Más:
tavaly vettem 2 db cst cito gumit apróból, 4500 ft-os áron. Egyet használtam közülük, tavaly egész szezonban hátul, idén meg április óta. Sajnos a másikat eladtam, de elvileg vissza tudom vásárolni..
Miért tenném?
Mert jó. Nem tudom, mennyi km van benne, de sok. És csak hátul futott, nulla probléma eddig. Közel mérethelyes, 29mm szélesnek mértem, remekül tapad ennek köszönhetően, ellenben nem kopik túl gyorsan (alsó hangon 8-9ezer km-re tippelem a mostani futását?)
A cst oldalán megtaláljátok a modellt
https://ebike.hu/ter...00c-gumikopeny/
170-es szövetsűrűség, és a cst hatos szintű defektvédelme jellemzi. A szélességéhez képest teljesen jó tömegben van. Igazából 20-24 eurót megér szerintem, mert van olyan jó gumi, mint a black chillis conti grand prix. Elég kellemes érzete van kézbe véve is (nem túl merev, lágy-képlékeny, van rugalmassága)
Ami nagyon szimpathikus volt már az elején: Nem kell hozzá gumileszedő, se izmozás. Körbehúzod a felni körül, és tkp. magától helyére pattan. Nyomásra helyezve meg tényleg 10-15 mp egy gumicsere vele. Defektet nem kaptam, és szerencsére tág nyomáshatárok közt lehet használni (4-7 bar közt minden értéken használtam, de 6 körül érzi magát a legjjobban)
így lassan 2 szezon használat után azt mondom: Ajánlott.
ezt a rivjút csak azért írtam meg, mert szerintem "mégnemvót"