Mjani, jól emlékszem hogy te 6500as ultegrát használsz az országútidon? Mit szólt a versenyhez? Terhelés alatti váltás emelkedõn, meg ilyenek.
Rosszul emlékszel.
Mjani, jól emlékszem hogy te 6500as ultegrát használsz az országútidon? Mit szólt a versenyhez? Terhelés alatti váltás emelkedõn, meg ilyenek.
A sebesség mindent megold.
ja,gugliban én is ilyet találtam,csak gondoltam megkérdem,hátha tud valaki valami okosságot.elég sok helyen számít ez a 0.6mm,de itt szerintem annyira nem.használ valaki ilyet,hogy a gyakorlatban mennyire megbízható?
országúti kormányom 26mm átmérõjû,viszont a hozzá tartozó stucnim nekem kicsit hosszú,ezért cserélnem kell.25.4es befogójú stucni mennyire szereti a 0.6mm-rel nagyobb kormányt?
országúti kormányom 26mm átmérõjû,viszont a hozzá tartozó stucnim nekem kicsit hosszú,ezért cserélnem kell.25.4es befogójú stucni mennyire szereti a 0.6mm-rel nagyobb kormányt?
Üdv!
Láncválasztás elõtt vagyok, de nem jutottam dûlõre...
amihez kell:
10-es shimano rendszer, zsír új (2 egyforma láncot szeretnék 800-1000 km megtétele után cserélgetni)
105 fékváltókar, elsõ váltó, hajtómû (2s)
12-25 Ultegra sor, hátsó váltó...
két lánc jutott a döntõbe: Ultegra 6600, illetve a Sram Pc 1031,1051
------------------------------------------------------------------------------------
- A Sram mellett szól hogy montin azt használok shimano hajtással, sram váltással, továbbá csípem a patentszemjét, és montin még sosem szakadt el, tartósnak is tartós volt. kompatibilisnek kompatibilis a shimanoval úgytudom.
- A shimano mellett szól hogy beleillik a rendszerbe, a mérnökök egybe tervezték, ezzel számoltak, ergo a váltásteljesítmény és egyéb nyalánkságok mások lehetnek a sramhoz képest. negatívum hogy azt hiszem csak stift jár hozzá, és régebben sokan szidták a tartóssága miatt (nem tudom hogy most mi a helyzet)
NEM EGY SRAM-SHIMANO vitát szeretnék kirobbantani, csak egy szót kérnék hogy Ti mit választanátok, egy rövid indoklással:)
elõre is köszi
L
Köszi, ezt ismerem.
Igzából engem idehaza érdekelne egy bolt, ahol fel is tudom próbálni.
Virtuális boltban ruhát rendelni szerintem kicsit rizikós, ha még nem ismered a márka méreteit. Tudom, hogy van mérettáblázat, de az akkor sem elég (nekem)Pl pont most próbáltam ruhát a hétvégén. Ua a márkából egyik típusnál L-es kell a másiknál XL-es. Ettõl függetlenül mind a kettõt ua a mérettábla alapján tudod megrendelni... Na ezért sem merek csak táblázat alapján rendelni.
Most nem az eredmenyek a fontosak, hanem, hogy szokjam az orszagutat(mellesleg 11-23-mas sorral mentem, szerencse, hogx nem volt attetel ellenorzes. Ahol megfelelo hosszusagu futam lesz a sajat korcsoportomnak is, oda fogok nevezni.
Lehet, hogy megint kicsit koran(a szerpentin aljaban) kezdtem a hajrat, azert fogtak meg.
pl. Bikes | Mountain Bikes | Road Bikes & Cycling Apparel | Wiggle