Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

s.o.s. egy egyszerû kérdésem lenne: rsx fékváltókarom van, le akartam szedni a kormányról, és behúzva kerestem az imbuszt (azt ami a sima fékkarban ott van), ami a bilincset szorítja meg, nem találtam. kint az rsx logo alatt van egy talán 6 os imbusz, de azt nem mertem szétcsavarni, mert fostam, hogy szétesik az egész, meg úgy tûnt, mintha annak nem sok köze lenne a bilicshez. mégis van? vagy mit kéne keresnem és hol? köszi

A külsõ.

A fékkargumi alatt lesz külsõ oldalról,ott van is egy besüllyesztés a fékkartesten ahol egy 5-ös imbuszal be tudsz nyúlni a bilincshez.

A külsõ alatt én is a gumi alatt találhatót értettem, remélem még nem csavartad szét (eszembe se jutott, hogy esetleg a kar elején találhatóra gondolsz, azért az elég egyértelmû kell, hogy legyen, hogy semmi köze a bilincshez)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

s.o.s. egy egyszerû kérdésem lenne: rsx fékváltókarom van, le akartam szedni a kormányról, és behúzva kerestem az imbuszt (azt ami a sima fékkarban ott van), ami a bilincset szorítja meg, nem találtam. kint az rsx logo alatt van egy talán 6 os imbusz, de azt nem mertem szétcsavarni, mert fostam, hogy szétesik az egész, meg úgy tûnt, mintha annak nem sok köze lenne a bilicshez. mégis van? vagy mit kéne keresnem és hol? köszi

A fékkargumi alatt lesz külsõ oldalról,ott van is egy besüllyesztés a fékkartesten ahol egy 5-ös imbuszal be tudsz nyúlni a bilincshez.
GT-Atee

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

Nagyon sok helyen olvasom, hogy mennyire fontos volna a megfelelõen támasztó cipõbetét. Valamelyikõtök használ ilyesmit?

Én a Specialized talpbetétét használom mert zsibbadt a lábujjam, a kék színût de nem ettõl javult meg (hosszú volt a stopli csavar, az nyomott)
egyébként kényelmesebb a tekerés vele tartja a boltozatot a talpad közepén.
Sötétség nincs az csak a fény hiánya

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Szörnyû lenne, hogy kicsit kisebb, nem tudnék miatta aludni. :(

Nha mind1, szóval nézegessek Vittoriát is, azok is jók?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
kénytelen-kelletlen én is elfogadnám a 166 centimmel...

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
165-ömhöz is szerintem simán menne az a BMC... >.<

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
steephill.tv bike travelogue and cycling live video

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
milánó-san remo-ról nem tudtok linket adni,ahol lehet nézni élõben?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A külsõ.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nagyon sok helyen olvasom, hogy mennyire fontos volna a megfelelõen támasztó cipõbetét. Valamelyikõtök használ ilyesmit?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Azt hiszem, ez elég jó vétel volna. Sajnos csak 160 cm alattiaknak jöhet szóba.

Rennrad, BMC, »Roadracer SL01 silver rival« – OTTO–Online–Shop

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Tudsz linket küldeni a teszthez?

Sajnos nem, a nyomtatott változat van meg.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

A Roadbike nevû, német kerékpáros magazinban nagyon jól szerepeltek az olcsó gumik tesztjén a Vittoriák. Nekem konkrét tapasztalatom a Techno nevûvel van, de úgy látom azt már nem forgalmazzák. Kb. 2000 ft volt és nagyon meg voltam vele elégedve.

Tudsz linket küldeni a teszthez?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A Roadbike nevû, német kerékpáros magazinban nagyon jól szerepeltek az olcsó gumik tesztjén a Vittoriák. Nekem konkrét tapasztalatom a Techno nevûvel van, de úgy látom azt már nem forgalmazzák. Kb. 2000 ft volt és nagyon meg voltam vele elégedve.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Hmm, megérett cserére a külsõm...

Conti Sport Contact
Conti Super Sport+
Schwalbe Lugano
Conti Ultra Sport

Vélemények ezekrõl? Azon kívül, hogy mind jó/mind rossz. Esetleg más ebben az árkategóriában.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szelarnyekrol szerintem ez nem szol. A twitteren irta ki, ezert a sajat rekordjarol beszel, de akivel egyutt ment, azok is pont ilyen gyorsan mehettek. Vagy epp felzarkozott a mezony mogul, mert hogy nem tamadott, az biztos. :)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Na, itt a tényleges Cavendish "Spesh"
http://cdn2.media.cy.../18/1/1_600.jpg

Köszönöm! (Ezt a képet az elsõ cikk is betehette volna...)

Volt-e már itt, hogy Cancellara (az a svájci, aki nagybetûvel írja...) Katarban 81.5 km/ó sebesen ment síkon.
Fabian Cancellara sets personal flat road record speed of 81.5 km/h at Qatar
Persze erõs hátszéllel, de síkon, tekerve, autó szélárnyéka nelkül. Nagy verseny lehetett, az elsõ óra alatt 54,8 km-t tett(ek?) meg.
(75-77-el szoktam egyes hegyekrõl lejönni, több már soknak tûnne; mégis biciklit kéne cserélnem?)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Na, itt a tényleges Cavendish "Spesh"

Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás