Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Ez ma volt a 8 fõs szökésben. Vorganov szerintem kapott egyet oldalról Bakelants-tól....sajnáltam, elég nagy tempóval mentek...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ez vagy fotoshop vagy valamilyen látványos extrém szakág képviselõje és ugrik egy olyat, hogy közben megfordul a tengelye a körül. :)

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A tegnap inditott keprejtveny rovatomat folytatnam. :)
Feltöltött kép

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Fuhh, még outimnál nem néztem, hogy néz ki a fékpofám, de anno montinál nekem nem volt ilyen durva.. Pedig használtam a V-fékem rendesen a meredek lefeléken.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én pici csavarhúzóval szoktam kiszedegetni belõle.

Kiskubai!

Milyen volt a Tisza-tó verseny? Azt látom, hogy nem nyertél. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Csiszolópapír.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Amiota betettem az uj kerekem, nem voltam elegedett a fekezessel.
Ugyhogy ma fekbeteteket csereltem. 2 ev hasznalat utan igy neznek ki. Elkopva nincsenek, de a betokozodott femforgacsok kicsit jobban fogyasztjak a felnit fekezeskor, mint kellene.
Van erre valami gyogymod, vagy egyszeruen cserelni kell gyakran es kesz?
Feltöltött kép

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
saxo-nál mindenki speci sisak ...persze csak contador megy giro-ban...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@EPPTibi: Szerintem komolyabb muhelyben csinalnak ilyet, ne hagyd ki, szerintem.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@Andris_savaria: Hat 7:19-kor meg huztam a lobort rendesen. ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ave, nem tudsz aludni? :)

csórikám a másik rabo-s mögött jött. amikor az kivágott oldalra, hogy helye legyen a többiek mellet, a levegõben lévõnek el kellett rántania jobbra, és ekkora tempónál nehéz koordinálni a kicsi mozdulatokat is...így lett a vége a tükör, a levegõ, majd az aszfalt, végül a mentõautó...:/

Szerintem úgy történt, hogy valami miatt befordult a kormánya, talán a csapattársa hátsókerekén esett át. Jobbra elõre repült (tegnap ugyanígy estem én is) és így vitte le a tükröt.

Csapattársam mondta múltkor a Hegyek Pokla után, hogy ott is látott a mezõny fölött repülõ bringát. :)

Nem tudtok véletlenül olyan mûhelyt ahol a középcsapágyházat "felkészítik" az integrált hajtómûvek fogadására?
Ha mindenki csinál ilyet, akkor nem kérdeztem semmit.

Probléma: Pár éves, integrált korszak elõtti váz, ahol a csapágyház szélei gyárilag nem teljesen, nem mindenhol merõlegesek a menetre, ezért a csészék sem teljesen pontosan illeszkednének. Alig mérhetõ, de nem akarok ebbõl problémát.

Ha shimano hajtómûrõl van szó akkor ne foglalkozz ezzel, az mm-es eltéréseket is tolerál.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

Nem tudtok véletlenül olyan mûhelyt ahol a középcsapágyházat "felkészítik" az integrált hajtómûvek fogadására?

Probléma: Pár éves, integrált korszak elõtti váz, ahol a csapágyház szélei gyárilag nem teljesen, nem mindenhol merõlegesek a menetre, ezért a csészék sem teljesen pontosan illeszkednének. Alig mérhetõ, de nem akarok ebbõl problémát.

Nekem hagyományos acél országúti vázam van, és simán ráment a csésze, azóta sincs vele semmi gondom. Ha a csészék nem illeszkednének pontosan, akkor a mostani monoblokk sem illeszkedik rendesen?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nekem is van egy jó képem. :)

Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,390 posts

Keprejtveny: Ezt igy hogy?
Feltöltött kép
Fotografie RoadCycling.cz

fünf koma nojn. ez 1 leszúrt tripla vitrai. :)

EPPTibi

EPPTibi

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Ave, nem tudsz aludni? :)

csórikám a másik rabo-s mögött jött. amikor az kivágott oldalra, hogy helye legyen a többiek mellet, a levegõben lévõnek el kellett rántania jobbra, és ekkora tempónál nehéz koordinálni a kicsi mozdulatokat is...így lett a vége a tükör, a levegõ, majd az aszfalt, végül a mentõautó...:/

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Keprejtveny: Ezt igy hogy?
Feltöltött kép
Fotografie RoadCycling.cz

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Én is elhasználnám az Aksiumot. Ha annál jelentõsen jobbat akarsz, az már 2-3x annyiba kerül.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

[...] Az Aksium szett tömege ~1810gr és szerintem nem érdemes jobb kerékre cserélni, csak ha az utód hasonlóan bírja a strapát, de könnyebb ~300grammal. [...]

1. Mavic Ksyrium SL.
2. Campagnolo Neutron.
A sorrend önkényes.
Hosszú Mavic MA40 és Open Pro évek (közben Campagnolo Mexico 68 hónapok) után került az egyik biciklimre Mavic Ksyrium Equipe, ami kicsit jobb csak, mint az Aksium, de nagyon észrevehetõ volt a különbség az Open Pro (32 küllõ, 105 agy) ill. MA40 (36 küllõ, 2-1.8-2, Mavic agy) után. Fölfele is, lefele is, azaz gyorsabb lettem vele (ill. lassabb vagyok, ha más biciklivel megyek). Van még Wolber TX Profil kerekem is (Shimano 600 bicikli), az kb - legalább - Open Pro szintû, de nem tudom, létezik-e még (s ez csak abroncs, kerék 600-as - régebbi Ultegra - aggyal, 36 küllõvel lett).
Ezt csak a tapasztalat illusztrációjára; a javasoltakat teszten próbáltam, tetszettek (ha elhasználom sok biciklim még több kerekét, ilyesmit veszek majd); ezeknél persze sokkal jobb kerekek is vannak, azok ajánlását másra bízom.
Emellett - ha nem versenyzel - nem sietnék az Aksium cseréjével, hanem addig használnám, amíg bírja.

pett1

pett1

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
stream ügyben viszont talán én tudok segíteni.

itt van mindenféle sport: MyP2P.eu :: Live sports and Now Playing overview. Free Live Sports right now on your pc.
ezen belül a kerékpáros linkek: MyP2P.eu :: Cycling schedules, watch live Cycling on your pc.

van "hivatalos" stream is, igaz olaszul, de legalább jó minõségben: Videochat

vagy eurosportplayer.com, havonta nagyjából 1500Ft-ért Sipi-kommentárral.