Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Van itthon valahol Assos ruha, próba miatt?:)

szerintem nincs
2008 körül próbálkozott vki a forgalmazással, akkor lehetett kapni pár fajtát, de sztem azóta nincs
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Hm, ezek a assos ruhák felpiszkálták az érdeklõdésemet :D Csak tényleg veszettül drágák... 50ezer forint egy mez+gatya szettért?! Hááát...

De egy zoknit lehet hogy veszek :)

Van itthon valahol Assos ruha, próba miatt?:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Hm, ezek a assos ruhák felpiszkálták az érdeklõdésemet :D Csak tényleg veszettül drágák... 50ezer forint egy mez+gatya szettért?! Hááát...

Egyébként a zoknik tényleg elfogadható árban vannak, de van például dzseki 600 $-ért is.

Thy

Thy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
-

Gondolkoztam ezen a hétvégi idõfutamon. Lesz kb 300 induló, az 5 óra. Ennyi ideig hogy tolerálják az autósok a versenyt? Meg mikor lesz az eredményhirdetés, délután 4kor? Mert az egy így elég szívás mondjuk annak, aki 11kor indul és szerez dobogós helyet, egész nap ott kell ülnie és várnia a többiek eredményét. Ezeken a versenyeken esõben is elindulnak az emberek? :)

Én voltam tavaly, de alig volt autóforgalom. Abszolult még egy dudálás sem. És igen, rosz idõben is indulunk. És most nagy eséllyel az lesz:(

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tavaly a Dobogokoi hegyi idofutam volt esoben, ott sokan voltak, de talan van aki inkabb bebukja az elozetesen kifizetett nevezesi dijat. En nem tervezem, hogy otthon maradok, az biztos.
Delutan mar Gyorben kell lennem, de ha raaernek, akkor elmennek tekerni egyet (eleg kozel a Pilis) a futamom utan, es visszamennek a dijatadora. Nagyon rossz idoben mondjuk lehet meggondolnam. :)

Autosok gondolom ugyanugy kozlekednek, nincs utzar, de biztosan ovatosabbak. Nagy forgalom egyebkent se lehet, megiscsak egy zsakfalu.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem szokott problémát okozni, mezõnyversenyen inkább van konfliktus az autósokkal.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Gondolkoztam ezen a hétvégi idõfutamon. Lesz kb 300 induló, az 5 óra. Ennyi ideig hogy tolerálják az autósok a versenyt? Meg mikor lesz az eredményhirdetés, délután 4kor? Mert az egy így elég szívás mondjuk annak, aki 11kor indul és szerez dobogós helyet, egész nap ott kell ülnie és várnia a többiek eredményét. Ezeken a versenyeken esõben is elindulnak az emberek? :)

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ujabban nagyon sok atveros bringas webshop szuletett. Ahol csak paypallal (es azon keresztul kartyakkal) lehet fizetni, es feltunoen alacsonyak az arak az gyanus, kerulni kell.
Egyebkent ezek a mezek (cycling-jersey.net) mind hamisitvanyok, gondolom ez vilagos.

Lehet a versenyzokkel azonos minosegu ruhakat is venni, de nem olyan egyszeru, a legtobb helyen csak replikakat adnak, jo esetben legalabb tenyleg az igazi mez gyartojatol egy olcsobb minosegut.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Assos ból nekem ez tetszik, utcára már nem biztos hogy kimerészkednék benne :)

Assos

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ruházatban úgy tûnik, hogy az Assos az isten. .

ez kb így van
sajna az árán is látszik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Hát ha az ára a minõséget tükrözi akkor valóban nagyon klassz lehet
Sötétség nincs az csak a fény hiánya

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ruházatban úgy tûnik, hogy az Assos az isten. Pont most, hogy böngésztem a talpbetéttel kapcsolatban, egy fórumon valaki azt írta, hogy a Speci betét olyan, mint az Assos: amíg nem próbálod, nem tudod mit veszítesz.

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

Nekem is vannak csapatmezeim, de illúzióim nincsenek, hogy magas a minõségük. Ezeket minden gyártó a legalsó kategóriából csinálja. Azt remélem senki nem hiszi, hogy ugyanazt kapja, amit a csapatok. És szerintem az összes közül pont a Nalini a legócskább.

Az én mezem sztem a nagy Kínában készült, de tökéletesen megfelel a részemre és 14k volt. Majd holnap megnézem a Nalinit milyen is, bár én a 14k-t is sokallom.
1 szezont valószínû, hogy az olcsó is kibír.

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

12cm.ahogy próbálgattam,úgy tûnt 7 centissel jó lenne,de akkor ha azt mondjátok,majd hozzászokok

Esetleg emeld a lehetõ legmagasabbra a stucnit: fordítsd fölfelé, (+) állásba, dobáld be alá a hézagoló gyûrûket stb. Nekem elsõre így volt kényelmes az új bringa (a papás városi szörnyeteg után), aztán szép lassan kirámoltam alóla a gyûrûket, végül a stucnit is le tudtam forgatni (-) irányba. Most már így is kényelmes :) (Érezni fogod - amikor egyre inkább az alsó fogást kezded preferálni, akkor lehet megint lejjebb "építkezni".)
- egy bolygó, két kerék -

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem is vannak csapatmezeim, de illúzióim nincsenek, hogy magas a minõségük. Ezeket minden gyártó a legalsó kategóriából csinálja. Azt remélem senki nem hiszi, hogy ugyanazt kapja, amit a csapatok. És szerintem az összes közül pont a Nalini a legócskább.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Elég érdekes website, nincs telefonszám, nincs e-mail cím, azt sem tudni ki ez és hol székel a cég.
Nagyon titokzatos, én nem vásárolnék soha ilyen helyen akár milyen olcsó is

Egyik ismerõsöm fog rendelni innen hamarosan, mivel most nekem erre nincs keret, nem tudok még úgy sem rendelni, aztán majd kiderül, hogy nála hogy jött ez be, átbaszták-e, meg milyen a minõsége a cuccoknak.

Jut eszembe, aki innen esetleg bringás futárkodik, az dobna nekem privátba egy msn címet? Lenne kérdésem a dologgal kapcsolatban. :D

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

Amúgy olcsó mezek: Cycling Jersey - Offers from cycling jerseys manufacturers, suppliers, wholesalers and distributors!

Elég érdekes website, nincs telefonszám, nincs e-mail cím, azt sem tudni ki ez és hol székel a cég.
Nagyon titokzatos, én nem vásárolnék soha ilyen helyen akár milyen olcsó is

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Szerintem is nagyon drága , de a kényeztetés amit nyújt így utólag is megérte. Amikor felveszem a cipõt akkor elfelejtem az árát.
Raktál a mûanyag betétbõl is a cipõbe?

Még nem, õszintén szólva nem is tudom, hogy kéne.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Most már én is boldog Specialized BG talpbetét tulajdonos vagyok. Nem gondoltam, hogy valaha is képes leszek ennyi pénzt kiadni egy darab mûanyagért, de annyi elégedett véleményt olvastam róla, hogy csak megvettem. Megpróbáltam a pirosat, de az olyan volt, mint a gyári, így kéket vettem. Zöld nem is volt, de az már biztos, hogy túl magas lett volna. Óriási a különbség, olyan érzés mintha a cipõ beszippantaná a lábamat, annyira jól idomul és tart. Egy idõ elteltével a bal lábam elkezdett zsibbadni, de ez azért volt mert megszokásból nagyon szorosra húztam a cipõt. De erre mostantól nincs szükség, mert tökéletesen alápolcolja a betét a lábamat, és kiengedve a tépõzárat/csatot el is múlt a zsibbadás. Örülök, hogy megvettem, rohadt drága, de hasznos.

Örülök neki. :)

A sebesség mindent megold.