Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1437 hozzászólás a témában

Janza

Janza

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Köszönöm a gyors infókat.

Amúgy bakonybeli túrázásra és országúti tekergésre vettem. Meglett ember vagyok, nem fogok öngyilkos tempóban árkon-bokron lejtõzni.

Szép napot!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Üdv Mindenkinek!

Új trekes vagyok. A Jézuska hozott egy 2002-es évjáratú elfekv....

Mint ahogyan a kolléga mondta nem ugri-bugri bringa rossz járgányt vettél ha azt hitted arra jó lesz. Nekem 4100-es 2003-as vázam van több mint 20.000 Km van benne persze nem is urálok vele hanem a Km-eket gyûjtöm ebben az árkategóriában az alkatrészek 2 szezonosak. Lehet vele száguldani csak nem terepen. A kormánycsapágy 1 1/8"-os. A villa használattól függõen finomman teflonolajos rongyal becsúszó törlés, félévente szétkapni újra zsírozni.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Hamarosan én is belépek a Trek bike tulajok táborába (hamár Józsefhegyis vagyok:) ). kb 2 hét múlva jön meg az új gépem alapja, a 9.9-es váz. És már alig várom hogy felöltöztethessem, némi XTR, Syntace, Easton, Mavic, Extralite, FRM ruhába. A cuccok 99%-a már megvan, már csak egy-két apróság és a váz hiányzik.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
semmi problémád nem lesz a fejcsõvel normál haszbnálat esetén.
(ugye az a bringa NEM ugrálásra van.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Janza

Janza

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

Új trekes vagyok. A Jézuska hozott egy 2002-es évjáratú elfekvõben árválkodó, leárazott 4500-ast. A novemberi-decemberi számban láttam egy leszakadt fejcsövû hasonló modellt. Vajon mekkora, milyen jellegû erõhatás kellett hozzá, ha a kommentárban azt írták, hogy ilyen rövid fejcsõnél egy cc-villa is leszakíthatja azt.
Az én bicóm 18-as méretû, a fejcsöve amúgy 105 mm.
Mi a véleményetek, Kollégák? Merjek 50-60-as tempóval gurulgatni, vagy kössek azért biztosítást?
Másik kérdésem, hogy milyen méretû a kormánycsapágya ezeknek a járgányoknak?
Harmadik pedig, hogy a Judy TT telót milyen gyakran és hogyan kell gondozni.

Összességében mi a tapasztalat ezzel a modellel és évjárattal?
Janza

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Már rég jártam erre. Jól eldugták ide ezt a topikot, azt hittem nincs pörgés, azért nem látom :)

Kérdés: tavaszi generált mikor és hol javasoltok egy trek 6500-hoz (Budán)? (szokásos telótisztítás, lánccsere, átnézés, stb lenne csak) Tartok tõle hogy március végén már nagy várakozás lehet.

B.B.B

B.B.B

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Coratec-Alivio-Trial X , 21 colos váz . Ha megkérdezhetem : miért érdekel ? :)Más : tud valaki valamit az állítólag készülõ Armstrong filmröl ? Én csak nemrégen hallottam , hogy lessz 1 életrajz szerû film , de nemtudom mi igaz ebböl ?
:peace2: Kiss Me Now , Kill Me Latter:peace:

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Szia !
Amikor megvettem nagyon kezdõ voltam , no nem mintha most vérprofi lennék , de igaz hogy a kisebb jobb , egyébként 1 kollégám ( 200 cm , 115 kg ) utánnam nemsokkal vett 1 coratec et , nálla a nyeregcsõ reccsent meg kb 2 hónap alatt , de mondjuk aki megtervezte azt a hátsó háromszöget ...

Helló!
Lehet tudni pontosan a Corratec típusát? Akár priviben is.
;-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hehe, nagyemberek.
èn csak 165 cm "magas" vagyok, a legkisebb méretet kellett megvennem (15.5 ha jól emlékszem), igazi gyerekbicajom van :)
Mondjuk az nem tetszik, hogy szerintem az összes méretet ugyanazzal a kormánnyal szerelik, és az nekem széles, beljebb is kellett igazítanom a fékkarokat, de még így sem tökéletes.

ha ennyire zavar, miért nem veszel egy keskenyebb kormányt ?...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

B.B.B

B.B.B

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Milyen kormánnyal szerelték - egyenes v hajlított ?

B.B.B

B.B.B

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Nékem is van 1 barátném / barát ! / , õ 149 cm ! 13 colos vázat vett ! És úgy erzi ez is kissé nagy néki ! :) Elég érdekes látvány 1 monti ami inkább bmx hez hasonlít !

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Csak sajnos nem egyforma a vastagsága, a közepe felé vastagodik, úgyhogy hiába vágatnék a végébööl nem tudnám sokkal beljebb tolni a fékkarokat, mint amennyire most vannak.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Leszokták vágni a kormányt. Örülük hogy a garancia nem csak reklám szlogen. Én 3 éve nyúzok egy 4100-es vázat több mint 20.000 Km van benne és csak esztétikai hibája van.

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Hehe, nagyemberek.
èn csak 165 cm "magas" vagyok, a legkisebb méretet kellett megvennem (15.5 ha jól emlékszem), igazi gyerekbicajom van :)
Mondjuk az nem tetszik, hogy szerintem az összes méretet ugyanazzal a kormánnyal szerelik, és az nekem széles, beljebb is kellett igazítanom a fékkarokat, de még így sem tökéletes.

B.B.B

B.B.B

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Szia !
Amikor megvettem nagyon kezdõ voltam , no nem mintha most vérprofi lennék , de igaz hogy a kisebb jobb , egyébként 1 kollégám ( 200 cm , 115 kg ) utánnam nemsokkal vett 1 coratec et , nálla a nyeregcsõ reccsent meg kb 2 hónap alatt , de mondjuk aki megtervezte azt a hátsó háromszöget ...

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Szia B.B.B.! Szupp, hogy minden probléma nélkül kicserélték! Linkek... nos igen... ezt tanusíthatom... n 196 cm vagyok, és egy 8500össel nyomom, 19.5ös méretben. Nem akartam nagyobbat, inkább a nyereggel, meg a kormányszárral érdemes játszani!

Üdv!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

B.B.B

B.B.B

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Sziasztok !

2 éve vettem egy TREK 4300 as gépet , nyúztam , nyüstöltem , fölleg túrák , és most / kb 3 hete / láttam meg hogy a középcsapágy és a láncvilla hegasztésénél megjelenent 1 kis repedés , mindjárt magamhoz nyúltam , nella felhív , megbeszél , váz kicserél , nagyon rendesek voltak ugyhogy minden tiszteletem az övék / az igaz , hogy kissé linkek :) / , kérdeztem mi lehetett a gond , nem dh ztam , állatkodtam , az hozzá tartozik , hogy 196 magas vagyok+100 kiló , a váz 24 es volt / tudom kissé nagy / , most egy 22 es 4500 ast hajtok immár 2 hete :) õk sem tudtak mit mondani - nagy váz hajlik - De még mindig azt mondom hogy TREKFOREVER !!! De nagyemberek mit tegyenek ?

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

Miért,erre lett volna cash?

Jah... Azt nem mondom meg honnan :D esetleg ha megcsinálnád MSN-ed ott.
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Miért,erre lett volna cash?

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

A link ami segíthet eldönteni a helyes métetet:
http://www.wrenchsci...=cmp&anms=false

Az 56 vagy 58 jöhet szóba. A 60-as már non nagy lenne, nem tudom, hogy még mennyit tervezel nõni, de azt egyelõre stucni és nyeregcsõ nélkül kéne használnod. :) Szvsz az 58.

Hú ezt az oldalt kerestem :) Kössz, My Frame Size is: 59cm Center-to-Top / 57cm Center-to-Center

Akkor ez a Trek is kilõve, mert ez 56-os :'( kár
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé