Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
szingósodás bõven levesz 300 grammot :-)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
-300g az sok, ha a felni konnyebb, de nem biztos, hogy feltunik, ha az agy konnyebb.
Mirol - mire sikerult ujitani?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem fél kiló különbség van a két garnitúra közt, de nem hiszem, hogy õszintén meg tudnám mondani, hogy érzem a különbséget.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
300g-ot mennyire érezni meg a kerekeken?
(könnyebb lett)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Erdekesset fedeztem fel a mai bringaexpon.
A Shimano standon lehetett valtokat kattingatni, a DI2 most nem erdekes, ellenben az 6700-as Ultegra STI kar meglepo volt.
Ugye az a mondas, hogy mar csak kettot lehet valtani felfele. (konnyebbre)
Hat egyes poziciokban ez igaz is. Ugyanakkor voltak olyan allasok, amikor tudtam harmat is. Eleg fura, fogalmam sincs mitol fugghet, es miert van igy, de hatarozottan igy van. A racsni legaljan csak kettot lehet, utana tobb fogrol is lehet egyszerre harmat, majd megint csak kettot.
Tudja valaki, hogy ez hiba vagy igy kell mukodnie?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szerintem a Campagnolo hanyatlásának a legfõbb oka, hogy az olaszok nem tudják jól eladni magukat. Nézzétek meg a kerékpár közvetítések alatt leadott olasz reklámokat, mintha direkt arra mennének rá, hogy ki tud röhejesebb reklámfilmet csinálni (Pozzato-s Sidi-vel az élen). A Sram pedig valószínûleg ebben a legjobb. Idén már talán a Liquigas is Sram-mal megy, ami már szinte szentségtörésnek számít.

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Ha a Campanak fontos lenne a magyar piac akkor biztos , hogy õk megkeresték volna a megfelelõ partnert idehaza, de sztem nem látnak akkora potenciált, hogy Magyarországon legyen hivatalos képviselet.
Mondjuk 1 személyes vállalkozásban lehet , hogy menne , de ha már el kellene 3-5 embert is tartani belõle akkor biztos bukta!!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás
most pedig más: végre kezdõdik a szezon. ma lesz a Párizs- Nizza 1. szakasza :) tudom,h már több verseny is volt,de ezt végre közvetítik is az eurosporton. szoktatom a szememet az új mezekhez meg ilyenek.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A sram azért nem fog lejjebb menni, mert gondolom magasabb áron jutnak hozzá, mint pl a németek. Plusz keresni is kell rajta valamit.. ha látták volna a nemzetközi trendeket a Bikernél, már rég drasztikus árcsökkentést kellett volna eszközölniük minimum a Force és a Red szetten, de a Rival is jó másfélszer annyi mint kint. Épp az idén csökkent a mostani Red szett ára megint vagy 100Eurot kint, mert hamarosan érkezni fog a fekete széria.
11:38:11 IM 2012

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás

aki itthon árul campát, mind a gyártól veszi?

nem feltétlen. lehet,h az osztrákoktól hozzák be. ott asszem van forgalmazója. persze van olyan aki az olaszoktól szerzi be. az tény,h itthon nincs nagyker. sztem ezért nem terjedt el idehaza a campa. lehet,h olcsóbb is lenne az alkatrész,ha lenne konkurencia. a sramnak itthon horror árai vannak. ez is lejjebb menne.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

itthon nincs olyan forgalmazója a campának,mint a shimanonak a paul-lange. ezért nincs is kiállítva. régen a mali forgalmazta,de leálltak vele. tiszta vicc. közröhej az egész. ha lenne nagyon sok pénzem,én biztos nyitnék 1 campa nagykert.

aki itthon árul campát, mind a gyártól veszi?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás

A Shimano standnál a jobb oldalán az asztalra szerelve, volt egy projector is 3 bringával ahol lehetett hegyet mászni virtuálisan, ( a srácok izzadtak is rendesen)

Sajnos idén a Campagnolo részérõl senki sem állított ki :mad:
még viccelõdtem is vele: "talán már nem is jegyzik ezt a márkát ?"
Láttam néhány hand made kerékpárt is :)
a 2010-es kiállítás nekem jobban tetszett.

itthon nincs olyan forgalmazója a campának,mint a shimanonak a paul-lange. ezért nincs is kiállítva. régen a mali forgalmazta,de leálltak vele. tiszta vicc. közröhej az egész. ha lenne nagyon sok pénzem,én biztos nyitnék 1 campa nagykert.

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Hát az biztos, hogy nem saját tervezés és gyártás a carbon vázuk. Mielõtt megvettem volna a jelenlegi bringámat sokat keresgéltem váz ügyben.
Az ebay-en 400-450$ az ára egy váznak amire ezek a cégek matricáznak, Kínából.
Ez mondjuk nem tom milyen garancia arra , hogy nem fog eltörni vagy repedni.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Nem tudom, nem vártam tõlük, nem tudom mennyire vannak otthon technológiában meg, hogy mit bír. Nem a városi alap használatra gondolok, mert arra fölöslegesnek tartom a karbonvázakat.

/e: Ellenben láttam BBB standnál ~18 ezer körül kompakt kormányt. Olcsóbb, mint FSA, arra lehet befizetek. :D

nyilván nem a BBB fog tervezni egy vázat. Berendelnek valahonnan, rányomják h BBB azt csõ.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Nem tudom, nem vártam tõlük, nem tudom mennyire vannak otthon technológiában meg, hogy mit bír.

Matricacég, már miért lennének otthon a technológiában? De attól még lehet jó, strapabíró az a váz.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Nem tudom, nem vártam tõlük, nem tudom mennyire vannak otthon technológiában meg, hogy mit bír. Nem a városi alap használatra gondolok, mert arra fölöslegesnek tartom a karbonvázakat.

/e: Ellenben láttam BBB standnál ~18 ezer körül kompakt kormányt. Olcsóbb, mint FSA, arra lehet befizetek. :D

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Mondjuk a BBB-tõl a karbon váz, az meglepett, kíváncsi lennék mennyire strapabíró darab.

Már mért ne lenne strapabíró??

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Csökken a Campa népszerûsége ? miért ? , bár gondolom nem ez az oka a távol maradásnak , inkább a magyar forgalmazók nem jöttek ki a magas költségek miatt. Ez az expo a termékek bemutatásáról szól mint rendesen, de még egy kis portékát sem adhatnak el a kiállítók, nem úgy mint a motor kiállításon. Legalább egy kis forgalmat csináltak volna ebben a válságos idõben. De hát ez van

Na ja, de mondjuk eladásnál itt pl csak a komplett bringások jártak jól, mert azért azt látni lehetett, hogy ment az adat cserélés a forgalmazók és vásárlók részérõl és amikor pl a Bianchikat néztem, ott hallottam fél füllel lényegében helyszínen el lett adva 1-2 keró, csak utólag lesz papírilag és pénzileg nyélbe ütve az egész, mert ugye itt nem lehetett.

Mondjuk a BBB-tõl a karbon váz, az meglepett, kíváncsi lennék mennyire strapabíró darab.

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Csökken a Campa népszerûsége ? miért ? , bár gondolom nem ez az oka a távol maradásnak , inkább a magyar forgalmazók nem jöttek ki a magas költségek miatt. Ez az expo a termékek bemutatásáról szól mint rendesen, de még egy kis portékát sem adhatnak el a kiállítók, nem úgy mint a motor kiállításon. Legalább egy kis forgalmat csináltak volna ebben a válságos idõben. De hát ez van

re: Campa
Aktualis Cycle Sport cimlapon: Sad decline of an iconic Italian brand

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Hú, az valahogy elkerülte a figyelmem. Pedig meg akartam nézni, akivel voltam pont beszéltük is. Amúgy jha, Grafitembernek (Merényi Dánielnek), amit vitt, pont bikemag standnál szép kis elegáns bringa volt.