Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gerecse Maraton | Tarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
356 hozzászólás a témában

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Halihó!

a balatonteam honlapján fenn vannak az eredmények!

2013 évi eredménylisták

A vizes frissítõrõl: a szervezõk figyelmébe ajánlanám a Hideg kúti forrást!!, kb. 3 méterre mentetek el mellette a második körön, a Baji vadászház után a piros sávon.
Szerintem még csak frissítõ személy sem kell, csak 1 tábla, hogy "forrás" és mindenki tölthet magának kedvére :) az elejének meg úgyis a megbeszélt helyen feladják a kulacsokat.

Na, az jó lett volna, mert majdnem szomjan pusztultam :)

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Nekem amúgy (a középen mentem) nem lesz a szívem csücske az elsõ kör. Tudom a második az igazi, az sokkal jobb, csak hát az nekem nem megy...
Szóval,
1. a veszélyes részeket meg kell jelölni, ahogy kell, mert a rajt utáni sittes árokban 3-an feküdtek el elõttem, épphogy sikerült kikerülnöm õket.
2. Az elsõ kör végén szembe forgalom volt ( hosszútávosok) ez sem volt túl szerencsés, mert mi a középen a helyezésekért küzdöttünk, és majdnem 2 sporinak is neki sikerült menni. Bocsánat!
3. a frissítõk rendben voltak, de mint az alább írtam a Hideg kúti forrás, sztem jó ötletnek tûnik, fõleg úgy hogy 3méterre megy a pálya mellette...
4. az ellátásunk is rendben volt ( mosó-fürdõ-ebéd-süti-tombola, stb) mondjuk a fürdõt kilehetett volna írni, mert egyedül nem találtam meg
5. a sérülteknek jobbulást és mielõbbi felépülést! ( emlékszem a volt bányász napi és a Turul CC versenyekre, az a lejtõ akkor is benne volt, és akkor is szedte az áldozatait)

Összeségében ez 1 nagyon jó verseny, nagyon jó szervezõ csapattal. Köszönjük nekik!

Én 18 éve bringázok a Gerecsében és imádom!
Van benne még tartalék bõven....

Gerecse Forever!

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Balaton-team mért ugye? Mikor lesz olvasható az eredmény?

Eltévedni el lehetett. De aki kicsit figyelt az a jó utat megtalálta. Ott volt gond hol metszette a pálya nyomvonala a korábbiakban már bejártat. A hosszún ilyen melegben kellett volna legalább még egy vizes frissítõ.

Klassz verseny volt én megyek jövõre is.

Halihó!

a balatonteam honlapján fenn vannak az eredmények!

2013 évi eredménylisták

A vizes frissítõrõl: a szervezõk figyelmébe ajánlanám a Hideg kúti forrást!!, kb. 3 méterre mentetek el mellette a második körön, a Baji vadászház után a piros sávon.
Szerintem még csak frissítõ személy sem kell, csak 1 tábla, hogy "forrás" és mindenki tölthet magának kedvére :) az elejének meg úgyis a megbeszélt helyen feladják a kulacsokat.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

Én lennék a másik, semmi baj kulcscsont törés! túl élem!
A pálya jó volt, frissítõknél 1 szem ember kicsit sovány.
Jelölés nem volt 100% os. egy két tábla a gyors lefelé után hogy veszélyes kanyar és rögtön emelkedik is!
1 körben csak az a fa rönk volt igen kedves.

A szervezõk készültsége meg elég lapos!!!
1. a szemét rajtszámra egy telefonszám vagy valami!!!! mert kör telefonal kellett szólni hogy baj van! (tudom elõtte meg volt adva de nem úgy készülök hogy ilyenre készülök.
2. nem tudja a fõszervezõ hogy hol van a downhill pálya! ez most komoly??? a km be mondása alapján se!! küldenek egy motort de minek, õ is szegény azt se tudta hol van egy turista mondta hogy itt a turul egy köpésre szóval oda volt a séta azt kocsival kórház!!!
3. A másik sérült is ott várt igen sokat mert a helyszínen lévõ mentõsöknek nem szóltak hogy baj õk meg addig nem mehetnek...

kösz a sok sport társnak aki megállt és legalább szólt, és külön kösz aki segített vissza jutni a dózer útra (merida volt alatta és talán Bálint volt a neve bocs ha tévedek)

Szia Tete007! Jobbulást! Én voltam a meridás aki segített a dózer útig felmenni.
Igazad van a 1.pontban leírtaknak, utána nekem is az jutott az eszembe, hogy én még a telefonszámot sem írtam be a telefonomba, valóban nagy segítség lett volna ha a rajtszám hátulján van.pl(Szilvásvárad maraton)
2. az is érdekes volt, hogy tényleg nem nagyon tudták hirtelen beazonosítani a köves lefelét.
A pálya egyébként élvezetes volt, kár hogy ilyenekkel kicsit elveszik az élvezeti értékét.

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás

A tatabányai ügyeleten ellátták és a szülei hazavihették.Nem tudom ki volt és nem szeretnék sebesülésérõl írni, hátha nem publikus.
A másik egy Kisbéri srác volt. A downhill szakaszon.

Én lennék a másik, semmi baj kulcscsont törés! túl élem!
A pálya jó volt, frissítõknél 1 szem ember kicsit sovány.
Jelölés nem volt 100% os. egy két tábla a gyors lefelé után hogy veszélyes kanyar és rögtön emelkedik is!
1 körben csak az a fa rönk volt igen kedves.

A szervezõk készültsége meg elég lapos!!!
1. a szemét rajtszámra egy telefonszám vagy valami!!!! mert kör telefonal kellett szólni hogy baj van! (tudom elõtte meg volt adva de nem úgy készülök hogy ilyenre készülök.
2. nem tudja a fõszervezõ hogy hol van a downhill pálya! ez most komoly??? a km be mondása alapján se!! küldenek egy motort de minek, õ is szegény azt se tudta hol van egy turista mondta hogy itt a turul egy köpésre szóval oda volt a séta azt kocsival kórház!!!
3. A másik sérült is ott várt igen sokat mert a helyszínen lévõ mentõsöknek nem szóltak hogy baj õk meg addig nem mehetnek...

kösz a sok sport társnak aki megállt és legalább szólt, és külön kösz aki segített vissza jutni a dózer útra (merida volt alatta és talán Bálint volt a neve bocs ha tévedek)

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
Jól tévedek, hogy az izó Nutrixxion típusú volt?

Sajnos nem vagyok vele kompatibilis, legalábbis csak erre tudok gyanakodni, mint az egyetlen új dolog, amit fogyasztottam. Totál kikészítette az emésztõrendszeremet. Kicsit olyan volt, mint a tavalyi Salzon, azzal a különbséggel, hogy ott az 5 fokban és szitáló esõben nem volt opció az, ami most: miután leszédültem a bringáról a rázatós lefelék után, szépen elheveredtem az erdõben, és vártam, alul vagy felül jön-e valami. Végül nem jött semmi, de azért feküdtem ott egy jó darabig, hogy képes legyek újra visszaszállni a biciklire, és gyökkettõvel begurulni a célba.

Nagyon aranyos volt L. Peti, aki - ha jól emlékszem - az elsõ kör végén ajánlotta fel, hogy álljak be a szélárnyékába az aszfalton, illetve a második kör végén egy mediteches srác, aki hozzám hasonlóan problémákkal küzdött - õ egyszerûen csak megtolt hátulról, hiába tiltakoztam, mondván, egy singlespeedesnek síkon ennyi jár... :-)

Az elsõ körben a nagyon gyors lefelén vajon a pálya tartozéka volt a farönk keresztben, amire nem figyelmeztetett semmi? Nem sokon múlt, hogy nem pereceltem - aztán egyszer csak szembejött Buzsó a pályán, nem tudom, van-e összefüggés.

Az elsõ kör vége és a második kör eleje rémesen unalmas volt, ha esetleg pályarevíziót tartotok, ezeket a részeket kellene újragondolni. Amúgy szerintem jó volt a jelölés, a szervezés, a frissítés, tehát egy jó kis verseny volt ez - csak nem nekem...

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás

nem értelek mit hiányolsz
ingyen kaptunk iso-t a nutrixion-tól (Nutrixxion sport táplálékkiegészítõk) , jó idõ volt,szerintem jó volt a pályakijelölés (mert én nem tévedtem el), tekerhettél akár 66 km.-t jó fenekû csajok után 1 méterre,egy halom kép készült rólad (remélem),nem kellett turistákat és menyasszonyi menetet kerülgetni (tavaly volt menny asszony Tolnán), a hosszús frissítõ tök ugyanott volt ahol tavaly, a frissítõknél segítõkész lányok és fiúk voltak, volt is pia meg banán is,a célban volt babgulyás, ugyanolyan mennyiségû süti mint minden Rónai Feri bá rendezvényen, sorsolás is volt, jó parkolás árnyas fák alatt.A gps tényleg nem volt de én azzal a versenyen úgysem tudtam volna mit kezdeni.Beszélgethették sporikkal. Szívhattál jó kis falusi levegõt. Mit hagytam ki?
150 kép már fent van

Félre ne érts javitani szeretnék a dolgokon nem rontani,5 és 12 km nem találkoztam frissitõvel pedig ha jol olvastam a kiirást...,az iso italt ne reklámozd tudjuk jol hogy az szines viz,pogi és sajtos rud ennyit láttam sütit,ja és az elsõ körön az a comb vastagságu karo jol esett keresztbe,fajinat lehetett zakózni benne.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Nekem is sikerült eltévedni úgy 20 emberrel együtt ahol a kék szalagot elfújta a szél!
A pálya szuper volt, az elsõ frissítõnél szegény segítõket kicsit megrohamozta a társaság, egy frissítõnek a veszélyes köves elõtt örültünk volna, az utolsó frissítõnél viszont irtó aranyos volt a csapat.

A pálya egyébként nagyon tetszett! Abszolválható mászások, gyors lefelék.
Jut eszembe, a nagyon meredek köves lefelé elõtt volt piros 3 nyilas tábla mert én nem láttam?
köszi mindenkinek a versenyt!
A sérülteknek jobbulást!!! Mi lett a középtávos lánnyal?

A tatabányai ügyeleten ellátták és a szülei hazavihették.Nem tudom ki volt és nem szeretnék sebesülésérõl írni, hátha nem publikus.
A másik egy Kisbéri srác volt. A downhill szakaszon.

Uluwatu

Uluwatu

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
  • LocationBudapest

Juj de kiváncsi vagyok a véleményekre

Nekem nagyon bejött, már szóltak tavaly hogy ha nincs esõ akkor remek, hát nem csalódtam :)
Én a következõket tapasztaltam, szinte csak jót:

1. Kedves emberek, jó hangulat:). Nem is tudom utoljára mikor láttam még ennyi embert a díjosztásnál, pedig ötöd annyian voltunk mint sok más eseményen. A rengeteg süti meg pogi amit kiraktak, kitettek magukért és finom is volt! A bableves nagyon finom volt, ebbe sok rendezvény belebukik, hát õk nem.
2. Jó kis pálya. Amolyan cyclocross, teljesen korrekt volt. A táj pedig gyönyörû, mi kell még?
3. Nagyon korrekt ár azért amit kaptunk.

És az egyetlen mínusz pontom: a jelölés tényleg nem volt egyértelmû, avval hogy a kék szalag hevert a fûben, mint valami élettelen karszalag, sokszor nagy sebességgel értem ilyen ponthoz és utolsó pillanatban kellett eltérni, egyszer egy mellékuton folytattam inkább majd visszabotorkáltam a susnyáson hogy ne veszitsek még több idõt. Felvételek vannak, okulásként ;).
Akinek van helyismerete, könnyû lehet, másnak trükkös.

Apróság: egy páran kanyarogtak érkezésnél, mire megtalálták a focipályát:) egy tábla jól jött volna.

Szumma szummárum: idén újra itt, ez egy kedvenc:).

Köszönet minden kedves rendezõnek és segitõnek aki lehetõvé tette hogy legyen egy ilyen szép napunk! :)

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Két helyen tévedtünk el, egyszer már a korábban leszaggatott kék szalagot néztük be, másik alkalommal meg nem volt teljesen egyértelmû, és olyan jól adta magát a lejtõ. De ez nem volt vészes, úgysem az érmekért mentünk. Szólhattatok volna, hogy ilyen szépen ki lett takarítva, akkor jobban mertem volna ereszteni ezeken a gyors lefeléken. ;) Egyébként minden teljesen rendben volt, élvezetes, jó verseny volt, köszönöm, jövõre is jövök, ha nem esik! Esetleg még egy kis technikás lefelét el tudnék viselni, bár minden csak sebesség kérdése ugyebár, nagyobb tempónál a simább lejtõ is technikás.

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Balaton-team mért ugye? Mikor lesz olvasható az eredmény?

Eltévedni el lehetett. De aki kicsit figyelt az a jó utat megtalálta. Ott volt gond hol metszette a pálya nyomvonala a korábbiakban már bejártat. A hosszún ilyen melegben kellett volna legalább még egy vizes frissítõ.

Klassz verseny volt én megyek jövõre is.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
volt, igen.
jöttél volna velem mint tavaly .:) akkor nem kóricáltál volna el. Látod ez a csordaszellem. Elsõ elmegy és a többi nem nézi a szalagokat. Hol voltatok Gerecse nézõben?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

hát yo,tavalyi szar essõ áztatta reggel után jo pályajelölés, "adott" helyen lévõ frissitõk,verseny utánni finom 5-6 féle süti,hát kb sztem ennyi csak ami idén nem fért bele a keretbe(tombola vagy mifene az iiiiigen),sebaj 72km meglett ma.gps nélkül is

nem értelek mit hiányolsz
ingyen kaptunk iso-t a nutrixion-tól (Nutrixxion sport táplálékkiegészítõk) , jó idõ volt,szerintem jó volt a pályakijelölés (mert én nem tévedtem el), tekerhettél akár 66 km.-t jó fenekû csajok után 1 méterre,egy halom kép készült rólad (remélem),nem kellett turistákat és menyasszonyi menetet kerülgetni (tavaly volt menny asszony Tolnán), a hosszús frissítõ tök ugyanott volt ahol tavaly, a frissítõknél segítõkész lányok és fiúk voltak, volt is pia meg banán is,a célban volt babgulyás, ugyanolyan mennyiségû süti mint minden Rónai Feri bá rendezvényen, sorsolás is volt, jó parkolás árnyas fák alatt.A gps tényleg nem volt de én azzal a versenyen úgysem tudtam volna mit kezdeni.Beszélgethették sporikkal. Szívhattál jó kis falusi levegõt. Mit hagytam ki?
150 kép már fent van

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Nekem is sikerült eltévedni úgy 20 emberrel együtt ahol a kék szalagot elfújta a szél!
A pálya szuper volt, az elsõ frissítõnél szegény segítõket kicsit megrohamozta a társaság, egy frissítõnek a veszélyes köves elõtt örültünk volna, az utolsó frissítõnél viszont irtó aranyos volt a csapat.

A pálya egyébként nagyon tetszett! Abszolválható mászások, gyors lefelék.
Jut eszembe, a nagyon meredek köves lefelé elõtt volt piros 3 nyilas tábla mert én nem láttam?
köszi mindenkinek a versenyt!
A sérülteknek jobbulást!!! Mi lett a középtávos lánnyal?

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás

Mesélj, mi volt?

hát yo,tavalyi szar essõ áztatta reggel után jo pályajelölés, "adott" helyen lévõ frissitõk,verseny utánni finom 5-6 féle süti,hát kb sztem ennyi csak ami idén nem fért bele a keretbe(tombola vagy mifene az iiiiigen),sebaj 72km meglett ma.gps nélkül is

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
még nem, izgatottan várom :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

nem kellett volna senkinek.
De a célban nem találtam ilyen embert :)

há mé nem kerestél meg :)
megtaláltad már magad a képeken? még töltöm folyamatosan

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
nem kellett volna senkinek.
De a célban nem találtam ilyen embert :)

(hosszútáv)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

:)
Volt olyan aki nem tévedt el?

én sem tévedtem el :)
el kellett volna?
https://picasaweb.go...eMTBMaraton2013
nézelõdjetek