Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Volt már mással is olyan, hogy defektet kapott görgõzés közben?
Egy vittoria belsõ volt a kerékben, a külsõt nem szúrta át semmi, de a belsõ egy szakaszán pici lyukak keletkeztek ott ahol a szállak mennek a külsõben.
Kép:
Feltöltött kép

Azon gondolkoztam, hogy lehet megolvadt itt a belsõ amikor leszálltam a görgõrõl.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nemreg olvastam valahol, (talan a hosszu Kimmage Landis interjuban), hogy Armstrong 2009-ben meg a masodik het vegen is hitt abban, hogy megnyerheti a Tourt. Erdekes.

93-ban Osloban elkepeszto, mit adtak elo a nagymenok. Mondjuk jol latta meg a lehetoseget, szo se rola, de nem a tobbiekhez kepest kiemelkedo fizikai kepesseggel nyert, az biztos.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,384 posts
nem bírom. már az eleje kifingatott. rosszabb mintha 1 órán keresztül 10%os emelkedõre mennék.

végig küzdöttem. némi kieg.: bármilyen betegséggel szemben MINDENKINEK 50% esélye van. kicsit gáz lett az egész írás,de hát nem baj ha vannak ilyen emberek is. talán a velo.hu-n olvastam 1 cikket armstrongal kapcsolatban. azt nyilatkozta,h megreformálták az országúti kerékpározást. ez valóban igaz,ha azt vesszük,h évente csak 1 versenyre készül föl az ember. régebben tavasztól õszig bizonyítani kellett,h ki a faxa gyerek. most meg mi lett.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Olvasd végig, lesz még rosszabb.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,384 posts

Írtam egy cikket Lance Armstrongról a blogom.Csak az olvassa el akit érdekel, felesleges kötekedõk ne kattintsanak a linkre! Köszi :)

az elejét elolvastam,de már attól is hánytam. oslói eredményt szerencsés véletlennek mondanám. láttam az élõ közvetítést annó. a vb után többször is rommá verték,csak ezt kifelejtetted,de sebaj. 1 rák után koksz nélkül bizonyára lehet 7 tourt nyerni.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

mióta lecseréltem a lookot shimanora, mindenkinek csak ajánlani tudom. iszonyat jó pedálok, az újabbak, amiknek csavaros acéllemez van a dokkoló felületén. én 11500ért vettem az 5600ast, stoplival, egy álom. ultegrát nem érdemes, mert vmi nevetséges 4 grammal könnyebb, am ugyanaz. dura biztos finom falat, de abból meg veszek alsóhangon 3 105öst...

Miben más mint a Look?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Akkor most már valaki árulja el!

szputnyik.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
mióta lecseréltem a lookot shimanora, mindenkinek csak ajánlani tudom. iszonyat jó pedálok, az újabbak, amiknek csavaros acéllemez van a dokkoló felületén. én 11500ért vettem az 5600ast, stoplival, egy álom. ultegrát nem érdemes, mert vmi nevetséges 4 grammal könnyebb, am ugyanaz. dura biztos finom falat, de abból meg veszek alsóhangon 3 105öst...

Kösz. Akkor nem veszem meg. :) Venni kéne hozzá stoplit is, aztán így lenne egy ütött-kopott pedálom 5e-ért, annyit meg nem ér meg nekem.

Kiderítsem? :) Elég lenne lemennem a holnapi 10órás helyi edzésre és máris tudnám. :)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

Ma mar siman beterheltem magam rendesen, meg picit nehezebbre is tudtam volna allitani, majd 2 het mulva kelleni is fog szerintem.
Hulye voltam, egyszeruen nem valtott le a 11-re a lanc, a speci soromon meg ugye 16 a masodik fog, az meg keves.

így már érthetõ!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Akkor most már valaki árulja el!

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

canyon! :P

nem az

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ma mar siman beterheltem magam rendesen, meg picit nehezebbre is tudtam volna allitani, majd 2 het mulva kelleni is fog szerintem.
Hulye voltam, egyszeruen nem valtott le a 11-re a lanc, a speci soromon meg ugye 16 a masodik fog, az meg keves.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Próbáld! :) De amíg nem lesz hivatalos, addig az is csak pletyka, amit én beszélek. ;)

Nem megyek. Inkább görgõzök.
Egyébként úgysem írnám ide ki. ;)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Próbáld! :) De amíg nem lesz hivatalos, addig az is csak pletyka, amit én beszélek. ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

de igen, jellemzõ, a pedáltest kopása, és a kotyogás is. a kotyogás elég hamar jelentkezik (1-2hónapos horror árúaknál is). én a régi lookat azért cseréltem le mert szanaszét kopott már a pedáltest, fix stoplival rendesen lötyögött benne. az igaz h én is használtan kaptam és kismillió km-t raktam bele... ennyi pénzért jobb pedált ennél ne akarj:D

Kösz. Akkor nem veszem meg. :) Venni kéne hozzá stoplit is, aztán így lenne egy ütött-kopott pedálom 5e-ért, annyit meg nem ér meg nekem.

Nem. Vagy mégis?:D

Kiderítsem? :) Elég lenne lemennem a holnapi 10órás helyi edzésre és máris tudnám. :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Nem. Vagy mégis?:D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

B+! Nem megmondtam, hogy ne járjon el a szád?! :D

Nem is mondtad el nekem :P Csak más is kap onnan kerékpárt, gondoltam hátha neked is onnan jön :D

Nem Merida lesz, de amig nem hivatalos, nem mondom inkabb

Ezt írtad mikor dumáltunk

Tényleg Canyon? :)

samuelolah

samuelolah

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Írtam egy cikket Lance Armstrongról a blogom.Csak az olvassa el akit érdekel, felesleges kötekedõk ne kattintsanak a linkre! Köszi :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

canyon! :P

B+! Nem megmondtam, hogy ne járjon el a szád?! :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Üdv.
135 mm-es tengelyhez tervezett gyorszárak jók az országúti 130 mm-es mérethez is, kellõen erõsen zárnak?

Bõven jó kell legyen. Én ha külön szállítom a kerekeimet, akkor teljesen becsavarom a gyorszár anyájaát és egy csomó kilóg a tengelybõl.