Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Lehet Campa fékpofa lenne hozzá a legjobb.. ki tudja...

Nekem még az eredeti Campa Xenon szett fékpofái vannak a fékben. Teljesen jól összepasszol a Mach1 CFX felnimmel.

Amúgy lemértem az elsõ és hátsó kerekem (külsõstõl, belsõstõl és most kb 5 baron lehet... Ideje lenne fújnom bele).
Elsõ: 1495g
Hátsó: 1985g
Ha jó a mérlegem.

Mach1 CFX felni, Miche agy, hátul Miche sor, Michelin Kevláros külsõk, CST belsõk.

Amúgy amit most vettem csak észre, hogy a jobb elsõ fékpofám nem teljes felületen fékezett, az alján vékony csíkban van ilyen kidudorodás, ami ugye a felni széle miatt nem fékez, csak bekopik. Feljebb állítottam, lecsiszoljam, vagy majd lekoptatja a felni? :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Akkor az uj Shimano kerekhez biztos jo lesz a Shimano betet. :)

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Kíváncsiságból kivettem elsõ kerekem, megnézni fékpofáim, hogy hogyan néznek ki, egyáltalán nem volt forgács beleékelõdve, kb ~2000km-t használtam eddig én és azért abban volt erõs fékezés is, folyamatos fékezés is (Hármashatár-hegy lefelé, szarok, szóval fékezek bõven, meg kátyús is.. :D ).

Ennek amúgy mi az oka, hogy ennyire lemarja a felnit? Fékpofa túl kemény, vagy a felni anyaga olyan, hogy ennyire könnyen (és ilyen nagy darabokban) kopik?

Lehet Campa fékpofa lenne hozzá a legjobb.. ki tudja...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg az is hogy a felni anyaga mennyire szereti a fekpofa anyagat. Lehet ki kellene probalni valami puhabb gumiosszetetelut es az nem zabalna ennyire.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mentem parszor borzasztoan rossz, esos, saras idoben, en erre tippelnek mint egy ok.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Kíváncsiságból kivettem elsõ kerekem, megnézni fékpofáim, hogy hogyan néznek ki, egyáltalán nem volt forgács beleékelõdve, kb ~2000km-t használtam eddig én és azért abban volt erõs fékezés is, folyamatos fékezés is (Hármashatár-hegy lefelé, szarok, szóval fékezek bõven, meg kátyús is.. :D ).

Ennek amúgy mi az oka, hogy ennyire lemarja a felnit? Fékpofa túl kemény, vagy a felni anyaga olyan, hogy ennyire könnyen (és ilyen nagy darabokban) kopik?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez Fulcrum Racing 3-tol lett ilyen.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
itt a Vorganov eses egy par masodperccel kesobb

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

A smirglihez hasonlóan:
Acélszövet (nem tudom, mi a szabatos neve - acélforgács?), olyasmi, mint a konyhai acélszövet-súroló, famunkákhoz ajánlják, 0 (legfinomabb) és 6 közt van, 2-est használok.
Néha azzal kezdem, hogy az egészet lereszelem, nekem nem szokott ilyen csúnyán kinézni (kb. félévente megcsinálom).
A nagyobbakhoz meg fogorvosi kaparótût (annak sem tudom a hiv. nevét).
Valószínûleg jó okkal nem voltál elégedett a fékezéssel, ezeken csúszik a ráf meg bele is akad.

Fogorvosi kaparótû: szonda

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Amiota betettem az uj kerekem, nem voltam elegedett a fekezessel.
Ugyhogy ma fekbeteteket csereltem. 2 ev hasznalat utan igy neznek ki. Elkopva nincsenek, de a betokozodott femforgacsok kicsit jobban fogyasztjak a felnit fekezeskor, mint kellene.
Van erre valami gyogymod, vagy egyszeruen cserelni kell gyakran es kesz?
Feltöltött kép

Milyen kereket használsz?

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Ugyhogy ma fekbeteteket csereltem. 2 ev hasznalat utan igy neznek ki. Elkopva nincsenek, de a betokozodott femforgacsok kicsit jobban fogyasztjak a felnit fekezeskor, mint kellene.
http://timeslip.hu/f.../fekbetetek.jpg

A smirglihez hasonlóan:
Acélszövet (nem tudom, mi a szabatos neve - acélforgács?), olyasmi, mint a konyhai acélszövet-súroló, famunkákhoz ajánlják, 0 (legfinomabb) és 6 közt van, 2-est használok.
Néha azzal kezdem, hogy az egészet lereszelem, nekem nem szokott ilyen csúnyán kinézni (kb. félévente megcsinálom).
A nagyobbakhoz meg fogorvosi kaparótût (annak sem tudom a hiv. nevét).
Valószínûleg jó okkal nem voltál elégedett a fékezéssel, ezeken csúszik a ráf meg bele is akad.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Ez ma volt a 8 fõs szökésben. Vorganov szerintem kapott egyet oldalról Bakelants-tól....sajnáltam, elég nagy tempóval mentek...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez vagy fotoshop vagy valamilyen látványos extrém szakág képviselõje és ugrik egy olyat, hogy közben megfordul a tengelye a körül. :)

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A tegnap inditott keprejtveny rovatomat folytatnam. :)
Feltöltött kép

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Fuhh, még outimnál nem néztem, hogy néz ki a fékpofám, de anno montinál nekem nem volt ilyen durva.. Pedig használtam a V-fékem rendesen a meredek lefeléken.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én pici csavarhúzóval szoktam kiszedegetni belõle.

Kiskubai!

Milyen volt a Tisza-tó verseny? Azt látom, hogy nem nyertél. :)

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Csiszolópapír.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Feltöltött kép

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
saxo-nál mindenki speci sisak ...persze csak contador megy giro-ban...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@EPPTibi: Szerintem komolyabb muhelyben csinalnak ilyet, ne hagyd ki, szerintem.