Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
43 nem keves, ez magyarorszagon egy ~20km-s idofutamon mar dobogos lehet.
Mezonyversenyen a mezony miatt megy ez a tempo. Ezen a versenyen az elso 27km-n 39 feletti tempot mentem, es nem csak utaztam, huztam is a sokadik sort. Es hat en nagyon nem vagyok gyors.

(Az eleje 4perccel ment jobbat ezen a tavon, vagyis ok 44-es atlagot huztak.)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Rákattintottam a "fõ szponzorodra " ave, ez valami tuningcég? Biztos van sok Need for Speed érzésû ismerõsöd nem? :D
11:38:11 IM 2012

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@bloke: Van. http://timeslip.hu/f..._ElasticMez.jpg

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
én mindg elcsodálkozom ezeken az átlagsebességeken, a 43 az azért nagyon sok ekkora távokon (meg nagyobbon aztán pláne)

ebben most az van, hogy a mezõnyben való tekerés ennyit hozzátesz a sebességhez, vagy tényleg ennyire erõsek és tök egyedül is ilyet menne a gyõztes?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
ave, jól emlékszem, hogy neked van saját mezed, vagy csak tervezted?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
kiskubai: Miert, olyan, mint egy tobbnapos verseny. ;) Te gondolom mar elitben mesz?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A tavalyi tav 86km volt sajat meresem szerint, es pont 2 ora volt a gyoztes ideje. (~43-as atlag.)
Iden gondolom mas lesz a palya, mert a 8km hosszabb, mint a tavalyi kor, de ettol nem lesz gyorsabb/lassabb a verseny.

Ha 43-as atlaggal megy most is az amator mezony akkor 5 kort 1 ora alatt megtesznek, tehat 6 kor + 1 lesz a tav, ami 56 km.
De ha nincs meg a 40-es altag, akkor egy korrel kevesebb lesz, vagyis 48km.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
1 óra +1 kör kb. 50 km.... Ambiciózus.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Tavaly jó verseny volt, szerintem megyek idén is, de biztos hogy nem nyélen mert másnap Hegyek pokla :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
És micsoda plakátja van!

Egyébként a Balaton Bike Fest-en is így volt megszervezve.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Egy szimpatikus megoldas. Elit es amator kulon mezonyben. Raadasul Dabas kornyeke teljesen sik.
http://cyclingteam.h...bas poszter.jpg

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
A csontkovács valóban segít, nekem is kb 2 cm-el rövidebb volt a bal lábom,:D mert a medence csontom el volt csúszva.
10 perc kovácsolás után minden rendbe lett.
Egyébként a láb valódi hossza méréssel megállapítható, a forgókat kell jól kitapintani, csípõ-térd-boka majd megjelölni és mérni.
Álltalában a térd és a boka közötti távolság szokott eltérni (az okosok szerint)
Sötétség nincs az csak a fény hiánya

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

A csontkovács segít abban, hogy újra egyforma hosszúnak érezzétek a lábaitokat. A hétköznapi élet aszimmetrikus terhelése miatt elmászkálnak a helyükrõl a "dolgok" és simán lehet olyan érzésed, hogy nem egyforma hosszúak a lábaid.

a jobb oldalon volt pár éve bokaszalag-szakadásom, lehet hogy az rövidített be pár mm-t :-))

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A csontkovács segít abban, hogy újra egyforma hosszúnak érezzétek a lábaitokat. A hétköznapi élet aszimmetrikus terhelése miatt elmászkálnak a helyükrõl a "dolgok" és simán lehet olyan érzésed, hogy nem egyforma hosszúak a lábaid.

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Luc Leblanc-nak 3 cm-el volt az egyik lába rövidebb Luc Leblanc - Wikipedia, the free encyclopedia egy gyerekkori baleset miatt

nekem a lábaim egyformák, de a bringán ha kinyújtom, a jobbat rövidebbnek érzem, pl ha sarokkal akarom elérni a pedálokat

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Van valaki /vagy volt/ a protourban, aki így tolta (lehet Õ van a képen), nála sem volt bebizonyítva hogy egyik lába rövidebb lenne, de így volt neki jó.

Egyébként tudod mivel kárpótolja isten azokat, akiknek rövidebb az egyik lába....a másik hosszabb :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nektek nincs olyan problémátok, hogy az egyik lábatok hosszabb a másiknál? Én határozottan érzem, hogy így van, bár hivatalosan megállapítva nincs, és elég sok gondot okoz. A nyerget képtelenség tökéletesen beállítani, kicsit el is vagyok csavarodva, ahogy ülök a bringán. Már próbálkoztam mûanyagból kivágott stopli alátéttel, a rövidebb lábon elõrébb állított stoplival. A Cyclingnews "Fitness Q & A" rovatában rendszeresen elõforduló kérdés, sokan küzdenek hasonló problémával és vannak egészen elképesztõ megoldások.

Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás

300g-ot mennyire érezni meg a kerekeken?
(könnyebb lett)

azt mondják az okosok,h a keréken spórolt 100 gramm,az kb olyan,mintha 300 grammot a vázon könnyítettél volna. a kerék kerületén jobban számít a könnyítés. az agyból ugrik le ennyi,az tényleg nem nagyon érezhetõ. gyorsításnál azért meg lehet érezni.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás

Egyebkent ma eloszor mentem az unneplos bicoval, 4km/h-val jobb atlagot mentem a szokott koron. 4 korabbi korhoz kepest meg az atlagpulzusom is alacsonyabb volt 5 bpm-mel. Erdekes, mert semmi aero elony, csak par kg minusz.
A valtas olyan konnyu a telihez kepest, hogy sokaig kettot valtottam egy helyett. :)

nekem a télimen alsócsöves váltókar van. az ünneplõs meg fékváltókaros. mikor át szoktam nyergelni,akkor a nyárimon is lent keresem a váltókart. fordított esetben meg bõszen nyomkodom a sima fékkart,h váltson. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Végül vettél Time pedált?