Juj de kiváncsi vagyok a véleményekre
Nekem nagyon bejött, már szóltak tavaly hogy ha nincs esõ akkor remek, hát nem csalódtam
Én a következõket tapasztaltam, szinte csak jót:
1. Kedves emberek, jó hangulat:). Nem is tudom utoljára mikor láttam még ennyi embert a díjosztásnál, pedig ötöd annyian voltunk mint sok más eseményen. A rengeteg süti meg pogi amit kiraktak, kitettek magukért és finom is volt! A bableves nagyon finom volt, ebbe sok rendezvény belebukik, hát õk nem.
2. Jó kis pálya. Amolyan cyclocross, teljesen korrekt volt. A táj pedig gyönyörû, mi kell még?
3. Nagyon korrekt ár azért amit kaptunk.
És az egyetlen mínusz pontom: a jelölés tényleg nem volt egyértelmû, avval hogy a kék szalag hevert a fûben, mint valami élettelen karszalag, sokszor nagy sebességgel értem ilyen ponthoz és utolsó pillanatban kellett eltérni, egyszer egy mellékuton folytattam inkább majd visszabotorkáltam a susnyáson hogy ne veszitsek még több idõt. Felvételek vannak, okulásként
.
Akinek van helyismerete, könnyû lehet, másnak trükkös.
Apróság: egy páran kanyarogtak érkezésnél, mire megtalálták a focipályát:) egy tábla jól jött volna.
Szumma szummárum: idén újra itt, ez egy kedvenc:).
Köszönet minden kedves rendezõnek és segitõnek aki lehetõvé tette hogy legyen egy ilyen szép napunk!