Ezt ágyban fekve mertem, de nem alvas alatt. Korabban meg 60 ala is csak nagyon ritkan ment le, most meg 43?
Korral megy ez lefele? Vagy mitol megy lefele?

Mentél már fel olyan meredek hegyre, hogy alig bírtad forgatni a pedált?
Nagy fordulaton nem problema felvinni a pulzust. Sot, ha 90-100 koruli fordulatot tolok, akkor 39x18 mar boven eleg az elso-masodik nehezsegi fokon a 150-hez.
De lassan egyszeruen nem eleg nehez tekerni. Na mindegy, majd csinalom fellabbal.
A sebesség mindent megold.
Nagy ellenállás és kis fordulatszám esetén a combod terheled és az fárad . Gondolom ezt érzed is tekerés közben
Nagyobb pörgetésnél pedig a szíved, tüdõd és a keringésed terheled.
A két terhelés teljesen más.
Próbáld meg 53X11-ben 100 fordulatot, akkor bizotos kicsit magasabb lesz a pulzusod:)
A másik ami még lehet. Superfitt vagy!
De akkor kérem az edzésterved:)
A sebesség mindent megold.
Ma gorgon probalta volna kis fordulaton, nagy terhelest elerni, de egyszeruen nem megy.
53x11, 60rpm, Tacx magnesfekes gorgo max ellenallason es meg 150-es pulzust se tudtam elerni.
Mi a fenet lehetne csinalni? Elromlott/gagyi a gorgom, vagy ezt egyszeruen nem tudja?
a gios-nak ez a kék a színe. olyan mint a bianchi-nak a zöld. ezek már sajna nem azok a bringák mint régen.
Re: Gios
Gondolom a szinvalasztekhoz igazitjak lassan a meretvalasztekot is.
Csak tortenelembol nem lehet megelni.
De távol van, mert van egy kis 8-as a kerékben.
bloke:Sora fékváltókar
nem biztonságos. nincs túl távol a fékpofa a felnitõl? én is fõleg elsõt használok, ezért van úgy beállítva hogy a hátsóhoz a lehetõ legközelebbre van állítva, az pedig elsõ kicsit szélesebbre