Juj de kiváncsi vagyok a véleményekre
Volt olyan aki nem tévedt el?
Sziasztok,
Imi, ha annyira modern vagy, van telefon is. Mivel az elmúlt 2 napban gyakorlatilag egész nap a pályán voltam. Amikor nem egyfolytában be volt kapcsolva a gépem
fórum, mail, facebook, telefon...
Frissítõk: Rajt-cél terület , elsõkör 15km , második kör 44km-nél.
A pálya változott, az 55km az egy elsõ gondolat volt régen utána beleszólt az erdészet..
A fórumon írt távok szintek jók.
én nem értek a telefonhoz, öreg vagyok már hozzá.Sziasztok,
Imi, ha annyira modern vagy, van telefon is. Mivel az elmúlt 2 napban gyakorlatilag egész nap a pályán voltam. Amikor nem egyfolytában be volt kapcsolva a gépem
fórum, mail, facebook, telefon...
Frissítõk: Rajt-cél terület , elsõkör 15km , második kör 44km-nél.
A pálya változott, az 55km az egy elsõ gondolat volt régen utána beleszólt az erdészet..
A fórumon írt távok szintek jók.
Szerintem a pálya nagy részén még mindig tilos bringázni versenyen kívül.
bizony, ezt sehol nem lehetett megtalálni.
a TKTK honlapon is még az 55 km és szintrajz szerepel az útvonal leírással.Most akkor a pályaleírás az jó és csak a kilométerszám nem jó vagy mi a jó?
írtam mailt-is oliboi-nak de nem válaszolt. Verseny elõtt illene több figyelmet fordítani a kommunikációra.
sima fehér szalagot lenget a szél a pályán egyébként. Most hogy szabad a természet lágy ölén bicózni lehetett volna egy letölthetõ gps térképet is feltenni. Holnap minden kiderül.
Szerintem a pálya nagy részén még mindig tilos bringázni versenyen kívül.bizony, ezt sehol nem lehetett megtalálni.
a TKTK honlapon is még az 55 km és szintrajz szerepel az útvonal leírással.Most akkor a pályaleírás az jó és csak a kilométerszám nem jó vagy mi a jó?
írtam mailt-is oliboi-nak de nem válaszolt. Verseny elõtt illene több figyelmet fordítani a kommunikációra.
sima fehér szalagot lenget a szél a pályán egyébként. Most hogy szabad a természet lágy ölén bicózni lehetett volna egy letölthetõ gps térképet is feltenni. Holnap minden kiderül.
A sebesség mindent megold.
A nagy melegre való tekintettel lehet tudni,hogy hol lesznek a hosszútávon frissitõpontok?
Sziasztok,
Igen jól látjátok idén is lesz.
A váloztatások a verseny helyszínét érintik fõleg. Tarján központjában lesz.
Ez változtat a pálya elején egy kicsit, de nem számottevõ.
Távok-szint kb. maradt a régi talán egy kicsit több..
-10km-200m
-26km-600m
-63km-1600m
Pálya jelenleg "tapló"száraz gyors.
Egyszínû fehér a jelölõ szalag. A "rossz" irány, útlezáró pedig keresztbe kék.
Illetve vannak még táblák is.
Milyen színû szalaggal jelölitek ki?
Sziasztok,
Ha minden sikerül, a rövid táv/a hosszú elsõ köre ma estére végig lesz jelölve.
A második kör/hosszú táv folyamatban kb.30%-a kész.
Szia,
Az elsõ kör a Joci privilégiuma. Ha tudod a tel.számát hívd ez ügyben ha nem akkor küldöm priviben.
Helló,
Mikor jelölitek ki az elsõ kört??? lehet mennék veletek....
üdv.
GL
A tavalyi GPS track jó lesz akkor idén is? Kivéve persze az elsõ és utolsó pár km-t?
Módosítanom, "pontosítanom" kell a távot. A Tarjáni központtal ma mértük le a 2. kört és
-40km-1133m a szint (Garmin)
Tehát hosszútáv: -66km-1730m