Van itthon valahol Assos ruha, próba miatt?
szerintem nincs
2008 körül próbálkozott vki a forgalmazással, akkor lehetett kapni pár fajtát, de sztem azóta nincs
Van itthon valahol Assos ruha, próba miatt?
Hm, ezek a assos ruhák felpiszkálták az érdeklõdésemet
Csak tényleg veszettül drágák... 50ezer forint egy mez+gatya szettért?! Hááát...
De egy zoknit lehet hogy veszek
Hm, ezek a assos ruhák felpiszkálták az érdeklõdésemet
Csak tényleg veszettül drágák... 50ezer forint egy mez+gatya szettért?! Hááát...
De egy zoknit lehet hogy veszek
Gondolkoztam ezen a hétvégi idõfutamon. Lesz kb 300 induló, az 5 óra. Ennyi ideig hogy tolerálják az autósok a versenyt? Meg mikor lesz az eredményhirdetés, délután 4kor? Mert az egy így elég szívás mondjuk annak, aki 11kor indul és szerez dobogós helyet, egész nap ott kell ülnie és várnia a többiek eredményét. Ezeken a versenyeken esõben is elindulnak az emberek?
A sebesség mindent megold.
Ruházatban úgy tûnik, hogy az Assos az isten. .
Nekem is vannak csapatmezeim, de illúzióim nincsenek, hogy magas a minõségük. Ezeket minden gyártó a legalsó kategóriából csinálja. Azt remélem senki nem hiszi, hogy ugyanazt kapja, amit a csapatok. És szerintem az összes közül pont a Nalini a legócskább.
12cm.ahogy próbálgattam,úgy tûnt 7 centissel jó lenne,de akkor ha azt mondjátok,majd hozzászokok
Elég érdekes website, nincs telefonszám, nincs e-mail cím, azt sem tudni ki ez és hol székel a cég.
Nagyon titokzatos, én nem vásárolnék soha ilyen helyen akár milyen olcsó is
Amúgy olcsó mezek: Cycling Jersey - Offers from cycling jerseys manufacturers, suppliers, wholesalers and distributors!
Szerintem is nagyon drága , de a kényeztetés amit nyújt így utólag is megérte. Amikor felveszem a cipõt akkor elfelejtem az árát.
Raktál a mûanyag betétbõl is a cipõbe?
Örülök neki.Most már én is boldog Specialized BG talpbetét tulajdonos vagyok. Nem gondoltam, hogy valaha is képes leszek ennyi pénzt kiadni egy darab mûanyagért, de annyi elégedett véleményt olvastam róla, hogy csak megvettem. Megpróbáltam a pirosat, de az olyan volt, mint a gyári, így kéket vettem. Zöld nem is volt, de az már biztos, hogy túl magas lett volna. Óriási a különbség, olyan érzés mintha a cipõ beszippantaná a lábamat, annyira jól idomul és tart. Egy idõ elteltével a bal lábam elkezdett zsibbadni, de ez azért volt mert megszokásból nagyon szorosra húztam a cipõt. De erre mostantól nincs szükség, mert tökéletesen alápolcolja a betét a lábamat, és kiengedve a tépõzárat/csatot el is múlt a zsibbadás. Örülök, hogy megvettem, rohadt drága, de hasznos.
A sebesség mindent megold.