A kontra fék fõleg végszükségnek van benne, pontosabban ezért vettem kontrás váltót, ha a másik hátsó fék elszáll...
Nem vagy te kicsit túl óvatos?:chin:
A kontra fék fõleg végszükségnek van benne, pontosabban ezért vettem kontrás váltót, ha a másik hátsó fék elszáll...
Már jópár éve tekerek egy 7 sebességes kontrás agyváltóval.Tudtok-e olyan láncfeszítõrõl, ami kibírja a kontrázásnál fellépõ erõket?
Ride everywhere.
.
NE ÍGY! NE ÍGY!
"6. Tudtok-e olyan láncfeszítõrõl, ami kibírja a kontrázásnál fellépõ erõket?"
HE?
Ez egy nem értelmes kérdés.
A normális agyváltók mindig jobban bírták a terhelést.
Ride everywhere.
.
Régen volt 3fokozatú örökhajtós agyváltó, Sturmey-Archer gyártmány. Amerikában viszonlyag sok futott belõle (60as-70es évek asziszem), de rég nem gyártják, és nem lenne könnyû szerezni. Ha nagyon rá vagy izgulva a témára, írj a jó öreg Sheldon Brownnak (angolul). Sztem tud robbantott rajzot küldeni, meg megmondja, hogy van-e esély szerzni egyet. captBike@sheldonbrown.com
NE ÍGY! NE ÍGY!
csak olyan jo amiben nincs szabadonfuto.
es mivel a kereskedelmi forgalomban levokben mind van ezert azok nem babak.
egy fazon oldalan talaltam kepeket ahogy tervezett es epitett maganak egy par fokozatut de hirtelen nemtom hol talalhato.
/bolygomuves, allando kapcsolatu/
nekem google segitett.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Az egyik véletlenül ment el miközben még fogalmaztam tovább, viszont mire elkészültem vele addigra a korábbit már nem tudtam törölni a negyed órás idõkorlát miatt.Köszönjük mindkét tanulságos hozzászólásodat.
NE ÍGY! NE ÍGY!