Mondjuk én is inkább Shimano párti vagyok.
Azt kérdezném hogy az egész belsejét is zsírozzam a csapágyaknál is?
Az ilyen felszereltségû bringa kbazért ilyen ócska monót beletenni (mer az nem látszik) nem valami elegáns megoldás
és így kifizeted a szar monót is, meg a shimanót is, meg a szerelést is
amúgy az integrált deore csapágyazásával nagyon meg vagyok elégedve, eddig kb. 23 ezer km gond, zaj, recsegés, babrálás nélkül (ebben benne tél-nyár-esõ-homok-latyak-sólé, stb.), egyszer nyomtam 14 ezernél tele zsírral a csapágyat, meg a tömítések közötti részt oszt jónapot
Ne már én kb 4-6 havonta hajigáltam a csapágyait mert a bal oldali mindig meghot most RWC van benn kíváncsi vagyok az meddig bírja.
Ez legyen a legnagyobb baja a bringának. Mondjuk olyan árban vettem hogy amikor bringa expon kérdezték milyen bringám van és válaszoltam azt mondták több kérdés nincs a kross márkát ár felszereltség arányban megverni nem lehet évek óta
tegyel a megakaszto ala egy zsiros zsovet darabot.
Ez legyen a legnagyobb baja a bringának. Mondjuk olyan árban vettem hogy amikor bringa expon kérdezték milyen bringám van és válaszoltam azt mondták több kérdés nincs a kross márkát ár felszereltség arányban megverni nem lehet évek ótanem csodálom hogy inkább cserélted! Nekem hála csak nem volt rendesen meghúzva(mondjuk másfél hónapja voltam a kötelezõn...) kipróbáltam és a monoblokk olyan amilyennek kell lennie! A bowdenre meg valamit csak kitalálok mert hihetetlen hogy 'adja' a hangot.