Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts
ez pedig 1 grafitember interjú:

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts
ajánlanék 1 filmet nektek: START KT KERKEN - DVD shop már régen láttam. nagyon faja kis mozi.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts

Ha valaki defektet kap vagy ilyesmi, akkor szokás az, hogy felstréherezik a sorra. Azt nem tudom hogy mennyire szabályos, de szokták csinálni.

semennyire nem szabályos,de jobb helyeken a zsûri nem néz oda ilyenkor. íratlan szabály,ami felülír 1 írottat.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

nem semmi,fel is iratkoztam erre a csatornára.mennyire szabályos ez a kocsi szélárnyékában való közlekedés?értem hogy hátul mennek meg minden,de nekem kissé furcsa

Nem tudom, de mivel a biciklik (itt, lefele) úgyis gyorsabbak, mint az autók (e Skodáknál mindenképp), nem elõny, hanem csak hátrány származik belõle :), azaz épeszû ember tényleg csak baj esetén csinálja.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

nem semmi,fel is iratkoztam erre a csatornára.mennyire szabályos ez a kocsi szélárnyékában való közlekedés?értem hogy hátul mennek meg minden,de nekem kissé furcsa

Ha valaki defektet kap vagy ilyesmi, akkor szokás az, hogy felstréherezik a sorra. Azt nem tudom hogy mennyire szabályos, de szokták csinálni.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Jo kis Youtube csatorna, ez a vid is, meg a tobbi is erdekes.
YouTube - BMCProTeam csatornája

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

mindenki "edzõtáborozik"? :) eltûnt mindenki,mint szamár a ködben. a hosszú 7vége eddigi tapasztalatai részemrõl: nagyon xar formában vagyok. átültem az ünneplõsre. a bringa aránylag jól bírja a rossz formámból eredõ hibáimat. amit írtam a könnyû kerekemrõl,h csak teszt a 2-1,5-2es küllõ benne. nos még nem bukott meg. én rosszabbra számítottam,tekintve,h 78 kg körül vagyok most. olyan 70 körül lenne a jó nekem. minimális 8as lett benne,de ezt orvosoltam. azóta nincs gond vele. sztem még feszítenem kellene rajtuk,de ezt majd a hosszú 7vége után csinálom meg. pörgetni még nem tudok,így a nagyot gyaszatolom. kicsit lehet,h nekiugrottam az edzésnek,és nem nagyon volt fokozatos az átmenet. na mind1. jó lenne még holnap is ilyen idõ,mint ma. igaz eláztam 1 kicsit,de nem volt vészes.

Nálam ia eljött az igazság napjai,szintén a DT revo küllõre váltás tesztelésében,na meg persze erõnlétileg is.A küllõk elég szépen viselik a jelenlegi 83kg-om,pedig elõl sugár,hátul 3X/sugár.Az erõ meg egész jól jön a szezon ezen szakaszához képest.
GT-Atee

halivudirudi

halivudirudi

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

YASEC - Egyedi Kerékpárváz
Merényi Bicycles | Facebook

Köszönöm a választ. Még a kurtz-ot (Szabó Dávid) is megtaláltam.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
YASEC - Egyedi Kerékpárváz
Merényi Bicycles | Facebook

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

halivudirudi

halivudirudi

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Sziasztok !

Országúti vázat csináltatnék méretre, acélból. Tudnátok ajánlani megbízható, kellõ szakismerettel rendelkezõ vázépítõt ?

Elõre is köszönöm a segítségeteket.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts
mindenki "edzõtáborozik"? :) eltûnt mindenki,mint szamár a ködben. a hosszú 7vége eddigi tapasztalatai részemrõl: nagyon xar formában vagyok. átültem az ünneplõsre. a bringa aránylag jól bírja a rossz formámból eredõ hibáimat. amit írtam a könnyû kerekemrõl,h csak teszt a 2-1,5-2es küllõ benne. nos még nem bukott meg. én rosszabbra számítottam,tekintve,h 78 kg körül vagyok most. olyan 70 körül lenne a jó nekem. minimális 8as lett benne,de ezt orvosoltam. azóta nincs gond vele. sztem még feszítenem kellene rajtuk,de ezt majd a hosszú 7vége után csinálom meg. pörgetni még nem tudok,így a nagyot gyaszatolom. kicsit lehet,h nekiugrottam az edzésnek,és nem nagyon volt fokozatos az átmenet. na mind1. jó lenne még holnap is ilyen idõ,mint ma. igaz eláztam 1 kicsit,de nem volt vészes.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
legalább megtanulsz utival bringázni..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Peremes 21 helyett a 23 jobb, minden szempontbol. De a 21-el se lesz gondod kezdokent, szoval rogton nem kell cserelni.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Alá is írnád, névvel, lakcímmel? Az a családos ember nyomorék lett, a családja perel. Nem ismervén az esetet (az újságok nem alkalmasak az igazság különbözõ oldalainak minél teljesebb kibontására) az is lehet, hogy tényleg bûnösen csapnivaló volt a szervezés, no meg az is, hogy a sport velejárója a baleset, s akkor nincs miért perelni. Igaza van stp1-nek, elõzetes nyilatkozat kell és kész. Képes lennél egy szegény nyomorékot megszidni a saját tragédiájáért - s ha igen, mire mire vezetne?

alá.
ha csapatos edzésen esett volna el, akkor kit perelne?

Flickr

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
szerdán elõre láthatóan megjön az országútim,egy 2007-es merida 880.mivel ez lesz az elsõ virsligumis bicajom,a 21-es gumikat ne cseréljem rögtön egy szélesebbre?

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Nekem is be kéne vmit újítanom a CXP30as felnibe 36 küllõs szett nem éppen súlybajnok...:D

Tényleg kb milyen súlyban lehet? Még sosem mértem le:D Mavic CXP30 felni, 36 DT(pontosan milyen azt nemtudom :)) és Campa Chorus agy, még a 8sebességes szettbõl.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Istenem, mennyivel másabb könnyû kerekekkel bringázni :D
az R500-hoz képest úgy indul meg mintha megrántanának elõre kötéllel..:D

Milyen az új kerék? Mennyi a súlykülönbség? Nekem is be kéne vmit újítanom a CXP30as felnibe 36 küllõs szett nem éppen súlybajnok...:D

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

[...] kár hogy nem tud magyarul, meg nincs megadva emil cím..
elmagyaráznám neki, amolyan cifra magyarsággal....

Alá is írnád, névvel, lakcímmel? Az a családos ember nyomorék lett, a családja perel. Nem ismervén az esetet (az újságok nem alkalmasak az igazság különbözõ oldalainak minél teljesebb kibontására) az is lehet, hogy tényleg bûnösen csapnivaló volt a szervezés, no meg az is, hogy a sport velejárója a baleset, s akkor nincs miért perelni. Igaza van stp1-nek, elõzetes nyilatkozat kell és kész. Képes lennél egy szegény nyomorékot megszidni a saját tragédiájáért - s ha igen, mire mire vezetne?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
na kipróbáltam a DA cuccokat...
a váltás is sokkal jobb, és a fékek is brutkók. Az új fékbetétek is úgy tapadnak, hogy elsõre majdnem fejre álltam..:)
Istenem, mennyivel másabb könnyû kerekekkel bringázni :D
az R500-hoz képest úgy indul meg mintha megrántanának elõre kötéllel..:D

TheSpec - Cyclist sues for $20 million

Kanada... Fickokam elesett elete elso mezonyversenyen mert a mezony osszetorlodott, es ben volt, atesett a kormanyon, stb. A szervezoket 20millio dollarra perli a marha.
De ha nyer, szerintem vege az amator versenyeknek az orszagban...
Remelem nalunk ilyen nem lesz.

sajnálatra méltó, de nem mindig a pereskedés a megoldás, a bukás a kerékpársport "tartozéka"...aki nem bírja elfogadni, az maradjon otthon, vagy ne versenyezzen..
amúgy miért nem a bukósisak gyártóit perli?
vagy õket is, csak õket fele ennyire?
kár hogy nem tud magyarul, meg nincs megadva emil cím..
elmagyaráznám neki, amolyan cifra magyarsággal....

Flickr