Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Posted 2011. March 21. - 07:41

Lehet, hogy megint kicsit koran(a szerpentin aljaban) kezdtem a hajrat, azert fogtak meg.
Posted 2011. March 21. - 00:51

Tudom, már letöltöttem.
Tudtommal nincs. Miért kérded?
Van egy kis kelta beütésed.
Posted 2011. March 21. - 00:40

Van rólad is. Vannak ír vagy skót felmenõid?
Tudom, már letöltöttem.
Tudtommal nincs. Miért kérded?
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. March 21. - 00:36

Nem emlékszem rád. De ettõl még mehettünk együtt egy ideig.
Rajtam is volt néhány réteg ruha. Az ismerõsök azzal kezdték, hogy "mennyit híztál?"![]()
Vannak képek is.
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2011/0320-FelszigetKupa/TIR_8714
Van rólad is. Vannak ír vagy skót felmenõid?

Posted 2011. March 21. - 00:30

Hová öltöztetek fel ennyire? Én vékony hosszúmez+rövid mez, rövid gatya+lábszár. De a lábszár nem kellett volna.
Csak hogy én is illusztráljam magam: MEGROGYVA.JPG
Én sem híztam, csak M-es mezt kaptam, és be van gyûrõdve alá a másik mez!!!
Tudod, mi már öregek vagyunk.

Rajtam elölrõl softshell hosszúnadrág, rajta egy rövidnadrág, felül egy aláöltözõ, egy õszi termo mez és egy szélállómellény. Ja és szélálló télikesztyû és vízálló, szélálló 2mm-es neoprén kamásli. És így sem volt melegem, pont jó volt, azért néha kicsit fázott a hátam.
Posted 2011. March 21. - 00:20

Csak hogy én is illusztráljam magam: MEGROGYVA.JPG
Én sem híztam, csak M-es mezt kaptam, és be van gyûrõdve alá a másik mez!!!

Posted 2011. March 21. - 00:11

A softshellre ravettem a mezem, kicsit vastagabbnak latszom benne.
http://timeslip.hu/f...20110320ave.jpg
Mar van eredmenylista is: http://velo.hu/dokok...get2011_veg.xls
Nem emlékszem rád. De ettõl még mehettünk együtt egy ideig.
Rajtam is volt néhány réteg ruha. Az ismerõsök azzal kezdték, hogy "mennyit híztál?"

Vannak képek is.
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2011/0320-FelszigetKupa/TIR_8714
Posted 2011. March 20. - 23:51

Jaja, a második hely összejött.
Bár U17-es vagyok, U19-be neveztem, mert 2 körért nem utazok ennyit... meglepõdtem, hogy itt volt kb. mindenki ebben a kategóriában, én meg két évvel fiatalabban, SPD-vel második lettem...
Az megvan, hogy pofáncsaplak ha mégegyszer lenyom téged a Kiss "szeretem ha egy kicsit így beszélek" Ákos?

1,5percet kaptam a gyõztestõl. Végülis...
Amúgy meg 38,8km/h átlag asszem.
Ave: PBG kicsit feljebb menne szerintem mint az AKESZ kupa

Posted 2011. March 20. - 23:47

Nem tudom mennyire erdekel az Akesz Kupa, de bajban leszel a felnevezessel. (Bar nehezen lehetne csalasnak tekinteni)
Az alap, hogy mostantol mindig fel kellene nevezned, de raadasul szabalyzatbol idezet:
2. Minden korosztály csak a számára kiírt futamon és távon indulhat, és csak itt értékelhetõ.
Posted 2011. March 20. - 23:29

http://timeslip.hu/f...20110320ave.jpg
Mar van eredmenylista is: http://velo.hu/dokok...get2011_veg.xls
Posted 2011. March 20. - 23:24

Nekem nagyon tetszett! Onnan, hogy elindultunk elesben.
A lassu felkor az elejen teljesen fraszba hozott, folyamatosan tekeres/fekezes, csak azon jart az agyam, hogy nem akarok elesni, nem akarok elesni. Foleg most a fajos kezemmel.
Szuper ez a palya, meg sosem bicikliztem erre. Nem tul nehez, nem tul konnyu, a lejton se eletveszelyes a tempo, egesz jo az aszfalt, forgalom minimalis, szoval az egyik legjobb, ahol en eddig mentem mezonyben.
Probaltam az elso korben nyelen menni, vezettem amennyit birtam, de csunyan lemaradtam igy is.
Meg probaltam forszirozni a teto utan, hatha felerhetek (~unk) az mezonyre, de hat csoda lett volna.
Szoval ikszedik sor. Neha egesz jol mentunk, de aztan persze voltak reszek, ahol 33-mal andalogtunk, 130-as pulzussal, osszedolgozas az kb. zero. Megint hatulrol kellett eloremenni vezetni, forgas az nincs, ha elkezdem akkor se.
Sajnos mar az utolso teljes korben az emelkedon gorcsoltek a labaim, ereztem, hogy a vegen ebbol nem sok jo lesz. Nem is lett, az utolso emelkedon teljesen bealltak a labaim, szoval szinte teljesen pihenten ertem celba, a bolyombol szinte utolsokent. Jo lenne tudni miert, korabban nem fordult velem elo ilyen.
"Pro Bike Gear"-t lattam dobogon, 2. lett, de a tobbieket innen a forumrol nem tudom hogy mentek. Neked hogy ment? (Jettison neked? Vki mas volt meg?)
Ha valakit erdekel public a Garmin logom: 2011 Tihany, Félsziget Kupa by timeslip.hu at Garmin Connect - Player
Milyen mezben/ruhában voltál?
Posted 2011. March 20. - 23:22

Bár U17-es vagyok, U19-be neveztem, mert 2 körért nem utazok ennyit... meglepõdtem, hogy itt volt kb. mindenki ebben a kategóriában, én meg két évvel fiatalabban, SPD-vel második lettem...
Posted 2011. March 20. - 23:12

A lassu felkor az elejen teljesen fraszba hozott, folyamatosan tekeres/fekezes, csak azon jart az agyam, hogy nem akarok elesni, nem akarok elesni. Foleg most a fajos kezemmel.
Szuper ez a palya, meg sosem bicikliztem erre. Nem tul nehez, nem tul konnyu, a lejton se eletveszelyes a tempo, egesz jo az aszfalt, forgalom minimalis, szoval az egyik legjobb, ahol en eddig mentem mezonyben.
Probaltam az elso korben nyelen menni, vezettem amennyit birtam, de csunyan lemaradtam igy is.
Meg probaltam forszirozni a teto utan, hatha felerhetek (~unk) az mezonyre, de hat csoda lett volna.
Szoval ikszedik sor. Neha egesz jol mentunk, de aztan persze voltak reszek, ahol 33-mal andalogtunk, 130-as pulzussal, osszedolgozas az kb. zero. Megint hatulrol kellett eloremenni vezetni, forgas az nincs, ha elkezdem akkor se.
Sajnos mar az utolso teljes korben az emelkedon gorcsoltek a labaim, ereztem, hogy a vegen ebbol nem sok jo lesz. Nem is lett, az utolso emelkedon teljesen bealltak a labaim, szoval szinte teljesen pihenten ertem celba, a bolyombol szinte utolsokent. Jo lenne tudni miert, korabban nem fordult velem elo ilyen.
"Pro Bike Gear"-t lattam dobogon, 2. lett, de a tobbieket innen a forumrol nem tudom hogy mentek. Neked hogy ment? (Jettison neked? Vki mas volt meg?)
Ha valakit erdekel public a Garmin logom: 2011 Tihany, Félsziget Kupa by timeslip.hu at Garmin Connect - Player
Posted 2011. March 20. - 21:22

Posted 2011. March 20. - 18:58

Csak az az Open Corsa Evo vagy 10ezer huf/db.. Az sok..
tudom, csak leírtam az össz vittoria tapasztalatom. a lényeg h zafirot ne mert az egy ...
Posted 2011. March 20. - 18:52

Posted 2011. March 20. - 18:44

Posted 2011. March 20. - 18:41

Szörnyû lenne, hogy kicsit kisebb, nem tudnék miatta aludni.
Nha mind1, szóval nézegessek Vittoriát is, azok is jók?
nekem zafiro volt. szárazon egész jó. de ha már egy csepp víz van az aszfalton, onnantól kezdve 0 oldalirányú tapadás. volt mmég open corsa evo, az viszont nagyon jó cucc.
Posted 2011. March 20. - 14:48

Posted 2011. March 20. - 14:46

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való