igazabol nem is kell automatic transmission fluid eleg bamilyen jobb minosegu olaj.
azt meg embere valogatja hogy inkabb higat tesz bele a konyebb hajthatosag erdekeben vagy surubbet a hosszabb elettartam vegett.
oda kell speco olaj (agyvaltokban) ahol gumi tomitesek vannak vagy egyes alkatreszek kenyesek a kenes kemiajara.
Vettem hozzá 80W90-es hajtóműolajat, és megzsíroztam a Würth Merzweck Fett-1-el. Tapintásra, viszkozitásra jobbnak tűnik, Hangra még szebben is forog ha kézzel megtekerem. Szerencsére a tengelyt is könnyedén ki lehetett kocogtatni a hajtásoldali kónuszból, nem is értem minek az a a gyári kiütő.
Mindezen pozitívumok ellenére azonban van egy kis gond: a váltómechanizmus hajtásoldali része szétugrott. A reteszelős oldala nem, scak a fogaskeréktől jobbra.Találtam róla szerelési útmutatót, ami alapján sikeült is összerakni. Viszont amikor a végén az utolsó biztosítógyűrűt rá akarom húzni a két kiálló fülre, amihez a körmös gyűrű csatlakozik, akkor nem megy fel. Kissé el kell forgatni az egészet óramutató járásával ellentétesen, és csak akkor csúszik fel, viszont úgy meg az a két füles lemezidom benyomva tartja a két kalapácsot.
Nem lehetséges, hogy elfordult az egész a központi tengelyhez képest? Bár ezt nem tartom valószínűnek, de nem tudok semmire gondolni. Már 4x raktam össze, mindig ugyanaz, éppen egy mm hiányzik, hogy rácsússzon az utolsó biztosító.