amúgy meg egy ideje gripkot használok. fél másodperc alatt átváltom 1-9 be...
milyen gyakran erzed egeto szukseget, hogy 1bol 9be valtsal? es miert?
amúgy meg egy ideje gripkot használok. fél másodperc alatt átváltom 1-9 be...
RAUH-Welt
B E G R I F F
(bár amekkora fasz vagyok az új dawg-ra biztos meg fogom venni, csak hogy mindenbõl ......)
A sebesség mindent megold.
Kela, ez nem jó üzlet, nem ér annyit 500km után.
A kar (xtr) jó, kicsit jobban kézre áll, mint az x.9, csak az a baj vele, hogy csak shimano váltókkal mûködik és még ha minden igaz nem tud egyszerre annyit váltani, mint a sramok, de ez a legkevesebb.
RAUH-Welt
B E G R I F F
akkor hajrá, szal kellene az a komplett XT szett.. megveszed 130 ért 500 km után, átveszem 100ért:D:D ok?off
úgy szoktam
on
offutána is lepasszolhatod:D:D
az úgy nem az igazi.....magam akkor szeretek nyalatkozni vmirõl ha minimum 500 km-t használtam
az úgy nem az igazi.....magam akkor szeretek nyalatkozni vmirõl ha minimum 500 km-t használtamcsináljunk egy talit és mindenki kipróbálja a másik szettjét
A sebesség mindent megold.
ismersz (?) elõbb útóbb +lesz már csak kiváncsiságból isakkor beutalnálak szívesen ha miller lennék egy új xtr vagy xt karra.
kiváncsi lennék a véleményedre.
.....
-A láncszemek tök hamar összeszorulnak (kb 500 km-enként lesz 2-3 szorult csap, amin már akad a váltógörgõ).
.....
-A SRAM soron a fogak felületkeménysége nem létezõ fogalom, új sor, új lánc, s kb 100 km után elkenem a fogak csúcsát. Azaz kis kiálló sorja lesz az oldalán és a tetején, amin frankón megakad/megugrik a lánc. Ezt reszelgethetem addig, amíg el nem kopik annyira, hogy már ne következzen ez be....