Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1437 hozzászólás a témában

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Trekkekben gazdag Boldog Karácsonyt kívnok minden Trekkes, és nem Trekkes fórumozónak valamint családtagjainak, barátjainak, és üzletfeleinek!! :D :winter:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
TREK tulajok és fórum társak!

Békés boldog karácsonyt és sport sikerekben gazdag új évet kívánok!

:winko:

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
Minden TREK tulajnak és bringázást szeretõ topiclakónak boldog karácsonyt kívánok!

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép
akaido, nem aikido!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁ! Életem legkedvesebb gépe: Trek 920 cromo. Volt azóta már alu Trek, meg mindenféle jobb(an felszerelt) gép, (most pl. egy Kelly1s Imagine-nel bringázok és egy Kona Dew-val közlekedem), de egy sem nõtt úgy a szívemhez, mint az.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Én értettem félre,azt hittem hogy lenézed a Trek-et mint márkát.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Úgy értem, hogy én már lecseréltem a Trekemet, mert nekem sajnos mindig más kell, mint ami van. Az a bizonyos Cromo Trek pedig már nem lesz kapható. A nejemnek még megvan az övé, de azt sem tudom lenyúlni, mert kisebb méret.

Vagy félreértettem, hogy mit nem értesz...?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Én se,de ezt hogy érted hogy még mindig az?Lehet csak én olvastam úgy,de én vigyorognék ha egy Trek bringával mehetnék versenyezni.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nagyjából az, mint a Komárom-Esztergom topicban... Azért néha benézek ide nosztalgiából, bár már nem vagyok Trek tulajdonos. (A feleségem még mindig az.)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Halihó!

Mizujság errefelé?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Lehet, hogy VV-nek van igaza, és más kategóriákat nézegetünk... Én mondjuk Calderától fölfelé nem igazán informálódtam.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Amit még szerettem kint, az az volt, hogy lényegesen leárazva lehetett kapni komoly márkák elõzõ évi modelljeit. Hozzánk ez nem akar begyûrûzni... A Meridáról és a Kelly's-rõl tudom, hogy leáraztak szezon végén, de másról nem hallottam.

bár off

én sem voltam kint de az angol újságok hirdetéseit nézve látom úgy hogy kb az elözõ évi jelentõsen leárazott cuccok amik kb annyiba, vagy kicsit olcsóbba vannak mint nálunk...konánál pld a kona site-on is külön angol árak vannak és mindennél magasabbak....mellesleg faktor is szokott egy jó 20%-al leárazni elözõ évit....ha marad

na de hogy on is legyek, bár írtam már vhol a Remedy az még nekem is tetszik.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Amit még szerettem kint, az az volt, hogy lényegesen leárazva lehetett kapni komoly márkák elõzõ évi modelljeit. Hozzánk ez nem akar begyûrûzni... A Meridáról és a Kelly's-rõl tudom, hogy leáraztak szezon végén, de másról nem hallottam.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Egy darabig Manchesterben éldegéltem (ott is rendszeresen jártam a bringaboltokat) és nekem úgy tûnt, hogy az egyes területeken tényleg meglévõ brutális ártöbblet (példának okádék: lakbérek, tömegközlekedés...) a kerékpárokra nem igaz. Ha a gyártó ugyanannyiért látja el az angol piacot, mint a hazait, esetlegesen olcsóbb is a kisebb adótartalom miatt. Paul Vitti kartársat sztem érdemes megkérdezni a témában. Azt viszont elismerem, hogy a Trek, mint márka drága. Méltán. Nekem életem kedvenc bringája egy Trek volt, bár most Konát és Kelly's-t gyûrök.

Én nem az esetleges ártöbbletek alapján asszociáltam a magasabb keró árakra, hanem konkrét tények alapján, de az igaz, hogy ezek a prémium márkákra vonatkoznak. Abban tökéletesen igazad van, hogy egyes országrészek között eltérések vannak, és mivel én nem éltem kint, mint te, a kinti fórumtársakkal egyetemben sokkal jobban ismeritek a tényleges adatokat.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Egy darabig Manchesterben éldegéltem (ott is rendszeresen jártam a bringaboltokat) és nekem úgy tûnt, hogy az egyes területeken tényleg meglévõ brutális ártöbblet (példának okádék: lakbérek, tömegközlekedés...) a kerékpárokra nem igaz. Ha a gyártó ugyanannyiért látja el az angol piacot, mint a hazait, esetlegesen olcsóbb is a kisebb adótartalom miatt. Paul Vitti kartársat sztem érdemes megkérdezni a témában. Azt viszont elismerem, hogy a Trek, mint márka drága. Méltán. Nekem életem kedvenc bringája egy Trek volt, bár most Konát és Kelly's-t gyûrök.

Nem az XC bringák között szerepel, hanem az AM-ben, és a Nixon pontosan ilyen teló. Az angol árakat nagy odafigyeléssel kell kezelni, mert köztudottan magasak.

Valóban nem rossz, csak nem elég átgondolt az összeállítása.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ha már itt tartunk,nekem vajon mikor lesz ilyen??:) (pedig csak pölö lottót kéne nyerni:nemisolyan nehéz,csak öt rohadt számot kéne helyesen eltalálni,de mégsem megy...:) )

De azért még álmodozni lehet...

(ja és mégvalami:ez a váz Kb. a Kona Stinky-vel van hogyismondjam..."egyszintben" nem?[Bocs a hülye kérdésekért,de nem vagyok otthon ebben a témában...])

Dunbar

a coilerrel....rugóutban és súlyban is kb...és abból is van levegõs...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ha már itt tartunk,nekem vajon mikor lesz ilyen??:) (pedig csak pölö lottót kéne nyerni:nemisolyan nehéz,csak öt rohadt számot kéne helyesen eltalálni,de mégsem megy...:) )

Álmodozni lehet, de ilyen áron ennél sokkal jobbakat össze lehet hozni. Drága és nem elég átgondolt az összeállítása.

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

(ja és mégvalami:ez a váz Kb. a Kona Stinky-vel van hogyismondjam..."egyszintben" nem?[Bocs a hülye kérdésekért,de nem vagyok otthon ebben a témában...])

Dunbar
:rolleyes:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

köszi....(kicsit vaksi voltam az ár szempontjából...:) )
Amúgy szerintem nemvéletlenül van benne az a Nixon...(szerintem sem egy XC bringa...)

De azért sok az az 1750 font...
Dunbar

Nem az XC bringák között szerepel, hanem az AM-ben, és a Nixon pontosan ilyen teló. Az angol árakat nagy odafigyeléssel kell kezelni, mert köztudottan magasak.

Valóban nem rossz, csak nem elég átgondolt az összeállítása.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
jogos, igazad van, bocsi...csak bevágtam google képkeresöbe h trek remedy azt kidobott 3 félét ugye, azt' megnéztem öket...de most néztem a trek siteot, tényleg levegõs a 3-ból 2 elöl...végülis jó kis bicikli lehet ez, dehát...mikor lesz nekem ilyen...hajajaj:)

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
köszi....(kicsit vaksi voltam az ár szempontjából...:) )
Amúgy szerintem nemvéletlenül van benne az a Nixon...(szerintem sem egy XC bringa...)

De azért sok az az 1750 font...
Dunbar
:rolleyes: