Hmmm... Ez ilyen, és ez ilyen sport! Jövõre már lesz tapasztalatod és jobb döntést hozhatsz.
...bár, tökéletes döntés soha sincs!
Én sem értetem volna, ha nem háttal áll nekem a rendezõ, egy zsákutca felé megyek 40km/h és elõre ordítottam hogy "MERRE?"..
R a j t Cs o m a g....azt nem a nevezésnél, vagy a célba érkezéskor szokták adni? Nekem személy szerint nem jön be a gulyás verseny után, így rutinból nem megyek oda a kajához..
Összességében, szívessen megyek ezekre a rendezvényekre, üde színfoltok a "szívtelen, csak a pénz" maratonokkal szemben.
A dolgok amiket hiányoltunk többen nem (csak) pénz kérdése, csak kicsit több odafigyelést kértünk, és jobb kommunikációt.
Nem értem néhány ember érzékenységét, én nem olvastam olyat hogy ez egy "**r" verseny lett volna.
A pályát is többen dícsérték, így a szabadkozás helyett a tanácsokat kellene megfogadni.
Én ha ilyen tempóban érkeznék egy "zsákutcához", akkor addig húznám a féket, ameddig meg nem látom a kiutat.
Az erdõben a visszafordítós kanyarokhoz is állítani kellene embereket? Ez nem pályaverseny, ez ilyen. Valószínûleg a versenytársak is hasonló szituációban érkeztek ehhez a kanyarhoz. És értem én azt is, ha elkapja az embert a versenygõz, és talán éppen ezért, ha látta a hangos ember, hogy valaki bizonytalan, akkor még a szócsövön keresztül is adott információkat. Mint pl. -ott a kólás abrosszal letakart asztalt még kerüljed meg, és úgy találsz a célba!
Idén úgy tudom, hogy nem lesz Dynamó maraton.
Családias MTB Challenge verseny szept. 22. Bölcske. Teljesen új pályákon!