A link ami segíthet eldönteni a helyes métetet:
http://www.wrenchsci...=cmp&anms=false
Az 56 vagy 58 jöhet szóba. A 60-as már non nagy lenne, nem tudom, hogy még mennyit tervezel nõni, de azt egyelõre stucni és nyeregcsõ nélkül kéne használnod. Szvsz az 58.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Indította
burce
, 2002. március 04. 23:30
Írta 2006. január 28. - 10:27
Írta 2006. január 27. - 21:49
180,5 cm vagyok, de még remélem növök. Néztem egy trek outit magamnak, mekkora váz kell belõle ?
Írta 2006. január 23. - 21:07
Nem, nem vele voltam de ne fírtassuk tovább.Aki a saját putri szar,ocsmány életébõl csinál pénzt,az elém ne kerüljön.Fagyott volna meg kint.Amúgy Elég cukor idõnk volt és északi fényt is láttunk.Fotóztunk is.és jókat túrázgattunk hótalpakkal.Csak nem Gyõzikével voltál :-)
Moderátortól elnézést kérek,de hát nem bírtam ki.Egyszerûen undorító.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. január 20. - 19:00
http://team.discover...deogallery.html
Sok-sok új videó. Nem mind Trekkel kapcsolatos. Akad olyan, ami arra készteti az embert, hogy fejet hajtson a marketing elõtt , de akad…
Sok-sok új videó. Nem mind Trekkel kapcsolatos. Akad olyan, ami arra készteti az embert, hogy fejet hajtson a marketing elõtt , de akad…
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.
Írta 2006. január 19. - 20:22
Írta 2006. január 17. - 19:50
2004-es 6700:
FULL SPECIFICATIONS
FRAMESET:
FRAME: Alpha SLR aluminum
FORK: RockShox Pilot SL
WHEELS:
WHEELS: Alloy front, Shimano rear hub; Maverick rims
TIRES: Bontrager ACX, 26x2.2", 52/54
DRIVETRAIN:
SHIFTERS: Shimano Deore
FRONT DERAILLEUR: Shimano Deore
REAR DERAILLEUR: Shimano Deore LX
CRANKSET: Bontrager Select 44/32/22 w/ISIS
CASSETTE: SRAM 970 11-34, 9 speed
PEDALS: Shimano 505, clipless
COMPONENTS:
SADDLE: Bontrager FS 2000
SEATPOST: Bontrager Sport
HANDLEBARS: Bontrager Select, 25mm rise
STEM: Bontrager Sport 5/10 degree
HEADSET: Aheadset, semi-cartridge, sealed
BRAKESET: Alloy linear pull w/alloy levers
DISC OPTION:
BRAKESET: Hayes HFX-9, hydraulic disc
WHEELS: Alloy hubs; Bontrager Maverick rims
FULL SPECIFICATIONS
FRAMESET:
FRAME: Alpha SLR aluminum
FORK: RockShox Pilot SL
WHEELS:
WHEELS: Alloy front, Shimano rear hub; Maverick rims
TIRES: Bontrager ACX, 26x2.2", 52/54
DRIVETRAIN:
SHIFTERS: Shimano Deore
FRONT DERAILLEUR: Shimano Deore
REAR DERAILLEUR: Shimano Deore LX
CRANKSET: Bontrager Select 44/32/22 w/ISIS
CASSETTE: SRAM 970 11-34, 9 speed
PEDALS: Shimano 505, clipless
COMPONENTS:
SADDLE: Bontrager FS 2000
SEATPOST: Bontrager Sport
HANDLEBARS: Bontrager Select, 25mm rise
STEM: Bontrager Sport 5/10 degree
HEADSET: Aheadset, semi-cartridge, sealed
BRAKESET: Alloy linear pull w/alloy levers
DISC OPTION:
BRAKESET: Hayes HFX-9, hydraulic disc
WHEELS: Alloy hubs; Bontrager Maverick rims
Írta 2006. január 17. - 16:08
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy a 2004-es 6700-en milyen Bontrager hajtomü van, mert lassan szeretném cserélni és eladni, de már nem emléxem, hogy mi a neve a festés meg kopott, infót meg nem találok a neten.
Írta 2006. január 15. - 21:43
Haliho.
Kicsit eltulzott az az ár a 950- esért.
Az a 990-es amit én vettem, kb. egykorú vele, teljes dx szett-el kivéve a fékváltókar.
Amúgy úgy néz ki mint a képen látható monti csak a színe piros, meg gondolom a csõ anyaga amiben különbözik.
Én márha eladom azt max 50 ezerért teszem.
Képet sajna nem tudok még felrakni, mert boltban a bringa, de amint lessz igérem láthatjátok.
Sziasztok.
Kicsit eltulzott az az ár a 950- esért.
Az a 990-es amit én vettem, kb. egykorú vele, teljes dx szett-el kivéve a fékváltókar.
Amúgy úgy néz ki mint a képen látható monti csak a színe piros, meg gondolom a csõ anyaga amiben különbözik.
Én márha eladom azt max 50 ezerért teszem.
Képet sajna nem tudok még felrakni, mert boltban a bringa, de amint lessz igérem láthatjátok.
Sziasztok.
Írta 2006. január 15. - 16:39
Írta 2006. január 13. - 07:50
Gratula az új szerzeményhez! Képet, képet!
Én görgõn használom és járok is vele hogy ne szóljanak meg hogy nem technikai jellegû a hozzá szólásom a Trek télen is úgy gurul mint nyáron!
Én görgõn használom és járok is vele hogy ne szóljanak meg hogy nem technikai jellegû a hozzá szólásom a Trek télen is úgy gurul mint nyáron!
Írta 2006. január 12. - 22:36
Troger!
Hûûû! Gratula!! Azok ûberkirályok! Amint van kép, ASAP dobd fel, had csorgathassuk a nyálnukat!
KisÖcsike
Hûûû! Gratula!! Azok ûberkirályok! Amint van kép, ASAP dobd fel, had csorgathassuk a nyálnukat!
KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....
Írta 2006. január 12. - 20:25
Elnézést, utánanéztem és a teleszkóp nem mogul, hanem Trek DS 2-es, amit a japán showa cég készített a trek számára.
Írta 2006. január 12. - 20:08
Sziasztok.
Sikerült szert tennem egy 19"-os 1991-es trek 990-es cr-mo. montira.
Beszarás a bringa. Teljes deore dx. szett van rajta, kivéve a fékváltókar, ami "ablakos" szervós xt.
Gyönyörû szép piros true temper csövekbõl lett összehegesztve.
Olyan állapotban van, hogy a rolhoff lánckaliber nem esik bele a láncba (mint új)
Egy réges régi Trek mogul olajos-levegõs villa van benne.
Hát ez is ritkaság.
Amint tudok teszek fel képet róla, azonban most a bringa szervízben van
Remetei Sanyi Pedalomán boltjában.
A teleszkópban olajat cseréltünk, mert 15 év az csak 15 év.
A becsúszószárak, a szimmeringek hibátlan állapotúak. A telo egyetlen bibije, hogy a merevitõ bovdentartójánál lejött a festék egy 10 Ft-os helyen. Ezt is orvosoltuk egy kis festékkel és lakkal.
Nem akarok reklámot csinálni a boltnak, de ezt a telót tényleg nem sok helyen tudták volna szétszedni.
Sok mag 10, 21-et javítottak már.
Akitõl vettem, nem tudta micsoda érték, s azt hitte rock shox telo van benne.
A sanyi azt mondta, hogy marzocchi, mivel a levegö nyomást a szár tetején autószelepen keresztül tudod beállítani .
Akkor amikor szétszedtük láttuk, hogy kisértetiesen hasonlít a mag 21 teló belsejére. Azonban ekkor ez a teló még nem létezett.
Hát megpróbáltam rövidre fogni.
Ezzel már 3 trekem van egy 7000 easton csõbõl ragasztott, meg egy öszteleszkópos.
Sziasztok trekesek.
Sikerült szert tennem egy 19"-os 1991-es trek 990-es cr-mo. montira.
Beszarás a bringa. Teljes deore dx. szett van rajta, kivéve a fékváltókar, ami "ablakos" szervós xt.
Gyönyörû szép piros true temper csövekbõl lett összehegesztve.
Olyan állapotban van, hogy a rolhoff lánckaliber nem esik bele a láncba (mint új)
Egy réges régi Trek mogul olajos-levegõs villa van benne.
Hát ez is ritkaság.
Amint tudok teszek fel képet róla, azonban most a bringa szervízben van
Remetei Sanyi Pedalomán boltjában.
A teleszkópban olajat cseréltünk, mert 15 év az csak 15 év.
A becsúszószárak, a szimmeringek hibátlan állapotúak. A telo egyetlen bibije, hogy a merevitõ bovdentartójánál lejött a festék egy 10 Ft-os helyen. Ezt is orvosoltuk egy kis festékkel és lakkal.
Nem akarok reklámot csinálni a boltnak, de ezt a telót tényleg nem sok helyen tudták volna szétszedni.
Sok mag 10, 21-et javítottak már.
Akitõl vettem, nem tudta micsoda érték, s azt hitte rock shox telo van benne.
A sanyi azt mondta, hogy marzocchi, mivel a levegö nyomást a szár tetején autószelepen keresztül tudod beállítani .
Akkor amikor szétszedtük láttuk, hogy kisértetiesen hasonlít a mag 21 teló belsejére. Azonban ekkor ez a teló még nem létezett.
Hát megpróbáltam rövidre fogni.
Ezzel már 3 trekem van egy 7000 easton csõbõl ragasztott, meg egy öszteleszkópos.
Sziasztok trekesek.
Írta 2006. január 12. - 15:26
szeretnék megkérni mindenkit, hogy ebben a topikban a továbbiakban technikai jellegû kérdések megvitatása történjen.
a félreértések és a további sértõdések megelõzésére: a csetelõs, priviben is megbeszélhetõs, adok/veszekes (bár ez itt nem jellemzõ) jellegû hozzászólások a továbbiakban törlésre kerülnek. gondoljunk az újakra is, akik esetleg nem kiváncsiak arra, hogy ki mennyire unatkozik éppen . szervezkedésre, beszélgetésre a továbbiakban a szabadonfutóban VAGY a megmozdulásban VAGY a lokálpatriótákban van lehetõség (gyk. szabadon választható)
köszönöm
a félreértések és a további sértõdések megelõzésére: a csetelõs, priviben is megbeszélhetõs, adok/veszekes (bár ez itt nem jellemzõ) jellegû hozzászólások a továbbiakban törlésre kerülnek. gondoljunk az újakra is, akik esetleg nem kiváncsiak arra, hogy ki mennyire unatkozik éppen . szervezkedésre, beszélgetésre a továbbiakban a szabadonfutóban VAGY a megmozdulásban VAGY a lokálpatriótákban van lehetõség (gyk. szabadon választható)
köszönöm
Írta 2006. január 12. - 13:05
Mindenki elrakta télre a bringáját?
Hááát... egy Treknek is kell pihenni valamikor!
KisÖcsike
ui: Qrva hideg van!
Írta 2006. január 11. - 19:29
Írta 2006. január 01. - 21:51
Bóóóódog buujéék, és Trekkelésben gazdak új évet kívánok minden kedves Trek felhasználónak, meg barátainak, családjának, kis-és nagyállatkáianak!
KisÖcsike
KisÖcsike
Írta 2005. december 24. - 18:17
Én csak egyszerûen kívánok Boldog Karácsonyt!Legalább Nektek legyen BOLDOG!Jövõre talizunk és majd tõltök fel képeket a lappföldi túra során filmre kapott északi-fényrõl!
Csak nem Gyõzikével voltál :-)
Írta 2005. december 24. - 16:10
Én csak egyszerûen kívánok Boldog Karácsonyt!Legalább Nektek legyen BOLDOG!Jövõre talizunk és majd tõltök fel képeket a lappföldi túra során filmre kapott északi-fényrõl!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2005. december 24. - 13:42
Minden topic lakónak Kellemes Karácsonyt kívánok!
Csak mértékkel a beiglivel! :lick: :no:
u.i.: én most még görgõzök egyet, tekintettel az elkövetkezendõ napokra prognosztizálható kiemelkedõ kalória bevitelre
Csak mértékkel a beiglivel! :lick: :no:
u.i.: én most még görgõzök egyet, tekintettel az elkövetkezendõ napokra prognosztizálható kiemelkedõ kalória bevitelre