Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Ez a speci talpetét miben más, mint az ortopédiai szakboltban kapható talpetét, amit lúdtalphoz ajánlanak?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Szerintem is nagyon drága , de a kényeztetés amit nyújt így utólag is megérte. Amikor felveszem a cipõt akkor elfelejtem az árát.
Raktál a mûanyag betétbõl is a cipõbe?

Még nem, õszintén szólva nem is tudom, hogy kéne.

Aztán rájöttem, hogy van hozzá használati utasítás. :) Belepróbáltam egyet, de így már elég nehezen tudom becsatolni a cipõt. Egyébként az eredeti Sidi betét sokkal kisebb, mint a Speci. 45 1/2-es cipõbe értelemszerûen a 45-46 méretet választottam. Lehet, hogy jobban jártam volna, ha a 43-44-est veszem?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Elképzelni nem tudom, hogy mire irányulhat a kérdés, de már tíz éve létezik és az egyik legnépszerûbb cég a piacon.

Csak számolgatok. Arra gondolok, hogy évente mekkora bevétele lehet (vagy profitja). De leginkább az érdekelne, hogy hány db ilyen szettet adtak el eddig, vagy évente átlag mennyit adnak el, amennyiben nyilvános.

----

Fú amúgy az utóbbi héten annyit mentem pörgetve, hogy kezdem érezni.. :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
ezt olvastátok? Fazekas Sándor a legnagyobb hazai kerékpáros szervezetekkel egyeztetett ? közlemény ? Bikemag

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Egy 'hülye' kérdés: kb hány powertapot adhatott el eddig a cég, mármint a gyártó?

Elképzelni nem tudom, hogy mire irányulhat a kérdés, de már tíz éve létezik és az egyik legnépszerûbb cég a piacon.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Egy 'hülye' kérdés: kb hány powertapot adhatott el eddig a cég, mármint a gyártó?

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
És honnan érdemes Assos-t rendelni?
Persze fontos, hogy aolyan hely legyen ahol ha méretprobléma van, akkor vissza lehet küldeni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tenyleg jo.

Thy

Thy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Na és milyen? megéri Assost venni?
a neten feltüntetett méretezésnek lehet hinni?

Nekem van Assos, meg Nalini Pro is. A Basicet nem szabad megvenni, közel sem olyan jó, mint drága. A méretezés megegyezik a normális márkákkal, de ne Specializedet nézz, mert ott minden kisebb egy számmal.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Hat 50k-ert tudsz Assos mez+gatyat ne habozz, az jo ar.
Nekem csak a naci 30k felett volt.

Na és milyen? megéri Assost venni?
a neten feltüntetett méretezésnek lehet hinni?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat 50k-ert tudsz Assos mez+gatyat ne habozz, az jo ar.
Nekem csak a naci 30k felett volt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Van itthon valahol Assos ruha, próba miatt?:)

szerintem nincs
2008 körül próbálkozott vki a forgalmazással, akkor lehetett kapni pár fajtát, de sztem azóta nincs
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Hm, ezek a assos ruhák felpiszkálták az érdeklõdésemet :D Csak tényleg veszettül drágák... 50ezer forint egy mez+gatya szettért?! Hááát...

De egy zoknit lehet hogy veszek :)

Van itthon valahol Assos ruha, próba miatt?:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Hm, ezek a assos ruhák felpiszkálták az érdeklõdésemet :D Csak tényleg veszettül drágák... 50ezer forint egy mez+gatya szettért?! Hááát...

Egyébként a zoknik tényleg elfogadható árban vannak, de van például dzseki 600 $-ért is.

Thy

Thy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
-

Gondolkoztam ezen a hétvégi idõfutamon. Lesz kb 300 induló, az 5 óra. Ennyi ideig hogy tolerálják az autósok a versenyt? Meg mikor lesz az eredményhirdetés, délután 4kor? Mert az egy így elég szívás mondjuk annak, aki 11kor indul és szerez dobogós helyet, egész nap ott kell ülnie és várnia a többiek eredményét. Ezeken a versenyeken esõben is elindulnak az emberek? :)

Én voltam tavaly, de alig volt autóforgalom. Abszolult még egy dudálás sem. És igen, rosz idõben is indulunk. És most nagy eséllyel az lesz:(

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tavaly a Dobogokoi hegyi idofutam volt esoben, ott sokan voltak, de talan van aki inkabb bebukja az elozetesen kifizetett nevezesi dijat. En nem tervezem, hogy otthon maradok, az biztos.
Delutan mar Gyorben kell lennem, de ha raaernek, akkor elmennek tekerni egyet (eleg kozel a Pilis) a futamom utan, es visszamennek a dijatadora. Nagyon rossz idoben mondjuk lehet meggondolnam. :)

Autosok gondolom ugyanugy kozlekednek, nincs utzar, de biztosan ovatosabbak. Nagy forgalom egyebkent se lehet, megiscsak egy zsakfalu.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem szokott problémát okozni, mezõnyversenyen inkább van konfliktus az autósokkal.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Gondolkoztam ezen a hétvégi idõfutamon. Lesz kb 300 induló, az 5 óra. Ennyi ideig hogy tolerálják az autósok a versenyt? Meg mikor lesz az eredményhirdetés, délután 4kor? Mert az egy így elég szívás mondjuk annak, aki 11kor indul és szerez dobogós helyet, egész nap ott kell ülnie és várnia a többiek eredményét. Ezeken a versenyeken esõben is elindulnak az emberek? :)

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ujabban nagyon sok atveros bringas webshop szuletett. Ahol csak paypallal (es azon keresztul kartyakkal) lehet fizetni, es feltunoen alacsonyak az arak az gyanus, kerulni kell.
Egyebkent ezek a mezek (cycling-jersey.net) mind hamisitvanyok, gondolom ez vilagos.

Lehet a versenyzokkel azonos minosegu ruhakat is venni, de nem olyan egyszeru, a legtobb helyen csak replikakat adnak, jo esetben legalabb tenyleg az igazi mez gyartojatol egy olcsobb minosegut.