Neked kellett volna megverned engem, ott a grafikon
, meg a karbonkerék, nekem meg csak egy laposfelnis acélvázas bringa könyöklõvel.
Nem járok ott a felkészülésben, hogy bírjam a magas pulzust (176 volt az átlagpulzusom, 3-4órás versenyeken szokott ennyi lenni). Most kezdem az anaerob edzéseket. Nehezen viselem, hogy nem megyek jól versenyen, nem ehhez vagyok szokva, eddig mindig április végén kezdtem, akkor már van anaerob erõm is. Májusban kell majd jól mennem.
Ja, és hideg volt, fázott a lábam, nem volt jó áttételem, kellett volna egy 18as lánckerék.
Mondjak még kifogást? 
Kerestelek, de nem láttalak. Egybõl eljöttél?
Az én shimanomat is, azt három csavar tartja össze, nem mai darab.
198 volt az átlagpulzusom, 205 a max

A kanyart nem szoptam be, azt láttam, DE legalább 7-8mp-et veszítettem a fordítónál...NYÉLEN elmentem mellette, azthittem az még csak egy sávfelezõ bója....a jóképességû iránytó azt ordította hogy "Itt lesz MAJD a fordító"....JAHOGY
ITT.

Én kb délre értem oda, déltõl 14:34ig összevissza voltam ott (melegítés, kocsmában melegedés, autónál kerékcserélés...), utána a pályán voltam ,utána ott voltam a "versenyközpontban", utána kocsma, utána megint versenyközpont, végül kb 4kor jöttem el.
Elvittem egy körre kipróbálni egy campagnolo GHIBLI telikereket, elõl pedig a saját ZIPP 404-em volt bent....naagggyondúrva hangja volt

Végül a versenyen egy MOST CLAW kerék volt bent (magasperemû alu-carbon kerék, pinarellokat szerelik vele gyárilag) hátul, elõl a zipp. Jó volt végig hallgatni a surrogását

Hogyhogy fázott a lábad? Én rövidben toltam, kamásli nélkül...Nicoflex?
Ami jó volt, megverni a nagy terepjárós, drága idõfutambringás körülöttem parkolókat.
Mercedes-Cervelo? Pipec kombó, az egyszer biztos...
A plusz-súly-elõny dologhoz annyit, hogy ezért nem kedvez nekem a sík, mezõny nélkül....60kg vagyok...cserébe nincs túl nagy légellenállásom 166centisen bekönyökölve