Asszem tán 2009? Van rólam számla is, 300 euró volt újonnan asszem.
Pedig nem árulod drágán. Csak egy baj vele, nagyon nehéz, lehet ezért nem kell senkinek. Esetleg hobbi triatlonisták lenne jó.
Asszem tán 2009? Van rólam számla is, 300 euró volt újonnan asszem.
A sebesség mindent megold.
Milyen évjárat?
szerintetek sokat kérek a mavic cosmic elite kerékszettemért? 30ért hirdettem...most megint felrakom...
A sebesség mindent megold.
sziasztok,
új lennék országútilag, amúgy hobbi montis, most nézek bringát, ultegra / force / athena hármasból (ha árat nem nézünk), melyiket miért igen, miért nem vennétek? talán érdekes lehet: tartósság, kompakt (tripla) kivitel léte, kényelem, megbízhatóság (azaz szte minden:))
kösz, tg
Igen, a 11-es rendszer melletti mûszaki érv épp az, hogy duplával mindent meg tudnak csinálni. S lõn: az én 2-3 éves 10-es tripla Veloce hajtásom hegyre 30/25=1,2-re képes, akármelyik mai kompakt hajtás (így a 2011-es Veloce is) 34/29=1,17, azaz kicsit még jobb is[...] Vagyis aktualis komolyabb orszaguti Campa szettben jelenleg nincs tripla.
Egyszerûen érzõdik rajta hogy régebbi szett. Nem tudom neked így konkrétan megmondani hogy váltásminõségben, vagy ergonómiában, de ha ráteszed a kezed egy 8as duraacere meg egy 7800asra, érzed ugyanezt. Egyszerûen régi. De gyanítom váltásteljesítményben is simán veri az újabb centaur.
A 8-as Chorus bizony nagyon jó (mire a fanyalgás, Kiskubai?)
[Bocs, Mind ... mind... a helyes.]A 8as Chorushoz képest mennyire lenne visszalépés egy Veloce vagy egy Centaur 10es szett? Mint súlyban, mint teljesítményben? Vagy ezek is már hozzák a régebbi top cuccok szintjét?
tangens,
Nincs markapreferenciad? Nem art.
De ha nincs, akkor probald ki mindharom fekvaltokart minel hosszabban, es donts az alapjan. Szerintem mindegyik tud mindent, amit kell.
Campanak, SRAM-nak tudtommal nincs triplaja, de kompaktok vannak, es az egyebkent is jobb megoldas.
A 8as Chorushoz képest mennyire lenne visszalépés egy Veloce vagy egy Centaur 10es szett? Mint súlyban, mint teljesítményben? Vagy ezek is már hozzák a régebbi top cuccok szintjét?
sziasztok,
új lennék országútilag, amúgy hobbi montis, most nézek bringát, ultegra / force / athena hármasból (ha árat nem nézünk), melyiket miért igen, miért nem vennétek? talán érdekes lehet: tartósság, kompakt (tripla) kivitel léte, kényelem, megbízhatóság (azaz szte minden:))
kösz, tg