Akkor tekerd vissza és a váltónál húzz a bowdenen, egy 5-ös imbusszal tudod kilazítani.
na ez az amihez nincs érzékem
majd egyszer járok szervíz felé -ha más nem a közelgõ vázcserénél-
Akkor tekerd vissza és a váltónál húzz a bowdenen, egy 5-ös imbusszal tudod kilazítani.
itthon az alivio mtb kiosztási hajtómûvön van nadrágszárvédõ, de azt mintha fel kellett volna csavarozni, meg most így szemre is úgy tûnik, de az gyárilag járt hozzá, míg a 2008-as deore mtb hajtõmûhöz nem járt, de furatot sem látok, ahová fel tudnám tenni
mindesetre az a legcélszerûbb, ha eleve nadrágszávédõset veszel, szerintem még az xt-nek is van olyan kivitele
Akkor feltehetõleg túl laza a kábel, azaz ekkor kiskerékre kell tenni, rövidíteni (ha van finomhangoló csavar a váltódón, talán azzal is elég, vagy fogóval megfogni a kábel végét, kilazítani a rögzítõcsavart és feszesebbre húzott kábelnél vissza), majd újra beállítani (próbálni) az állítócsavarral a nagy lánckerékre.ja, az nem segített
ja, az nem segített
mert analfabéta vagyok hozzá
A sebesség mindent megold.
mert analfabéta vagyok hozzá
Tehát az mondjátok, hogy montis legyen? Oké...
Ugye rosszul sejtem, hogy meg kell fúrni a legnagyobb tányért 4 helyen ahhoz, hogy nadrágvédõk rakhassak rá?
Miért nem állítod be?
Tehát az mondjátok, hogy montis legyen? Oké...
Ugye rosszul sejtem, hogy meg kell fúrni a legnagyobb tányért 4 helyen ahhoz, hogy nadrágvédõk rakhassak rá?
nekm is montis hmû van a krossz bicómon -fõleg hogy van használva némi terepféleségen is- nem is hiányzik a 48-as nagytányér. ellenben a 44-es rendkívûl (mivelhogy még az elkészülte utáni elsõ 100 -150 km (megnyúltak a bovdenek gondolom) óta negytányérra nem megy föl a lánc). montin meg méginkább kell legalább egy 40-es tányér. csak 32-essel igencsak szenvednék.
A sebesség mindent megold.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Én pl.: csak a középsõ és az alsó tányért használom, a legfelsõt sosem, ezért gondolkodom egy MTB hajtómûben.
Mondjuk én személy szerint sosem értettem a trekking hajtõmûveket, mert ált. 11-32-es montis sorral párosítják.
Egy 48-11 meg trekkingre..... 28-as kerekekkel.....hát .... szerintem már a 44-11-is igen ritkán használható síkon.
Az mtb hajtómûre is lehet éppenséggel gatyavédõt tenni azonban mindhárom tányérja kisebb átlagban 4-6 fokkal azaz nem tudsz olyan haladósan menni vele, ugyan akkor meredekebb emelkedõk is leküzdhetõk vele.
Az mtb hajtómûre is lehet éppenséggel gatyavédõt tenni azonban mindhárom tányérja kisebb átlagban 4-6 fokkal azaz nem tudsz olyan haladósan menni vele, ugyan akkor meredekebb emelkedõk is leküzdhetõk vele.