Emberek, ez valami hihetetlenül szar volt. Ilyen egy rohadt sár július közepén, amikor alig esik az eső. Legalább a krumplistészta jó volt.
Mégiscsak rövidtávon kellett volna indulnom, az első kör teljesen rendben volt Kár mert jól éreztem magam és az első kör nagyon jól ment, most nagyobb volt a konkurrencia úgyhogy nem hiszem hogy dobogóztam volna de a hölgy aki irogatta az első kör vége felé a rajtszámokat azt mondta jól mentem. Mármint az első körig
Versenyen ennyit életemben nem szívtam, az óra 2700+ KCal-t mutatott, de azt úgy hogy nem beleszámítva hogy most 5%-al nehezebb vagyok mint ami bele van programozva, és a + ~egy órás tolást és cyclocross-os cipelést (sár + bringa, 20 kg?), mert a "sárvédőm" (Marsh Guard) alá olyan gyorsan és olyan szinten beleszorult az agyag hogy teljesen beállt a első kerék, elől gyakorlatilag satufékkel tolni se tudtam. A lefelékben is korcsolyáztam mert helyettem fékezte az elsőt Eddig bevált, de most mindenkit kérdezgettem hogy van e nála kés vagy olló
Ez annyi energiába került hogy valahol a sokadik tolás, megállás és tisztogatás után a 25-29 fok ellenére el kezdtem fázni, aztán el kezdett korogni a gyomrom is Elég ritka, szerencsére volt nálam kaja meg a frissítőknél is megálltam kajálni amit szintén nem nagyon szoktam.
Szóval ez az első körön kívűl hatalmas szopás volt, de annak ellenére tetszik az új pálya, nehezebb, technikásabb, vannak benne rendes meredekek. Ilyen sárban viszont rosszabb mint a Vértes
Egy nagyon kedves sporttárs csapattól kölcsönkaptam egy komplett fürdőszoba felszerelést, de elmentek mielőtt vissza tudtam volna adni, ha magadra ismersz írjál