Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18262 hozzászólás a témában

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Az országúti karok nagytányérja láncvonal szempontjából kintebb v. bentebb van mint a montis karok középtányérja? Mekkora az eltérés?
(Most csak integrált karok érdekelnek, régi 3részes és egyéb dolgok nem.)

Outi dupla nagytányér: 46mm
Outi tripla nagytányér: 50mm
MTB középsõ tányér: 50mm
Failure is always an option.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Az országúti karok nagytányérja láncvonal szempontjából kintebb v. bentebb van mint a montis karok középtányérja? Mekkora az eltérés?
(Most csak integrált karok érdekelnek, régi 3részes és egyéb dolgok nem.)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A bb-es25 mûanyag csészés, és made in singapore.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
BB-ES51 helyettesíthetõ BB-ES25-tel? mi a különbség közöttük? mert árban igen jelentõs

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ennek az analógiájából kiindulva a stucnit is csak a kcs kupak tartja a helyén? :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem a régebbi xt karom nélküle meghuzott csavarokkal is csúszkált le ;) aztán adtam neki egyet és jó lett....véletlen lx-ét kaptam hozzá

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ott más gond lehet, mert az a mûanyag csavar 0,75-1Nm erõvel megfeszítve semmilyen tartó szerepet nem lát el, csak a csapágyfeszességet állítod vele be. a két bal karon lévõ imbusznak kéne tartania.

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Én ezt egyszer sajnos eltörtem. Azóta persze cserélve lett, de enélkül 2 nap alatt éreztem, hogy jön szét a hajtókar, pedig a csavarok rendesen meg voltak húzva és a pöcök is a helyén volt. Ez gond?:s

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 hozzászólás

Kicsit off!
Ne fordítgassuk, már magyarra helyesen/helytelenül a márka vagy típusneveket, mert aztán, ha késõbb valaki kereséssel nem találja, a neki szükséges infót, és mindenki jön majd neki, hogy használja a kib*szott keresõt, de persze úgy hogy hollótök, hegyikirály vagy versenyrálf biztos senki sem fog keresni.
Ez nem csak neked szól Exile, és ne haragudj, hogy pont neked írtam, a legtöbb topicban elõfordul.

Végül is valahol igazad van, nem mindig jó a jópofizás.
Szóval akkor ez a Hollowtech 2-es szerszám használható Howitzer monoblokkokhoz is?
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Köszönöm!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ez húzza össze a két hajtókart a tengelyen a megfelelõ helyre mielõtt meghúzod a hajtókar rögzítõ csavarokat.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

egy. az a szerszám amivel a mûanyag záróanyát meghúzod bal oldalon. de magához a kulcshoz jár, nem kell külön venni.

pl. Acor ATL-2713 Hollowtech2 hajtómûleszedõ (Karbantartás | Szerszám (célszerszám) | Monoblokkhoz) | Kerékpár Webshop

Szeretném meg tudni mi a szerepe ennek a záróanyának, :confused:

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Kicsit off!
Ne fordítgassuk, már magyarra helyesen/helytelenül a márka vagy típusneveket, mert aztán, ha késõbb valaki kereséssel nem találja, a neki szükséges infót, és mindenki jön majd neki, hogy használja a kib*szott keresõt, de persze úgy hogy hollótök, hegyikirály vagy versenyrálf biztos senki sem fog keresni.
Ez nem csak neked szól Exile, és ne haragudj, hogy pont neked írtam, a legtöbb topicban elõfordul.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 hozzászólás
Ez a Hollótök 2-es szerszám jó a Howitzerhez is, vagy annak más bordázata van?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Ja értem, azt hittem ez valami záró kupak.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
egy. az a szerszám amivel a mûanyag záróanyát meghúzod bal oldalon. de magához a kulcshoz jár, nem kell külön venni.

pl. http://ebike.hu/term...hajtóműleszedő/

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Az szuper! A kép megzavart, a szövegbõl meg nem volt számomra egyértelmû. Köszi szépen!

Abból a cap-bõl hány db kell? Meg mi az egyáltalán? :D
http://www.bike-disc...16.html?mfid=43

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
nem konkrétan tõlük, de az SLX-em egy szép nagy Shimano dobozban jött, minden szükséges alkatrésszel együtt.
miután az integrált hajtómûvek szettként egybe tartoznak nem is nagyon lehetne máshogy árulni.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Kicsit meg vagyok zavarodva, hogy mit is kapok a pénzemért, ha megveszem ezt:
SLX Kurbel FC-M660 175mm

Most ebben benne van vajon mindkét hajtókar és monoblokk, vagy még kell vennem valamit ezen felül?

Igen, mindent kapsz, csak szerszámot nem: Shimano TL-FC 16 és TL-FC 32 kell a betételéhez.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Ez most le van írva valahova csak ennyire kasu és vak vagyok, vagy te már vettél tõlük? :D