Jelentkezz be Regisztrálj

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)
Írta 2007. augusztus 22. - 13:53

A kérdésem tényleg a lánctányérokra vonatkozott,de erre is választ kaptam, köszi!
Most megyek a bótba és veszek RACE FACE TEAM CHAINRING SET-et (este már azzal nyomom:) )
Írta 2007. augusztus 22. - 13:44

Ebbe ne menjünk bele, de ennyibe kerül. Hozzá lehet jutni olcsóbban. Ha Te 5-6ezerért új Race Face Team középtányért tudsz venni, klasszikus 4csavaros kivitelben, akkor rögtön rendelek 3at Tõled, s szerintem még lesz jelentkezõ.
Egyébként mi nem tetszik az RF tányérok árában? 25K egy szett - XT szerintetek mennyibe kerül?
dante te nem figyelsz? én az xt tányérkészletre mondtam, hogy nincs 25 a készlet (pl: http://www.hajtany.h...ista.php?kat=7), mivel te jöttél azzal, hogy a rf 25.
Google. Itt nem reklámozok. Ráadásul már a magyarországi vételt bebuktad, ugyanis limitált mennyiség volt csak.
és mindet megvetted?

ja, én is láttam "valahol" alivio áron xtr szettet. :ironikusszmájli: amúgy mindegy, tartsd meg a "titkos forrás" nevét, nincs senkinek szüksége arra, hogy kicsit olcsóbban jusson hozzá alkatrészhez.
edit: Hú, de nincs értelme ennek a vitának! Mindenki azt vesz, amit csak akar a pénzéért, vehettek 40ezerért XT-t, vagy mittomén, részemrõl ezt lezártam.
megint mirõl beszélsz? 40e? mindegy, részemrõl is ON.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2007. augusztus 22. - 13:43

Annyi még, hogy nem szabad õket hosszú erõkaros imbuszkulccsal izomból meghúzni.
Jaja, csúnya dolog, amikor a tányércseréhez szét kell fúrni.

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2007. augusztus 22. - 13:28

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. augusztus 22. - 13:06

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. augusztus 22. - 13:01

Írta 2007. augusztus 22. - 12:51

Jaja, ez már hihetõ, csak hát ha már RF, akkor nehogymá' Evolve legyen.
Nem jó? LX-hez képest pl.
Más: alu lánctányércsavarok könnyen törnek? Azért kérdem, mert volt nekem acél (a 4 db) 19 gramm. Vettem szép pirosat, az meg 7 gramm.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2007. augusztus 22. - 12:47

konkrétan passz, de nincs 25 ezer Ft, az tuti. középtányért vettem valami 5-6 ezerért, szal tuti nincs 25 a készlet.
Ebbe ne menjünk bele, de ennyibe kerül. Hozzá lehet jutni olcsóbban. Ha Te 5-6ezerért új Race Face Team középtányért tudsz venni, klasszikus 4csavaros kivitelben, akkor rögtön rendelek 3at Tõled, s szerintem még lesz jelentkezõ.
Google. Itt nem reklámozok. Ráadásul már a magyarországi vételt bebuktad, ugyanis limitált mennyiség volt csak.hol?
Jaja, ez már hihetõ, csak hát ha már RF, akkor nehogymá' Evolve legyen.RF Evolve Race tányérszett CRC-tõl 17k.
edit: Hú, de nincs értelme ennek a vitának! Mindenki azt vesz, amit csak akar a pénzéért, vehettek 40ezerért XT-t, vagy mittomén, részemrõl ezt lezártam.

Írta 2007. augusztus 22. - 12:02

Írta 2007. augusztus 22. - 11:55

Egyébként mi nem tetszik az RF tányérok árában? 25K egy szett - XT szerintetek mennyibe kerül?
konkrétan passz, de nincs 25 ezer Ft, az tuti. középtányért vettem valami 5-6 ezerért, szal tuti nincs 25 a készlet.
Egy XT hajtómû 25ezer pénz
hol?
Írta 2007. augusztus 22. - 11:44

Mindenki be tudja dobni a biciklijét a Rám-szakadékba.hát nézd, végülis nem, leutóbbi esésem alkalmával sisak tört, nyeregcsõ haljott....nagytányérról is hiányzik egy fog meg hasonlók.... amúgy nem köldöm

Írta 2007. augusztus 22. - 11:43

Nem küldöd neki.
hát nézd, végülis nem, leutóbbi esésem alkalmával sisak tört, nyeregcsõ haljott....nagytányérról is hiányzik egy fog meg hasonlók....

Írta 2007. augusztus 22. - 11:31

Nem is ez volt a kérdés - szerintem. Én azt mondom, cseréld az XT-t. A RF közép mennyiben is van? Kemény 4000 pénz? Általában csak az egyik halálozódik be, tehát elég az egyik oldalon cserélni. Kilóméterarányban, nekem az RF csapágyak is ugyanannyit bírtak - értsd - befektetett pénz / kibírt kilóméter. Mondjuk nekem azért 6-8ezret kibír az XT középrész. Egy XT hajtómû 25ezer pénz, a tányérszett 25ezer (az RF tányérszett), még 5 db komplett szett középcsapágyat vehetsz, s akkor vagy ott egy darab deus xc hajtómû áránál.
de nem is azt kérdezte, amire te válaszoltál. hogy jönnek ide a csapágyak?
amúgy ahogy tudom, a shimano váltásteljesítményét a raceface sem übereli. bár nagy különbség nem lehet.
de talán egy rf középtányérral érdemes lehet megpróbálkozni, ha árban jobb mint a sh.
Írta 2007. augusztus 22. - 11:10

nekem 10000km-nél jár az xt és meg sem nyikkan, szépen forog.....
Nem küldöd neki.

Írta 2007. augusztus 22. - 10:20

Írta 2007. augusztus 22. - 01:01

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. augusztus 21. - 23:10

Nem is ez volt a kérdés - szerintem. Én azt mondom, cseréld az XT-t. A RF közép mennyiben is van? Kemény 4000 pénz? Általában csak az egyik halálozódik be, tehát elég az egyik oldalon cserélni. Kilóméterarányban, nekem az RF csapágyak is ugyanannyit bírtak - értsd - befektetett pénz / kibírt kilóméter. Mondjuk nekem azért 6-8ezret kibír az XT középrész. Egy XT hajtómû 25ezer pénz, a tányérszett 25ezer (az RF tányérszett), még 5 db komplett szett középcsapágyat vehetsz, s akkor vagy ott egy darab deus xc hajtómû áránál.
Oké,ledobálom Sh tányérokat és jöhet az RF :lick:
Írta 2007. augusztus 21. - 22:30

Truvativ stylo sl isis 14e, a kistányér és a csavarok alura cserélése 6e, ez így együtt 601g, kcnc mono 14e 167g, összesen 768g.
Aha, s kapsz egy kolbászként hajladozó szettet (volt már stylo-m, hááát, országúton belehajlítottam 1 centit...), s egy hamar rommámenõ középcsapágyat. Nem jó üzlet.

Írta 2007. augusztus 21. - 22:28

Írta 2007. augusztus 21. - 21:06

Visszaolvasva a topikot elgondolkodtam a saját hajtásrendszeremen. (2006-os XT hajtómû, XT fogaskoszorú, XTR lánc) Két láncot használok (600km-nél cserélem) Mindkét bringámnál amikor elérem a 2500-3000km-t a középtányér meghal amíg másoknál az RF-ek un. km-nél semmi bajuk.
Szóval azon gondolkodom, hogy vegyek-e egy RF szettet vagy mindig pótoljam az éppen elkopott Sh lánckerekeket. Ez ügyben érdekelne egy-két vélemény, tapasztalat.
Egyébként tetszenek az RF tányérok,de az áruk az már nem !:chin:
Az új tányéron nem marad meg a használt lánc.
Ha cseréled, mindent kell sajna