Mivel spray, így elkerülhetetlen hogy a külsejére is menjen kenõanyag, alulról szoktam fújni (nem kívülrõl, hanem a sorral érintkezõ oldaláról) és nem sokat. Hogy kívül vna raja egy kis olajsár az különösebben nem érdekel mert nem igazán befolyásol semmit... (szerk: arra a részre meg gondolom emléxel hogy úgy vettem észre a szemet hogy épp takarítani álltam neki a láncot

Nem tudtammarcin jelölni, nem is érdekelt ott; de gyanítom hogy ott jöhetett szét (bár így hogy már szétcsúszott nem látni hogy ott raktuk-e össze, volt e picivel több válla a csapnak). Én nem tipródok rajta sokat; bowdennel, gumival, lánccal úgy vagyok hogy nem szeretek velük játszani, jártam már 1×-2× pórul (általában lakott településtõl és térerõtõl jóóó messze) így inkább párszáz forinton ne múljon - persze nem fogok ezért 1000kmenként cserélni mindent, de évente max kétévente csere. Láncot akkor cseréltem volna mikor pont belemegy a 0,75ös 7-es láncos megszokásból, bár jobban belegondolva lehet hogy inkább a 0,5önek kéne 9esnél a 'jelnek' lennie.
Ha jön xtr akkor az lesz, ha nem patent, ha aztuán sem jön akkor meg 971 mert a 991 krosszszteppet itteni bótosom ***drágán tudja hozni...
(Persze ha látnám hogy marha jó a cross step akkor másnem meghozatnám máshonnan, de találomra 2× annyiért azért nem veszek láncot, nem állok olyan faszán...)