Fékváltókar. Újszerû állapotban. 28.
És ha már itt tartunk, octás 105ös hajtókar is8.
Na de vége a vásárnak, mert rácsapnak a kezemre.
kiskubai(kukac)gmail(pont)com
52-es fekete lánctányérod nincs véletlenül?
Fékváltókar. Újszerû állapotban. 28.
És ha már itt tartunk, octás 105ös hajtókar is8.
Na de vége a vásárnak, mert rácsapnak a kezemre.
kiskubai(kukac)gmail(pont)com
De mi?
Elnézést hogy apróhirdetõnek használom a fórumot, csak elég égetõ a "probléma"
10es zsírúj campa veloce ha valakit érdekel 22-be, akkor szóljon. Budapest. Dobozos. Ha esetleg.
Van carbon centaur is.
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.

CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Újonnan egy 10-es Centaur (ami kevésbé jó, mint a Chorus) 560 eurónál kezdõdik. Ha a készlet teljes, akkor ehhez kell viszonyítani; a 10-es Chorus eleve legalább 150-el több volt. Mi a „hajtómû"? Ha teljes, azaz hajtókar, elsõ s hátsó lánctányérok és lánc is, s minden új, akkor ld fönt; használt (de használható) készlet esetében mondjuk 300 euró körül már megéri. Az alatt ajándék. Hopp, látom nincs elsõváltó: vonj ki 70 eurót.Mennyi lehet a reális értéke egy Campa Chorus 10 sebességes szettnek? Karbon váltókarok, hátsóváltó, hajtómû, skeleton fékek?
RE: Keo Easy.
Nekem ugyan Keo Classic van a telin, de minimal rugoeron, es amikor kifejezetten probaltam csak huzni eleg erosen, akkor sem oldott ki.
Es nagyon konnyu belelepni a Keo Carbonhoz kepest. (ami szinten minimal rugoeron van)
én is a shimanora szavaznék,csak hülyén mutatna a record cuccok mellett. az ár nem számítana,mert késõbb visszahozná sztem. pont a tartósság miatt. nagyon szeretem a campát,de pedál ügyben most biztos ez a legjobb választás itthon.