Jobbulást, egy ismerõst is oldalbakapott egy autó a napokban....
De vittore jól mondja, "jól járhatsz" (nyilván jobban jártál volna, ha nem történik semmi) a kerékpárod által elszenvedett kárral kapcsolatban.
Bár robogóval volt.
Jobbulást, egy ismerõst is oldalbakapott egy autó a napokban....
De vittore jól mondja, "jól járhatsz" (nyilván jobban jártál volna, ha nem történik semmi) a kerékpárod által elszenvedett kárral kapcsolatban.
Nagy kiralysag, ma elutottek robogozas kozben. Az egyetlen pozitivum, amit most latok, hogy meg nem neveztem elore sehova se, es lehet hogy sporoltam egy kis penzt. :/
Egyelore meg nem tudom mennyire sulyos, de az alkarom/csuklom rendesen odavan, plusz terdem egy picit.
Most hogy jon a joido, remek program lesz kerulni a bringat.(
Nagy kiralysag, ma elutottek robogozas kozben. Az egyetlen pozitivum, amit most latok, hogy meg nem neveztem elore sehova se, es lehet hogy sporoltam egy kis penzt. :/
Egyelore meg nem tudom mennyire sulyos, de az alkarom/csuklom rendesen odavan, plusz terdem egy picit.
Most hogy jon a joido, remek program lesz kerulni a bringat.(
Szoval... 15-os zarogyurut nem nagyon talalni...
A vegso megoldas elofordulhat, ha nem tudok szerezni semmit vagy a kolcson sort is nagyon megkoszonnem!
De elobb Matuzt megprobalom.
Edit: jaa, most jut eszembe, hogy Matuz=Pecs.
igy Nagy eselyt erzek a kolcsonkeresre...
A masik kerdes: a 15-os legkisebb lanckerek el fog ferni a Merida CX vazamban...?
Szoval... 15-os zarogyurut nem nagyon talalni...
A vegso megoldas elofordulhat, ha nem tudok szerezni semmit vagy a kolcson sort is nagyon megkoszonnem!
De elobb Matuzt megprobalom.
Edit: jaa, most jut eszembe, hogy Matuz=Pecs.
igy Nagy eselyt erzek a kolcsonkeresre...
A masik kerdes: a 15-os legkisebb lanckerek el fog ferni a Merida CX vazamban...?
Értem. Shimano szegecselés szétbontással még nem próbálkoztál?
A sebesség mindent megold.
Mással is jó, csak általában a sramok amik nem szegecseltek hanem egy vékony csavar tartja õket össze.
Ez csak sram-mal mûködik?
Nem tudok. De veszel két sram sort és összeraksz belõlük egyet.
Valaki tud péntekig beszerezhetõ nyolc sebességes, 15-tel kezdõdõ sort?
Ambrosio Excursion,bagy Vuelta Airline 4?
Melyiket ajánljátok inkább durva városi felhasználásra?Melyik az erõsebb?