Szevasztok!
Tud-e valaki megbízható helyet Anglia-Németország-stb. Ahonnan lehet rendelni XTR M960 -hoz 44-es tányért? UTÁNGYÁRTOTT!
Vagy van-e valakinek elfekvőbe eladó!
Köszi!
Szevasztok!
Tud-e valaki megbízható helyet Anglia-Németország-stb. Ahonnan lehet rendelni XTR M960 -hoz 44-es tányért? UTÁNGYÁRTOTT!
Vagy van-e valakinek elfekvőbe eladó!
Köszi!
Ha lesz időm megpróbálom majd Én is belőni, remelem sikerrel járok:)
Bőven van leírás a neten. Ha a bilincs pozíciója (magasság, szög) megfelelő, akkor a végállások és a bowden feszessége ami még beállítható, ilyen sorrendben.
Én eddig még nem láttam olyan váltót, amit tökéletesen be tudtam volna állítani. Ha elöl a középső lánctányéron van a lánc, valamelyik végállásban mindig hozzáért. Egyik bringán volt Shimano Deore, Shimano XT első váltóm, jelenleg SRAM X.9 van, eddig az utóbbi messze a legjobb. A másik bringámon Shimano SLX van, az asszonyén is valami ilyesmi, ezek biztos ilyenek. Ezen kívül még beállítottam másoknak jópárat szívességből és emlékeim szerint a legolcsóbb Shimanok között (talán acera) volt olyan, ami a legkevésbé ért hozzá a két végállásban.
Két bringámon mindhárom tányéron az összes sort tudom zörgés nélkül használni, Shimano SLX és XT váltás. Az SLX egyszer elállítódott, komolyan több órát birizgáltam egy huzamban mire tökéletes lett de meg lehet csinálni. A trükk az első bilincs helyes magassága és szöge. Aztán jönnek a limitek, aztán a finomítás a váltókarnál, aztán ez mindent eltol és kezdheted újból mind a gitárhangolásnál De nem lehetetlen, csak szervíztől nem várható el, magadnak kell csinálni.
Ez a drágább váltóknál is probléma vagy csak az olcsóbbnál jelentkezik?
Valójában bicikli építés is rámtört
Én eddig még nem láttam olyan váltót, amit tökéletesen be tudtam volna állítani. Ha elöl a középső lánctányéron van a lánc, valamelyik végállásban mindig hozzáért. Egyik bringán volt Shimano Deore, Shimano XT első váltóm, jelenleg SRAM X.9 van, eddig az utóbbi messze a legjobb. A másik bringámon Shimano SLX van, az asszonyén is valami ilyesmi, ezek biztos ilyenek. Ezen kívül még beállítottam másoknak jópárat szívességből és emlékeim szerint a legolcsóbb Shimanok között (talán acera) volt olyan, ami a legkevésbé ért hozzá a két végállásban.
Ez a drágább váltóknál is probléma vagy csak az olcsóbbnál jelentkezik?
Valójában bicikli építés is rámtört
Én nem is törekszem rá, h elöl nagy-hátul nagy, elöl kicsi-hátul kicsi kombinációban ne zörögjön. Úgysem használom így.
Nem biztos, hogy annyira pontosan be lehet beállítani és a 6 közül csak 4-5-nél nem fog hozzáérni a lánc az első váltóhoz. Állítsd úgy, hogy a leggyakrabban használt fokozatoknál jó legyen (gondolom a legnagyobb lánckereket hátul ki lehet hagyni).
freddyke módosította - 2014. szeptember 09. - 20:39
Igazad van, de nekem bőven elég lenne a 6 sebesség. Létezik egyébként gyárilag 6 sebességes kivitel?
Ja, ~15-20 éve gyártottak olyanokat is. 5 gangos is volt. De célszerűbb beállíani az első váltót, mint átberhelni az egészet, már csak a keresztbe használat miatt is.
ncc1701 módosította - 2014. szeptember 09. - 20:19
Egy pucolás ráférne. A kis lánctányér úgy látom hibátlan (gondolom nem használod). A középsőn már kezdenek a fogak horog alakot felvenni, ez lehet, hogy nem lesz jó új lánccal. A nagy lánckerék sem 100%-os, de talán még elmegy. Ha megveszed az új hajtást és mész vele 20m-t, érezni fogod ha baj van. Ha nem ül fel rendesen a lánc (pl. ropog ahogy nálam is), akkor nem szabad erőltetni tovább egy percig sem. Nem vagyok szakértő, ez csak az én meglátásom, de hátha valaki még ír rá.
Ha úgy döntesz, hogy a lánctányérokat (vagy hajtást) cseréled, de most jól működik a gép, akkor már úgyis mindegy, én így hagynám és szétkoptatnám az egészet amíg normálisan fut a lánc vagy el nem szakad (hordjál magaddal láncbontót, patentszemet).
Fel kell tölteni valahova (vannak ingyenes képfeltöltési lehetőségek, keress utána) és arra tudsz hivatkozni innen (Link vagy Image ikon).
Köszi!
úgy tűnik Firefox alól működik. (Igazán össze lehetne kendácsolni IE-alá is működőre az oldalt, sokan használjuk...)
Nah, tehát a lánctányéraim így néznek ki:
Nem tudom mennyire gáz, hogy mocskos a lánc, nem szoktam takarítani, csak olajozom, mert rossz tapasztalataim vannak a takarítással...
Értelemszerűen, ha veszek láncot meg fogaskeréksort 12-15E-ért (Sram 950+Deore sor mondjuk) akkor nem akarom megkockáztatni, hogy rövid úton tönkretegyék az esetlegesen kopott tányérok...
A hajtókarra az van írva, hogy Truvativ Isoflow, illetve még valami ISIS is van ráírva, bár ez utóbbiban most nem vagyok biztos. Ezen lehet külön tányérokat cserélni?
erről lenne szó: http://www.testbike....ruvativ-isoflow
Ha esetleg cserés a dolog, akkor mi lenne ebben a kategóriában ajánlott?
J.
j4ni módosította - 2014. szeptember 05. - 22:42
Hogy tudok linket, képet beszúrni, copy pastelni? Nekem egyszerűen nem megy... IE-t használok....
Csináltam képeket, de nem tudom megmutatni...
üdv
J.
Fel kell tölteni valahova (vannak ingyenes képfeltöltési lehetőségek, keress utána) és arra tudsz hivatkozni innen (Link vagy Image ikon).
Hogy tudok linket, képet beszúrni, copy pastelni? Nekem egyszerűen nem megy... IE-t használok....
Csináltam képeket, de nem tudom megmutatni...
üdv
J.
Ja, tudom. Kéred? Nekem már nem kell. Van ugyanilyen 48-asban, jövőre lesz kettő, mert cserélem az első nagy lánctányért, meg a hátsó ultegra sor 15-17-es lánckerekét.
Köszönöm a felajánlást. Nem tudom jó lenne-e, nekem csak montim van, FSA Alpha Powerdrive hajtás (22-32-42). A 22-es van elnyűve. Mivel a lánckerék önmagában közel hajtás ára, ezért új hajtást vettem, de egyelőre még a régi láncokkal forgóban ez elmegy jónéhány ezer kilométert.
Azt még bőven nem kell cserélni, leszeded a sorját valamivel és semmi baja.
Ja, tudom. Kéred? Nekem már nem kell. Van ugyanilyen 48-asban, jövőre lesz kettő, mert cserélem az első nagy lánctányért, meg a hátsó ultegra sor 15-17-es lánckerekét.
Azt még bőven nem kell cserélni, leszeded a sorját valamivel és semmi baja.