A trekking mellett szól a nadrágszárvédõ, a MTB mellett az olcsóbb ár. Bár MTB hajtómûnél is meg lehet oldani, nem?
Deore-ben és SLX-ben gondolkodom, bár még csak ötletek.

Szerintetek?
Nem, nem így gondoltam, nem vagyok elszállva hálisten ez irányban, épp azért írtam az eszembe jutott ötletet, hogy mi lehet a probléma forrása. Okosabbakat keresek nálam, akik meg tudják mondani, hogy hol a bibi.
De egyébként nagyon gyanús, hogy jó a gondolat, te is ezt támasztod alá. Voltam bent egy boltban, ott is azt beszéltük, hogy a CrMo kevésbé merev, mint az alu, úgyhogy ez lehet az oka, meg a kisebb átmérõjû csövek.
A "Van ám ötlet" meg arra vonatkozott, hogy nem gondoltam, hogy egybõl ennyi lehetõséget soroltok majd fel.
Nem, nem így gondoltam, nem vagyok elszállva hálisten ez irányban, épp azért írtam az eszembe jutott ötletet, hogy mi lehet a probléma forrása. Okosabbakat keresek nálam, akik meg tudják mondani, hogy hol a bibi.Úgy érted, hogy ez egy bivalyerõs váz, ami kemény ugrásokat is bír és ne gondolja senki hogy hajlik?
Csak ha tekerek, ha gurulok okes, viszont ha tolom a bringat akkor negyed fordulatonket fordul a hajtokar is (ugyhogy ez tuti a racsni lesz)
Van otlet arra hogy lehet e ezt szerelni vagy cserelnem kell az egesz agyat?
csak akkor kattog amikor tekersz vagy akkor is ha tekeres nelkul gurulsz?
Van ám ötlet.
A váz egy NS traffic.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Sziasztok.
Nem igazán tudtam hogy keressek rá, de azért visszaolvastam kicsit és nem találtam választ, remélem még nem volt sokszor. A kérdésem az, hogy mennyire normális az, hogy a nagyon merevnek tartott SLX hajtómû mikor nagytányéron tekerek és nyomom ahogy tudom, hajlamos beleérni az elsõ váltóba (Sram X9, és ha feljebb állítom a váltót, akkor már kisebb áttételeknél nem lesz jó). Ez elég nagy hajlást jelent, és soknak találom ahhoz képest, hogy mindenki agyon dícséri. Korábban egy B+ extreme monoblokkom volt Octane One karokkal, az nem hajlott ennyit (terelõn látszott). Én várok túl sokat a cucctól és ez normális, vagy nem kellene ennyit hajlania?
Üdv.
Sziasztok.
Nem igazán tudtam hogy keressek rá, de azért visszaolvastam kicsit és nem találtam választ, remélem még nem volt sokszor. A kérdésem az, hogy mennyire normális az, hogy a nagyon merevnek tartott SLX hajtómû mikor nagytányéron tekerek és nyomom ahogy tudom, hajlamos beleérni az elsõ váltóba (Sram X9, és ha feljebb állítom a váltót, akkor már kisebb áttételeknél nem lesz jó). Ez elég nagy hajlást jelent, és soknak találom ahhoz képest, hogy mindenki agyon dícséri. Korábban egy B+ extreme monoblokkom volt Octane One karokkal, az nem hajlott ennyit (terelõn látszott). Én várok túl sokat a cucctól és ez normális, vagy nem kellene ennyit hajlania?
Üdv.
de ja szerintem is az lesz ez viszont agymutet lesz akkor