az olasz menet forditott, az nem lesz jau.
tudom, hogy nem jó a menet, de ezért gondoltam, hogy a csapágyat kihúznám a menetes házikójából és azt cserélném ki...már ha ugyanolyan méretû
az olasz menet forditott, az nem lesz jau.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
ha jól tudom pont fordítot menetes.a lényeg meg ne vedd nem lesz jó inkább mérd le a tengely(ugy tudom integrált a stylo)és vegyél hozzá egy monot ami olyan tengely átmérõvel rendelkezik kb csak ez a lényeg ezeknél.de kérdezz rá még valakit nem vagyok tuti biztosA Truvativ Stylo hajtómû csapágya kezd nyöszörögni, kattogni. Hazai webáruházakban nem találok 'raktáron' jelzéssel csak olasz meneteset. Ennek a csapágya ugye ugyanolyan, mint az angol menetesé?
Gondoltam kioperálom a házból és akkor csak azt cserélem.
Ha már váltasz, akkor tényleg az újra kéne váltani. Az pedig az integrált csapágyas hajtómû. Pl. ez:
http://www.bikemarke...eszlet&tid=1777
Sokkal könnyebb szerelni is, kb. 3 perc alatt szétszeded az egész rendszert. Az egész rendszer merevsége is sokkal nagyobb.
Szerintem, gondold át, menj be 1 boltba és nézd meg élõben is, azután dönts !
A Truvativ Stylo hajtómû csapágya kezd nyöszörögni, kattogni. Hazai webáruházakban nem találok 'raktáron' jelzéssel csak olasz meneteset. Ennek a csapágya ugye ugyanolyan, mint az angol menetesé?
Gondoltam kioperálom a házból és akkor csak azt cserélem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
, így gondoltam váltani kéne az újabbra. Az nem gond, hogy akkor hajtómûvet is kell vennem, mert azt is cserélni akartam, mert jelenleg egy noname gagyim van.
Az új monoblokk, amit kinéztem: Shimano BB-ES25 http://www.bikemarke...keszlet&tid=264
Az új hajtókar, amit kinéztem: Shimano Alivio '07 FC-M410-8 http://www.bikemarke...keszlet&tid=189
u.i.: Bocs h egy kicsit hosszúra sikerült, de igyekeztem leírni mindent, ami eszembe jutott, hátha megkönnyíti a válaszadást
Csak a Shimano neve SPD, az Egg Beater patentpedál. Mint ahogy a pók sem bogár...
Így van, a Shimano 540 jó választás. Erõs, rendesen csapágyazott, jól tömített, könnyû karbantartani, olcsó a stoplija.
Shimano pd-m540. Nincs vele annyi gond, mint az eggbeaterekkel. Keveset kell szervizelni és az sem bonyolult. Vagy a time pedálok, amik jók csak nehezek.
Csak a Shimano neve SPD, az Egg Beater patentpedál. Mint ahogy a pók sem bogár...Ha veszek egy SPD pedált pölö Crank Brother Eggbeater vagy Shimano
Így van, a Shimano 540 jó választás. Erõs, rendesen csapágyazott, jól tömített, könnyû karbantartani, olcsó a stoplija.Esetleg tudnátok egy jó pedált ajánlani?15 ezer körül,inkább lentebb:)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Shimano pd-m540. Nincs vele annyi gond, mint az eggbeaterekkel. Keveset kell szervizelni és az sem bonyolult. Vagy a time pedálok, amik jók csak nehezek.Köszi a gyors választ!
Esetleg tudnátok egy jó pedált ajánlani?15 ezer körül,inkább lentebb:)
A sebesség mindent megold.
Köszi a gyors választ!Igen, adnak.
Igen, adnak.Sziasztok!
Ha veszek egy SPD pedált pölö Crank Brother Eggbeater vagy Shimano akkor ahhoz adnak stoplit amit feltehetek a cipõre vagy külön kell venni?
A sebesség mindent megold.
Ezért használtam középkanalas SRAM-ot.össztelóshoz szerintem csak a hosszú (azaz SGS)
hosszok amugy növekvõ sorban: SS-GS-SGS
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Lenne egy olyan kérdésem, hogy CC össztelóra, ha hátul 32-11-es, elõl 44-32-22-es setuppal megyek, akkor GS vagy SGS váltót ajánlotok? Én mindkettõvel próbálkoztam, s a kavalkád teljes, mivel a Shimano váltótípusonként variálja a kanálhosszt, s pl XTR-nél a GS a "long cage", az SGS meg a "super long cage", de egy csomó adatbázisban meg közép és hosszúkanalasként szerepel. Volt rövid XT-m, de ott már elõfordult keresztbeváltás és nagyhupli kombónál a váltó leszakítása a változó láncvillahossz miatt. Jelen esetben XTR-rõl van szó. (amúgy egy XT Shadow-ot cserélek, amivel egyáltalán nem vagyok elégedett, csavarom el a kanalat, pedig nem ütöm oda semmihez)
RAUH-Welt
B E G R I F F