http://timeslip.hu/f...20110320ave.jpg
Mar van eredmenylista is: http://velo.hu/dokok...get2011_veg.xls
Nekem nagyon tetszett! Onnan, hogy elindultunk elesben.
A lassu felkor az elejen teljesen fraszba hozott, folyamatosan tekeres/fekezes, csak azon jart az agyam, hogy nem akarok elesni, nem akarok elesni. Foleg most a fajos kezemmel.
Szuper ez a palya, meg sosem bicikliztem erre. Nem tul nehez, nem tul konnyu, a lejton se eletveszelyes a tempo, egesz jo az aszfalt, forgalom minimalis, szoval az egyik legjobb, ahol en eddig mentem mezonyben.
Probaltam az elso korben nyelen menni, vezettem amennyit birtam, de csunyan lemaradtam igy is.
Meg probaltam forszirozni a teto utan, hatha felerhetek (~unk) az mezonyre, de hat csoda lett volna.
Szoval ikszedik sor. Neha egesz jol mentunk, de aztan persze voltak reszek, ahol 33-mal andalogtunk, 130-as pulzussal, osszedolgozas az kb. zero. Megint hatulrol kellett eloremenni vezetni, forgas az nincs, ha elkezdem akkor se.
Sajnos mar az utolso teljes korben az emelkedon gorcsoltek a labaim, ereztem, hogy a vegen ebbol nem sok jo lesz. Nem is lett, az utolso emelkedon teljesen bealltak a labaim, szoval szinte teljesen pihenten ertem celba, a bolyombol szinte utolsokent. Jo lenne tudni miert, korabban nem fordult velem elo ilyen.
"Pro Bike Gear"-t lattam dobogon, 2. lett, de a tobbieket innen a forumrol nem tudom hogy mentek. Neked hogy ment? (Jettison neked? Vki mas volt meg?)
Ha valakit erdekel public a Garmin logom: 2011 Tihany, Félsziget Kupa by timeslip.hu at Garmin Connect - Player
A sebesség mindent megold.
Csak az az Open Corsa Evo vagy 10ezer huf/db.. Az sok..
Szörnyû lenne, hogy kicsit kisebb, nem tudnék miatta aludni.
Nha mind1, szóval nézegessek Vittoriát is, azok is jók?
bloke: "A külsõ alatt én is a gumi alatt találhatót értettem, remélem még nem csavartad szét"
deés amikor rájöttem, hogy annak biztos nincs semmi köze a bilincshez, akkor láttam meg hogy basszameg, oldalt lesz. a jobb oldaliról szedtem le, a külsõ lemezt, egy rugó van alatta, természetesen nem sikerült visszatennem, feladtam a próbálkozást mielõtt megzakkantam volna tõle, és már elõre érzem hogy a szerelõk a fel- és lemenõ rokonságomat emlegetni fogják. remélem aki ért hozzá, annak könnyebb összerakni és elvállalják. túl hamar kapcsoltam ki a gépet és kissé vak voltam
azért kösz a segítségeket.
Csak azt nem értem, hogy ha a 3 féle betét, 3 féle lúdtalpasságra van, akkor miért kell még a külön kis betét. Itt 2+1 pár plussz betétrõl írnak
Specialized Bicycle Components : BG High Performance Footbeds
bloke: "A külsõ alatt én is a gumi alatt találhatót értettem, remélem még nem csavartad szét"
deés amikor rájöttem, hogy annak biztos nincs semmi köze a bilincshez, akkor láttam meg hogy basszameg, oldalt lesz. a jobb oldaliról szedtem le, a külsõ lemezt, egy rugó van alatta, természetesen nem sikerült visszatennem, feladtam a próbálkozást mielõtt megzakkantam volna tõle, és már elõre érzem hogy a szerelõk a fel- és lemenõ rokonságomat emlegetni fogják. remélem aki ért hozzá, annak könnyebb összerakni és elvállalják. túl hamar kapcsoltam ki a gépet és kissé vak voltam
A sebesség mindent megold.
Flickr