Egy biztos: ugyanez a hajtómû, láncterelõ összeállítás teljesen jól mûködött ISCG nélküli, 68mm-es vázon.
És mennyi hézagoló volt a csészék alatt? Nem mindegy.
Egy biztos: ugyanez a hajtómû, láncterelõ összeállítás teljesen jól mûködött ISCG nélküli, 68mm-es vázon.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Jól tudod, csak amíg a 68-s váz esetén három hézagolót kell használni, addig a 73-s váznál csak egyet. 68mm (hajtásoldalon kettõ, másikon egy, 73mm (hajtásoldalon egy, a másikon nincs).Sziasztok!
Shimano Hone hajtómûvet használok a bicajomban, ami az elõzõ vázamban tökéletes volt. De amíg annak 68mm-es volt a középcsapágyház szélessége, addig az új vázamnak 73mm. Ezért viszont a baloldali hajtókar nem megy rá teljesen a bordástengelyre, hanem csak annak kb. a feléig. A hajtókaron levõ mûanyag lezárókupak is alig kap bele a menetbe, ki is szakadt, és a hajtókar leesett, hiába húztam meg a két imbuszcsavart a karon.
Lehet másfajta középcsapágyat is kapni? Én úgy tudom, hogy amit adnak a hajtómûhoz, az jó 68-as és 73-as vázhoz is.
A B+ Jump láncvonala a szokásos, 113 mm-es tengellyel 48,5mm a katalógus szerint. Hogy te hova akarod tenni a láncvonalat, az függ attól, hogy milyen sorod van hátul. Próbáld meg úgy belõni, hogy a hátsó lánckeréksor közepével legyen egyvonalban a Jump két lánctányérja közti távolság felezõ síkja, vagy legalább a nagyobbik lánctányér. Szerintem abból nem lehet baj, ha veszel hozzá egy 118 mm-es tengelyt, akkor 50 mm-es lesz a láncvonalad, ami montiknál általánosnak mondható. Ha túl hosszút teszel bele, akkor kényelmetlen lehet a tekerés a nagy pedál-távolság miatt (Q-faktor), ha túl rövidet, akkor meg nehézségeid lehetnek hátul a legkisebb lánckerekek hasznlatával, illetve belereszelhet a lánc a rockringbe.
Láncot mindenképpen cserélni kell, hiszen az együtt kopik a fogaskerékkel.
Ha a sebességek száma azonos, akkor váltókar maradhat, minden más maradhat.
RAUH-Welt
B E G R I F F