Ugyan mitõl "maratonista" a levegõs rugóstag? Egy kicsit gondolkodjál már el, mielõtt leírsz valamit! Egy AM keróba pedig minek klasszikus rugóstag? Arról nem is beszélve, hogy a három változatból kettõben elöl is levegõs villa van.ár ott van alatta, 1750 font a legolcsóbb verzió és 2600 afont a legdrágább...a rúgóútja alapján (120-145 mm) ez szerintem leginkább egy enduró bringa lehet, bár a Trek marketingdumája szerint ez azoknak készül, akik "a minõséget keresik XC-ben, de ennek ellenére megvan bennük a kísértés, hogy véghez vigyenek bár nagyobb ugrást a levegõben is...nekik van ez a bringánk.."..szabad fordításban...nekem is tetszik amúgy, kivéve a levegõs hátsó tag...szerintem egy ilyen villához (manitou nixon és ha jól olvastam, a két kisebben black, bár a kép szerint mindhárom nixon), ami 145 mm-t mozog, egy rugós hátsó tag kéne...a levegõs olyan maratonista, de amit a nixon bír, azoknál ez a tag már rég koppan..
U.i: de ne vegyetek komolyan, nem is kéne írnom véleményt arról amit nem is próbáltam mert még ki sem jött, meg amúgysem próbáltam, és a villáról meg a tagról se,mert aztse próbáltam.. atom még a végén megjegyzést tesz rólam a következõ bikkmakkban...(ma vettem meg az újságot, hátõõõ....:mad: :angevil: )
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Indította
burce
, 2002. március 04. 23:30
Írta 2005. november 26. - 21:05
Írta 2005. november 26. - 20:56
ár ott van alatta, 1750 font a legolcsóbb verzió és 2600 afont a legdrágább...a rúgóútja alapján (120-145 mm) ez szerintem leginkább egy enduró bringa lehet, bár a Trek marketingdumája szerint ez azoknak készül, akik "a minõséget keresik XC-ben, de ennek ellenére megvan bennük a kísértés, hogy véghez vigyenek bár nagyobb ugrást a levegõben is...nekik van ez a bringánk.."..szabad fordításban...nekem is tetszik amúgy, kivéve a levegõs hátsó tag...szerintem egy ilyen villához (manitou nixon és ha jól olvastam, a két kisebben black, bár a kép szerint mindhárom nixon), ami 145 mm-t mozog, egy rugós hátsó tag kéne...a levegõs olyan maratonista, de amit a nixon bír, azoknál ez a tag már rég koppan..
U.i: de ne vegyetek komolyan, nem is kéne írnom véleményt arról amit nem is próbáltam mert még ki sem jött, meg amúgysem próbáltam, és a villáról meg a tagról se,mert aztse próbáltam.. atom még a végén megjegyzést tesz rólam a következõ bikkmakkban...(ma vettem meg az újságot, hátõõõ....:mad: :angevil: )
Írta 2005. november 26. - 19:43
szerintetek milyen a Trek Remedy ??Mert nekem nagyon is megtetszett...
( link: http://www2.trekbike...ory.php?c=2&s=9 )
(és nemtudnátok árat is mondani?hogy mennyibe kerül?)
elõre is köszi,
Dunbar
( link: http://www2.trekbike...ory.php?c=2&s=9 )
(és nemtudnátok árat is mondani?hogy mennyibe kerül?)
elõre is köszi,
Dunbar
Írta 2005. november 17. - 12:18
Írta 2005. november 16. - 17:25
OFF:
Nemreg neztem a 40 eves szuzet moziban, baratnojetol egy Trek Fuelt kapott ajandekba, de kicsit le is zuzta a vegen
Szerintem az nem Fuel volt... hanem valami aszfaltbetyar city bike..
WaNNaRiDE
Írta 2005. november 16. - 17:17
hûh! Wow! Hát így könnyû lehet... tiszta olyan, mint a Queen: Bycicle Race eredeti, cenzúrázatlan klipje....
KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....
Írta 2005. november 16. - 17:05
Írta 2005. november 15. - 20:42
Feczo, Akaido! Szééép! Mind a bringa, mind a teljesítmény!! Gratula!!
KisÖcsike
Ameddig a forralt borral is támogatott nafta bírta, nyomtam fölfelé a hegynek...
akaido, nem aikido!
Írta 2005. november 15. - 20:41
Feczo szép gratulálok hozzá! Akaido gratulálok a sport teljesítményhez,hogy áll a gép?
THX! Annyira azért nem szép teljesítmény mint a Te horvát hegyitúrád, csak 40 fölött már +gondolja az embörfia, hogy mit vállal be.
A TREK 4100 keró állapotában lényeges változás nem állt be, pedig már nagyon szeretnék tekerni vele, mert pl. marha jól jött volna az a néhány kilónyi könnyítés a Kékesen felfelé. "Vasággyal" vagyok 62 kg, ehhez a TREK 721 a maga 15-16 kg-jával...
akaido, nem aikido!
Írta 2005. november 15. - 14:34
Feczo, Akaido! Szééép! Mind a bringa, mind a teljesítmény!! Gratula!!
KisÖcsike
KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....
Írta 2005. november 15. - 13:38
Feczo szép gratulálok hozzá! Akaido gratulálok a sport teljesítményhez,hogy áll a gép?
Írta 2005. november 15. - 12:17
Az éppen elmúlt hétvégén egy "aligazorromiglátok" ködös Mátra túrán vettem részt. Pásztóról indulva megmásztuk Galyatetõt( isteni a forralt bor a szállodával szembeni kis borozóban ), majd a Kékestetõt is.
Egerben, a Szépasszonyvölgyben fejeztük be a túrát, némi ismételt borozgatás közepette.
88 km volt a teljes táv, és persze a szintemelkedés sem volt elhanyagolható. A hegyre felfelé nem volt akkora gond, inkább lefelé volt veszélyes az úttestre rakódott ködbõl származó vízpára miatt. El is koptattam az összes fékemet...a Trek acélvázasom azonban gond nélkül teljesített, ellentétban velem, mert a Kékes az már megfogott.
Egerben, a Szépasszonyvölgyben fejeztük be a túrát, némi ismételt borozgatás közepette.
88 km volt a teljes táv, és persze a szintemelkedés sem volt elhanyagolható. A hegyre felfelé nem volt akkora gond, inkább lefelé volt veszélyes az úttestre rakódott ködbõl származó vízpára miatt. El is koptattam az összes fékemet...a Trek acélvázasom azonban gond nélkül teljesített, ellentétban velem, mert a Kékes az már megfogott.
akaido, nem aikido!
Írta 2005. november 14. - 21:54
Jól látom, hogy ez a 2006-s modell? Sokkal tetszetõsebb a festése, mint az ideinek.
vendég_feczo_*
Írta 2005. november 14. - 21:52
No lassan összeáll az új gép, pár apróság még nem végleges, pl a pedál cserés, meg kilóméteróra, fények stb.
Vicces, hogy 10-es szorzót kap az elõzõ 850-esem szériaszáma
További képek a kíváncsiaknak
Egy zsák szmájli sem fejezi ki mit érzek
:clap:
Vicces, hogy 10-es szorzót kap az elõzõ 850-esem szériaszáma
További képek a kíváncsiaknak
Egy zsák szmájli sem fejezi ki mit érzek
:clap:
Írta 2005. november 14. - 18:32
A Kona military-design jobban illett volna alá... De úgy tûnik, Kanadában nem (sem) népszerû az emberünk. Tudjátok, hogy 150 fölött van az általa aláírt halálos ítéletek száma? Még a régi szép Texas-i kormányzóság idejébõl...
Írta 2005. november 14. - 16:53
Írta 2005. november 14. - 08:13
Mert a Trek rakott alá egyet!!!Arról ne is beszéljünk hogy George Bush is TREK-et használ.
Írta 2005. november 14. - 07:32
Írta 2005. november 09. - 13:34
OFF:
Nemreg neztem a 40 eves szuzet moziban, baratnojetol egy Trek Fuelt kapott ajandekba, de kicsit le is zuzta a vegen
Írta 2005. november 01. - 17:39
a Trek elite 9.8-as vázat megéri 75.000-ért megvenni?
Milyen évjáratú? Kitõl vennéd?
WaNNaRiDE