Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Amator kupa futam volt. Nem a mezony amator, hanem a csipes rendszer.
Fel orat vartam a nevezesnel a csipre.
Ott programoztak a csipeket.
Allitolag azert, mert csak tegnap este kaptak meg a rajtlistat. Vajon tegnap este nem lehetett volna megcsinalni? Vagy idoben kuldeni a listat? (eh, mindegy, vegulis, de azert kicsit feszult voltam, amikor lattam, hogy 30-an allnak elottem, nem halad a sor, be se oltoztem, es mindjart rajt.

En az utolso emelkedon ugy kifingtam, hogy ihaj. 140-es pulzusnal nem birtam tobbet hajtani, 34-23 46-os labfordulattal a vegen a "meredeken", 4 ora koruli ido.

De az elso ket korben tok jot versenyeztem, szoval en orultem, hogy mentem.

Kiskubait Esztergom utan az ut szelen lattam a 2. kor elejen egy masik fickoval (nem tunt csapattarsnak, nem tudom mit csinaltak)

Nekem szar volt a váltóm, ahogy azt sejtettem....elsõ kört végig nyomtam nyélen, néhol nem túl optimális pedálfordulattal haladtunk felfelé 30 fölötti tempóban :D Ott találkoztam Mjanival is....aztán a második kör elején a versenyközpontnál megálltam, megrángattam a váltót oldalra, hátha jobb lesz, de nem. Aztán úgy voltam vele hogy takaréklángon kigurulok a második körre és felszenvedem magam valahogy, de megláttam az út szélén haveromat defekttel, és úgy voltam vele hogy akkor inkább maradok vele és visszagurulunk, minthogy kínlódva menjek még egy kört, és utána adjam fel...

a fickó pedig Herbánszki Péter, a Postás versenyzõje btw.

De a listán szerintem két köröm lesz, mert a chip nálam volt, mikor gurultunk vissza kajálásból... :D

Jani, te elég jót mentél nem?

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

@csimpy: Kilazulhat. De ha fekezett elso kerekkel elore-hatra tologatas kozben nem erzed, hogy kotyog, akkor nem kotyog. :)

nem érzem, de végül is mindegy, holnap úgyis megfordítom a stucnit (ahogy valaki ajánlotta korábban, egyre többet megyek alsófogással, és így egyre inkább magasnak érzem utána a kormányt, ha vízszintes részen fogom) aztán majd jóóóól meghúzom azokat a csavarokat :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
elso korhoz kepest a masodikban mar 5 percet buktam, de a harmadikban az elsohoz kepest mar 14-et.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Amator kupa futam volt. Nem a mezony amator, hanem a csipes rendszer.
Fel orat vartam a nevezesnel a csipre.
Ott programoztak a csipeket.
Allitolag azert, mert csak tegnap este kaptak meg a rajtlistat. Vajon tegnap este nem lehetett volna megcsinalni? Vagy idoben kuldeni a listat? (eh, mindegy, vegulis, de azert kicsit feszult voltam, amikor lattam, hogy 30-an allnak elottem, nem halad a sor, be se oltoztem, es mindjart rajt.

En az utolso emelkedon ugy kifingtam, hogy ihaj. 140-es pulzusnal nem birtam tobbet hajtani, 34-23 46-os labfordulattal a vegen a "meredeken", 4 ora koruli ido.

De az elso ket korben tok jot versenyeztem, szoval en orultem, hogy mentem.

Kiskubait Esztergom utan az ut szelen lattam a 2. kor elejen egy masik fickoval (nem tunt csapattarsnak, nem tudom mit csinaltak)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@csimpy: Kilazulhat. De ha fekezett elso kerekkel elore-hatra tologatas kozben nem erzed, hogy kotyog, akkor nem kotyog. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

nyomatékkulcssal húzom meg a csavarokat a stucnin (asszem 5 Nm van ráírva, jobban nem merem) lehetséges, hogy a stucni följebb csúszik, és emiatt fellazul a kormánycsapágy?
ha próbálom kézzel mozgatni, nem érzem, hogy laza lenne, de menet közben valahogy olyan érzésem van, mintha nem lenne teljesen okés valami....

Lehet, hogy csal a nyomatékkulcsod és nem húzod meg eléggé. Karbon villanyakad van? Ha igen, lehet, hogy csal a nyomatékkulcsod és túlhúztad. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Anyád pokla.

Mesélj!
Én jót szórakoztam.

A sebesség mindent megold.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
nyomatékkulcssal húzom meg a csavarokat a stucnin (asszem 5 Nm van ráírva, jobban nem merem) lehetséges, hogy a stucni följebb csúszik, és emiatt fellazul a kormánycsapágy?
ha próbálom kézzel mozgatni, nem érzem, hogy laza lenne, de menet közben valahogy olyan érzésem van, mintha nem lenne teljesen okés valami....

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Anyád pokla.

ave: amatõr.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Vegulis melyik mezonyben mentel?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

... De nagyon szarul vált, nemtudom holnap mi lesz...

ss. :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Es mi volt Dabason?

Nemtom kb 15-20-nak értem be. PBG megnyerte a korosztályát.

Wattadatok (PBG jóvoltából, kölcsönadta a kerekét :) ):
Átlag: 215w (3,7w/kg)
max: 994w (17,12w/kg)

Pedálfordulat max: 196 :D Ezt nemtom hogy hoztam össze, pörgött a lábam....

A verseny elõtt pályabejárásnál egy mûvészi bukást mutattam be...felraktam a tufo szingókat, és úgy kicsúsztam mint a kurv@élet :D Nagyon szar az a gumi...kb 15-el vettem be egy kanyart (hátam mögött a fél csapatommal), és egyszercsak TAKK kivágódott alólam a bringa...átpördültem a hátamon, elkaptam még a levegõben a felsõcsövet és lendületbõl felpattantam :D Váltófül KO, alig bírtam visszahajlítgatni hogy használható legyen, de nagyon szarul vált, nemtudom holnap mi lesz...

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Feltöltött kép

:D

Nemsokára indulok Dabasra :)

Haha, minek fvkar, nincs is sehol váltó! Sõt hátul fék sincs, fail! /grincs

:DDD Amúgy jó!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Es mi volt Dabason?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Feltöltött kép

:D

Nemsokára indulok Dabasra :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem nagy kaland újraépíteni egy kereket, úgy, hogy csak a felnit cseréled. Az átmérõ lehetõleg legyen egyforma (ERD, effective rim diameter, ezt kell nézni). Viszont a fûzési sémán ne változtass, a küllõk maradjanak az eredeti helyzetükben.

bigfish

bigfish

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sziasztok!
A következõ problémával fordulok hozzátok: a Bontrager Select kerekeim lassan megadják magukat, a küllõnyaknál több helyütt megrepedt a felni. Szeretném viszonylag olcsón megúszni a kalandot, ezért arra gondoltam, hogy a felniket kicserélem Race Lite-okra. Nem tudom azonban, hogy a meglévõ agyakkal (Select) és a DT küllõkkel gond nélkül újra lehet-e fûzni a kereket, mert a fényképek alapján a Lite-nak hátul csak a hajtásoldala keresztezett, míg a másik radiális. Megoldható ez, vagy keressek más megoldást? Másik gondom, hogy ilyen felnit feketében nem találtam, pedig inkább az lenne jó, mint a szürke. Egyáltalán érdemes ezen görcsölnöm, vagy gyûjtsek még, és vegyek hasonló kategóriás használt kereket?
Köszi: bigfish

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

A fékpofáim esõben jobban fognak, mint szárazon. Ezt nehezen tudom megemésztetni. :)

egészen addig, míg akkor zuhén nem kap el, hogy csak tiszta víz kerüljön rá, lemosva a dzsuvát :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A fékpofáim esõben jobban fognak, mint szárazon. Ezt nehezen tudom megemésztetni. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
ave, ha jól emlékszem még te linkelted a Rapha filmeket és ennek akkor még csak a trailere volt meg.

YouTube - rapha a throw of the dice