Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@csimpy: Kilazulhat. De ha fekezett elso kerekkel elore-hatra tologatas kozben nem erzed, hogy kotyog, akkor nem kotyog. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

nyomatékkulcssal húzom meg a csavarokat a stucnin (asszem 5 Nm van ráírva, jobban nem merem) lehetséges, hogy a stucni följebb csúszik, és emiatt fellazul a kormánycsapágy?
ha próbálom kézzel mozgatni, nem érzem, hogy laza lenne, de menet közben valahogy olyan érzésem van, mintha nem lenne teljesen okés valami....

Lehet, hogy csal a nyomatékkulcsod és nem húzod meg eléggé. Karbon villanyakad van? Ha igen, lehet, hogy csal a nyomatékkulcsod és túlhúztad. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Anyád pokla.

Mesélj!
Én jót szórakoztam.

A sebesség mindent megold.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
nyomatékkulcssal húzom meg a csavarokat a stucnin (asszem 5 Nm van ráírva, jobban nem merem) lehetséges, hogy a stucni följebb csúszik, és emiatt fellazul a kormánycsapágy?
ha próbálom kézzel mozgatni, nem érzem, hogy laza lenne, de menet közben valahogy olyan érzésem van, mintha nem lenne teljesen okés valami....

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Anyád pokla.

ave: amatõr.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Vegulis melyik mezonyben mentel?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

... De nagyon szarul vált, nemtudom holnap mi lesz...

ss. :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Es mi volt Dabason?

Nemtom kb 15-20-nak értem be. PBG megnyerte a korosztályát.

Wattadatok (PBG jóvoltából, kölcsönadta a kerekét :) ):
Átlag: 215w (3,7w/kg)
max: 994w (17,12w/kg)

Pedálfordulat max: 196 :D Ezt nemtom hogy hoztam össze, pörgött a lábam....

A verseny elõtt pályabejárásnál egy mûvészi bukást mutattam be...felraktam a tufo szingókat, és úgy kicsúsztam mint a kurv@élet :D Nagyon szar az a gumi...kb 15-el vettem be egy kanyart (hátam mögött a fél csapatommal), és egyszercsak TAKK kivágódott alólam a bringa...átpördültem a hátamon, elkaptam még a levegõben a felsõcsövet és lendületbõl felpattantam :D Váltófül KO, alig bírtam visszahajlítgatni hogy használható legyen, de nagyon szarul vált, nemtudom holnap mi lesz...

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Feltöltött kép

:D

Nemsokára indulok Dabasra :)

Haha, minek fvkar, nincs is sehol váltó! Sõt hátul fék sincs, fail! /grincs

:DDD Amúgy jó!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Es mi volt Dabason?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Feltöltött kép

:D

Nemsokára indulok Dabasra :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem nagy kaland újraépíteni egy kereket, úgy, hogy csak a felnit cseréled. Az átmérõ lehetõleg legyen egyforma (ERD, effective rim diameter, ezt kell nézni). Viszont a fûzési sémán ne változtass, a küllõk maradjanak az eredeti helyzetükben.

bigfish

bigfish

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sziasztok!
A következõ problémával fordulok hozzátok: a Bontrager Select kerekeim lassan megadják magukat, a küllõnyaknál több helyütt megrepedt a felni. Szeretném viszonylag olcsón megúszni a kalandot, ezért arra gondoltam, hogy a felniket kicserélem Race Lite-okra. Nem tudom azonban, hogy a meglévõ agyakkal (Select) és a DT küllõkkel gond nélkül újra lehet-e fûzni a kereket, mert a fényképek alapján a Lite-nak hátul csak a hajtásoldala keresztezett, míg a másik radiális. Megoldható ez, vagy keressek más megoldást? Másik gondom, hogy ilyen felnit feketében nem találtam, pedig inkább az lenne jó, mint a szürke. Egyáltalán érdemes ezen görcsölnöm, vagy gyûjtsek még, és vegyek hasonló kategóriás használt kereket?
Köszi: bigfish

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

A fékpofáim esõben jobban fognak, mint szárazon. Ezt nehezen tudom megemésztetni. :)

egészen addig, míg akkor zuhén nem kap el, hogy csak tiszta víz kerüljön rá, lemosva a dzsuvát :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A fékpofáim esõben jobban fognak, mint szárazon. Ezt nehezen tudom megemésztetni. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
ave, ha jól emlékszem még te linkelted a Rapha filmeket és ennek akkor még csak a trailere volt meg.

YouTube - rapha a throw of the dice

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hm... fûzõs bringás cipõrõl még nem is hallottam (a túra cipõkön, meg pár kult darabon kívül).
170 grammot írnak rá... szóval elég könnyû. ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ezt mar lehetett valahol latni hazai webszajton is, de nem HD-ben...

Paris-Roubaix lassitva fekete-feherben nagyon kozeli kepek.
YouTube - Parijs Roubaix 2011

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Wigginsnek megfelel, szoval minek vitatni, hogy van elonye?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
350 eur-ért 10 chorus szett szerintem ajándék volt. én alkatrészenként rakom össze 10-es lesz ez is bár most van egy kis anyagi megtorpanás, de eddig a vegyesen centaur veloce szett (fvkar, váltók, hajtómû) már közelít a 80-hoz, vigasztal hogy újak :-)