még nem nyilatkozott, de Szilárd sem
Szilárdnak a köves árok tett be.
még nem nyilatkozott, de Szilárd sem
A sebesség mindent megold.
még nem nyilatkozott, de Szilárd semHa jól tudom Buzsó az extrém könnyû nyergének lett áldozata.
Tegnap jártam Tardoson, arrafelé is nagyon jó ösvények vannak, a Gerecsére felvezetõ kék háromszög pont illene a pálya profiljába , ha esetleg egyszer növelni szeretnétek a távot.
Az elsõ körben a nagyon gyors lefelén vajon a pálya tartozéka volt a farönk keresztben, amire nem figyelmeztetett semmi? Nem sokon múlt, hogy nem pereceltem - aztán egyszer csak szembejött Buzsó a pályán, nem tudom, van-e összefüggés.
és nem jöttek el erre a versenyre szerencséreSzerencsére a többség pont ezért irkál ide! Köszi a szervezést!
Fura hogy pl. a Drótszamáron(remélem nem gond ha példának ezt hozom fel) sokkal több szemét maradt, holott a résztvevõk száma ott kb. a fele volt az itteninek.
Ebbõl viszont arra lehet következtetni, hogy néhány játékos az, aki szeméttel borítja be a pályát, és ahol nem jelennek meg ott tisztaság marad...
Köszönöm a hozzászólásokat, észrevételeket. Én nem élem meg feltétlen kritikaként, éppen ezért szeretem a véleményeket hallani-olvasni.
Jövõre megpróbáljuk megoldani õket. Nem szeretek 2X ugyanabba a sz@rba lépni, ha nem muszáj.
Örömmel vettem észre, és KÖSZÖNÖM minden versenyzõnek,h szalagtalanítás közben alig 1-2db szemetet találtam a pályán.
Szerencsére a többség pont ezért irkál ide! Köszi a szervezést!Jövõre megpróbáljuk megoldani õket. Nem szeretek 2X ugyanabba a sz@rba lépni, ha nem muszáj.
Fura hogy pl. a Drótszamáron(remélem nem gond ha példának ezt hozom fel) sokkal több szemét maradt, holott a résztvevõk száma ott kb. a fele volt az itteninek.Örömmel vettem észre, és KÖSZÖNÖM minden versenyzõnek,h szalagtalanítás közben alig 1-2db szemetet találtam a pályán.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Köszönöm a hozzászólásokat, észrevételeket. Én nem élem meg feltétlen kritikaként, éppen ezért szeretem a véleményeket hallani-olvasni.
Jövõre megpróbáljuk megoldani õket. Nem szeretek 2X ugyanabba a sz@rba lépni, ha nem muszáj.
Örömmel vettem észre, és KÖSZÖNÖM minden versenyzõnek,h szalagtalanítás közben alig 1-2db szemetet találtam a pályán.
igen, ennyit olvastam én is. aztán írták hogy majd jogászok meg okos fejek értelmezik és majd írnak róla , hogy pontosan mire is lett jó bicós szempontból. azt ez vagy nem történt meg vagy lemaradtam rólaAlapvetõen a lovasok lobbizták ki, a bringásokra csak az utolsó pillanatban terjesztették ki. Ha így nézed, mindjárt látod az értelmét. Persze ettõl nekünk csak kicsit lett jobb.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Alapvetõen a lovasok lobbizták ki, a bringásokra csak az utolsó pillanatban terjesztették ki. Ha így nézed, mindjárt látod az értelmét. Persze ettõl nekünk csak kicsit lett jobb.akkor eddig is tilosban bicóztunk és ezután is tilosban fogunk. Mi változott? ez akkor olyan nesze semmi fogd meg jól.Tudod ez az eshetõség eszembe sem jutott. Azt hittem valami egyszerûbb és logikusabb törvényt hoztak.
Akkor már csak egy buta kérdés. Ki fogja a kijelöléseket megcsinálni ?
"Annak ellenére, hogy sokat hisztiztem verseny közben, pozitívan zártam ezt a versenyt...""A pálya következõ 6-7 km-e nem nyerte el a tetszésemet, szinte sík volt és rázott is, közben hátulról érkeztek a váltósok, singlespeeddel tiszta szívás, mentálisan teljesen szétestem. Ezt a szakaszt végighisztiztem, megfogadtam, hogy ide többet soha nem jövök, elmondtam jó párszor hangosan is."
:-)
A beszámolóm: Márkus Jani kerékpáros blogja: Gerecse Maraton és Gerecse Trail - 2013.07.20-21.
örüljetek hogy nem állt ott egy rendõr a dombtetõn csöngõért meg prizmáért az elsõ keréken.Crosskovácsi elsõ emelkedõ megvan?
Basszus! Ez egy ilyen sport! ...és az M7-es, és a hozzátartozó vezetési kultúra, az is olyan!
Mint szombat délelõtt az M7-es balcsi felé, kétsávos de tömegnyomor.
A templom téren volt egy mini tábla amit kocsiból nem láttál csak bicóról.