Biztos vmi Polar cuccmiféle bicód van ami kijelzi a hõfokot ?
Taki, holnap jöttök?
Biztos vmi Polar cuccmiféle bicód van ami kijelzi a hõfokot ?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
mint amikor országúton Szécsénybõl eltekersz Hollókõre.A végén még jól meg is izzad az ember ilyen idõben isSaját tapasztalatom szerint ha indulásnál kicsit fázom akkor pont jól öltöztem, menet közben elmúlik.
ez tényleg így vanSaját tapasztalatom szerint ha indulásnál kicsit fázom akkor pont jól öltöztem, menet közben elmúlik.
miféle bicód van ami kijelzi a hõfokot ? felül izzad az ember de thermos felsõbe agyonizzadod magad azt azért fogsz fáznimost elmentem tekerni, a bringa szerint 10-14 fok volt. hol sutott, hol nem. szvsz eleg a nyari cipo turazoknival, es a hosszu kesztyu (az elejen kicsit hideg, de atmelegszik). a thermos hosszunacit es a sapkat el lehet viselni, de a softshell az sok egy hosszu mezre. hosszumez + nem szelallo felso lesz.
de lehet turasra veszem, es viszek zsakot vmi potfelsovel.
... mindenkinek egyéni szocproblémája, hogy milyen vén. )
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
Ha megy jobbra tovább majd balra felfelé kanyarodik az út . Na ott kezdõdik a falu . Biztos lesz ott eligazító ember aki nem engedi õket tovább balra az aszfalton. A várgesztesre visszatérve csak tippelni tudom merre fognak menni úgy hogy ne vedd készpénznek. Szerintem közvelen a falu végén jobbra mennek hogy rátérjenek arra az útra ahol a kezdéskor jöttek. Amikor a peca-tó mellett elmennek akkor pedig pedig jobbra majd vagy 50 méter után balra vissza és ott valahol egy hátsó kapun be a parkba.Így tudják kikerülni , hogy a falu fõutcáján ill. a faluból kivezetõ úton kelljen montizniuk. De ez csak akkor van így ha valamelyik szervezõ itt rábólint.Szerintem a hosszú eleje 1 órán belül megcsinálja a kört és tényleg lehet hogy találkozik a röviddel a falusi részen a két táv Bár szét lesz már ott húzva alaposan mindkét mezõny De mint írtam ez csak egyenlõre szerintem. Figyelni kell mindenképpen.Sziasztok!
Még mindig gyerekpálya-kérdés: ahol Vérteskozma szélén ("a sorompánál") elválik a gyerekpálya, onnan már látszik maga a falu? Mondhatom a gyerekeknek, hogy egy sorompónál, ahol jobbra látszik a falu, ott menjen a falu felé?
Illetve a gyerekpálya másik végérõl még nem esett szó: miután beér az erdei út Várgesztesre, a falu fõútján és azután a falun kívül a közúton megy vissza a Villaparkhoz, vagy jobbra letér, és visszatér ellenkezõ irányban arra az útra, ahol a kör kezdõdött (és ahol ekkortájt már lehet hogy mennek megint kifelé (szemben a hosszútávosok))?
Ugye-ugye minden elágazásnál lesz rendezõ aki vigyáz a gyerekekre?
Már a sz.r is belém fagyott :-)
Az elõbb ismerkedtem a helyi erõkkel az ejjel-nappali elõtt.
Ha kihívás párti vagy akkor az idõjárás nem szólhat közbe!
-=B.B.B.=-