Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)
Írta 2006. február 02. - 12:42
Írta 2006. február 02. - 11:55
Helyesbítenék: azt ismerték el, hogy anyaghibás. Azt egy szóval sem mondák, hogy kicserélnék. Nekem ez nem e bikertõl van. Õk most kezdték el forgalmazni, nekem már fél éve megvan. Mo.-n hivatalosan õk forgalmazzák, azért szerettem volna venni egyet. Mondjuk kimegyek Salzburgba oda-vissza 35 e. forint. A monoblokk úgy 15 lenne. Ezért döntöttem a vásárlás mellet. Az már más kérdés, hogy az EU-n belül a garanciát elvileg lehetne érvényesíteni, tökmindegy, hogy melyik országban vetted. Vizdi verte az asztalt helyettem a Bikernél, de neki is azt mondták, hogy legkorábban április.
Szóval, ha valaki tud szerezni bárhonnan, akkor én megveszem. Vagy, ha valaki hajlandó várni áprilisig akkor eladom. 0 km-es.:olaboga:
Írta 2006. február 02. - 11:47
Viszont ha nem, akkor jön az, hogy szakértõnek kell megállapítania a hiba jellegét; a szakértõt hozhatod te, saját költségedre (kb esélytelen) vagy az FVF "szerez" szakértõt ha õk nem kompetensek a témában,viszont ez sokszor maga az érintett cég lesz (LOL) ergo ilyenkor buktad.
Írta 2006. február 02. - 11:41
galuska linkelt valahol egy egész jó formulát, hogy mit kell vinni, mikor mész gariztatni
de most komolyan: ez itt a balkán sajnos, csak erõszakkal érsz el valamit. ebben az esetben pénzvissza
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. február 02. - 11:41
Sok külföldi nagy cég, nem csinálja meg rendesen a monoblokkházat és a fejcsövet és utána kell dolgozni, külföldi fórumokon az Intense-t szídják ilyen szempontból nagyon, szóval nem egyedi jelenség de ezt egyszer elég megcsinálni mert senki sem akarja hogy elfogyjon a monoblokkház;)
az igazán gáz az tud lenni,amikor a monoház nem egészen egytengelyes, ha ilyenbe bele is megy a mono,az kifingik rekord idõ alatt
haver Meridája volt ilyen, mikor rájött,h nem a két monoval volt a baj, a haját tépte
persze ilyen szerencsére ritkán fordul elõ
Oliver; ha Lismerték,hogy garis, akkor sima ügy... (papír errõl van?) Verni kell az asztalt, h vagy cseréljék, vagy adjáj vissza a pénzt, ellenkezõ esetben fogyasztóvédelem!
A Truvának ez sem lesz 1 túl jó év, ha így indul...
Írta 2006. február 02. - 11:22
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. február 02. - 11:22
Hozzáértõk segítségét szeretném kérni.
Van nékem egy Truvativ Stylo Carbon hajtómûvem. A monoblok beszerelésekor történt meg, hogy kézi ráhúzáskor (ezt két szakember is tanusítja) egyszerûen levállt a menet a csészérõl. Bikert felhívom, mondom én meg sem próbálok Mo.-on garanciát érvényesíteni, tehát venni szeretnék egy másikat. Válasz: NINCS. Na vazze! Mikor lesz? Nem tudják! Race Face nem kompatibilis, Shimano sem az. Vegyétek figyelembe vásárláskor, hogy ez egy kopó alkatrész, amit a magyar nagyker olyan ívben szar le, hogy tudod e cserélni vagy sem, hogy öröm nézni. Ráadásul azt még el is ismerték, hogy az enyém garihibás. Namármost van egy 70.000 Ft-os hajtómûvem, amit nem tudok használni. Ha valaki tud szerezni integrált tengyelyes truvához monoblokkot, akkor egyre vevõ vagyok. Segítségeteket elõre is köszi!
Írta 2006. február 02. - 11:18
Írta 2006. február 02. - 11:09
azért mert odakint a bolt megveszi ezt a gondolom százezres nagyságrendû szerszámot, azt el is kell sütni valahol.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. február 02. - 10:53
Let's Rock!
Írta 2006. február 02. - 10:22
ugyanakkor annyit megér a dolog,h felhívj pár szervízt,nem maradt-e ilyenük vmi hulladék mono után!
Írta 2006. február 02. - 10:13
Szerintetek lehet külön vásárolni valahol középcsapágy menetes csészét?
Ez az a cucc, amit Shimanoék egy bizonyos szintig múanyagból csinálnak és nekem ripityára tört. Jó lenne (kellene) szereznem egy fém vagy akár mûanyag, de múködõképes csészét.
Let's Rock!
Írta 2006. február 02. - 08:32
ja és truva isis dh (pre gigapipe) már 02-óta bírja a husi karral együtt. lehet, hogy volt egy rossz éve a truvának, gondolom mikor sramosodott
Írta 2006. február 02. - 00:08
egészen egyszerûen nem éri meg mást venni ha nem _nagyon_ extrém a használat. (értem itt: bender-like)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. február 01. - 23:08
Fundamentals/ bike setup/ Andy Akárki mondta a Bike Labor nevû bolt szerelõje.
Egy XT-t raktak fel egy Orange 5-re(ami feltûnõen gyenge kidolgozású ugye:D) és még azt is megcsinálták, biztos ami biztos.
Lor leírta már okosabban, én csak annyit mondok, nem kell ilyen komolyan venni mindent, fõleg azt nem amit kb 1000 bringásból 999 nem csinál meg ha ilyen cuccot tesz a gépbe!
Mellesleg a garivesztés szvsz faszság, sehol sem olvastam ilyenrõl..
Írta 2006. február 01. - 22:50
-tisztazas
-sikba forgacsolas
-sikba maras
azert annyira nem vagnam fel az ereim ha enelkul kerulne be
mert eleg sokan igy rakjak be, es nemsok gond van belole
menet igazitas, mert azt megerdemli a vaz ilyen nagyszereleskor
es jol osszepakolni.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. február 01. - 22:43
Egy XT-t raktak fel egy Orange 5-re(ami feltûnõen gyenge kidolgozású ugye:D) és még azt is megcsinálták, biztos ami biztos.
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2006. február 01. - 22:40
nem tudom a magyar szót rá...
a középrész külsõ részét teljesen síkra, simára, vágják, hogy a külsõ csapágyak tökéletesen felüljenek. Ha ezt nem csinálod meg elveszted a garanciát...
Te ilyet hol olvastál?
Írta 2006. február 01. - 22:36
a középrész külsõ részét teljesen síkra, simára, vágják, hogy a külsõ csapágyak tökéletesen felüljenek. Ha ezt nem csinálod meg elveszted a garanciát...
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2006. február 01. - 22:29
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...