Szia Balu75!
Ha fikázni szeretne az ember, szerintem más hangnemben írná le. Bízom benne, hogy a hozzászólásom vége is megragadt benned.
Ti vagytok azok akik mint profi versenyzõk például tehetnétek azért, hogy a legyen egy úgynevezett verseny szervezési minimum, és nem kerülnek elõ komolyabb hiányosságok,mert akkor az ember a kisebbeket is könnyen észreveszi. (korábban írta valaki, hogy nem elsõ szervezése volt a csapatnak)
Hogy jobban ragadjon mint a tehénszar.... idézet:
Sziasztok! Mindenkinek gratulálok aki a mai nap beért!
én is a pozitívumokkal kezdeném, bár az én szavam nem sokat számít.
- A pálya nagyon , nagyon jó volt talán egy rész volt rossz de azt késõbb.
-A kijelölés nagyon jó volt és alapos, talán a hátralévõ km-t hiányoltam...
- a rajtcsomag szerintem is jó volt, nagyon jó ötletnek tartom a zoknit, 10p. A nutrixx szelet is nagyon jól jött.
- A frissítés is elég volt, finom volt a csoki meg a pogácsa és a leves is.
- az sem volt elhanyagolható, hogy ott elég volt fizetni a nevezést, fõleg hogy nem volt biztos, hogy tudok menni.
Mindezek ellenére a versenyen jól éreztem magam, jó volt megint "tömegben" tekerni, és örülök, hogy egy-két sporttárssal jót tudtam beszélgetni. Mindenkinek jó regenerálódást.
Helló,
Köszönöm a választ.
Nem akarok nagyon a részletekbe belemenni a szervezõket természetesen ismerem, de nem mint szervezõ vettem részt a versenyen tegnap. Csupán versenyeztem. Sajnos ebben az évben rengeteget dolgozom
és így nem tudok plusz dolgokat vállalni.
Viszont részben új volt a csapat, új volt a tájegység. És ami nagyon fontos a helyszín is. És ebbõl kellett kihozni a maximumot.
Véleményem szerint sikerült is! Természetesen, mint mindent ezt is lehet és kell is fejleszteni. És biztos, hogy jövõre meg lesznek a ráncfelvarrások.
Viszont azt nem értem azoknak az embereknek a gondolkodását, akik (és itt most nem rád gondolok) már a verseny elõtt elkezdenek szurkálódni, cseszteteni. Majd eljönnek a versenyre, végig csinálják, jól érzik magukat, majd írnak egy "post"-t itt a fórumon, vagy egy most menõ beszámolót, amelyben részben vagy teljesen lehúzzák a versenyt, de a végére oda írják, hogy azért szárazon is kipróbálnák, vagy jövõre is eljönnének a versenyre ... ez nálam nem adja ki! Miért nem lehet a szervezõknek bizalmat szavazni és esélyt adni a javításra-javulásra?
Miért nem tudunk örülni annak és építõ jelleggel munkálkodni azon, hogy ez a kis Montis társadalom egyre több versenyre juthasson el és fejlõdhessen. Nem nekem közel 40 éves "vénembernek" lesz ezzel jó, vagy jobb, hanem a kis lurkóknak, akik felnõnek és könnyedén fognak abszolválni ilyen vagy nehezebb versenyeket, és szinte minden terciáján az országunknak tekerhetnek!
üdv Bálint