nics valakinek egy 135/12mm hátsóagya?!
sõt 32likas
de ha em még az sem angy baj
vagy valakit akinek van?!
sos sürgõs
ha venni akarsz, akkor apro.bikemag.hu

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Vizdinél van egy WCS hajtómû. Használt már valaki ilyet?
Merevség? Tányérok?
Azt tudom, hogy szûkebb az átlagnál, itt nem kell terpeszben tekerni.
Köszi!Akkor viszont a régi BBUN52-es-é kell hozzá,mert az újabbak már mind mûanyagok...Y-1SB05000 ez a kódja...ebbõl is jön kb 2 hét múlva...
Üdv:Thy
NE ÍGY! NE ÍGY!
Igen BB un53 4szög tengelyes Deore középcsapihoz való csésze.Valszeg valamelyik bbes szériához kell.Y1TJ98010 a kódja.Rendelhetõ alkatrész..
Ennyit a mendemondáktól...
Rendelhetõ a nagykerben,és 2 hét...de most néztem,hogy jön is belõle...szal kb 1 hét..."Rendelhetõ alkatrész.."
Rendelheto a boltostol, mert van a nagykerben, vagy rendelheto a nagykerben, es akkor 3-4 honap mulva talan meg is jon?
offHova kellene vinnem?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ha gondolod,hozd el nekem mind a két oldalt,és akkor összemérem az összes shimano-val.Race Face van nekem is, de más a tengelyátmérõje. A Shimano meg a Factorosok szerint szintén nem jó. :hair:
Valszeg valamelyik bbes szériához kell.Y1TJ98010 a kódja.Rendelhetõ alkatrész..Halihó!
Szerintetek lehet külön vásárolni valahol középcsapágy menetes csészét?
Ez az a cucc, amit Shimanoék egy bizonyos szintig múanyagból csinálnak és nekem ripityára tört. Jó lenne (kellene) szereznem egy fém vagy akár mûanyag, de múködõképes csészét.