jézusom, németbõl/osztrákból ingyen lomizott bicikli, gyakorlatilag fellelt állapotban 13990 huf?
besz*rok.
Bizony, bizony, van ilyen

.
most jottem haza a az automatical.jol vizsgazott/tam.szepen valtott sot mar hangtalanul.alig varom hogy a duomatic is megjojjon
Gratulálok !
jovoheten nekiallok a duomatic szerelesehez.
kboross a te fenykepeid nezegetem.ket duomatic is van fenn.mi bennuk a kulonbseg?
nekem is olajzosapkas van.most rpobalok rajonni mi hogyan merre mielott szetkapnam.
CSD:van meg egy duomatical szerelt bico.csak ird be a keresobe hogy duomatic.eleg ocsmany lila.de csak 8 rugo.
A különbség a váltás vezérlésében van, a robbantott ábrán látható a különbség.
A lilát én is akartam mondani, nézegettem...
koszi szepen.
egyebkent az automatic szerelesenel rajottem hogyan iktathato ki a kontra.
azt a kis drotgyurut kell kihagyni aminek van egy kiallo resze a kontran.igy a kontrat semmi sem vezeti meg es csak uresben forog hatrafele anelkul hogy a fekpofakhoz hozzaerne.nem hiszen hogy a kontramentes verziora kulon gyartottak volna alkatreszt ha ennyivel megoldhato.
Szerintem az nem lenne elég, a bolygómû végén lévõ csiga, továbbra is megvezetné a fékkónuszt.
Végigfuttattam én is anno ezeket a köröket...
kutakodva a neten azt talaltam hogy ket fele letezik.
egy regebbi aminek lapitott a tengelye es olajzos es egy olajzo nelkuli hengeres tengelyvegu ez az uj.
kicsit mar a szerkezetuk.mivel nekem a regi van igy azt tanulmanyozom.
es ez az amin megakadtam:other mesh on (somebody tell me what these all are) | Flickr - Photo Sharing!
19022008817 | Flickr - Photo Sharing!
ez a masodik sebesseg kapcsoloja de nem tudok rajonni hogyan aktivalodik.
Igen, látod mi a különbség. Természetesen a régebbi a jobb, az új vezérlõje mûanyag ! (Pff)
A régi vezérlésében két pár racsnipofa van, szemben egymással. Ezek váltanak oda-vissza.
Én az Automatic-ot 44x19-es áttétellel használtam(piros kódos, 20-24"), egy 26x2.35ös gumival. Több áttételt próbáltam, ez talán a legjobb eddig. A kettes (1:1.36) áttétel nagyon kemény, kell a kis alapáttétel.