én 57 km-t mértem, semmi eltévedéssel és 1405 méter szinttel. Ez normál kilométerórával és nem GPS alapú szintmérõvel.
Nekem 56,2km és 1205m lett Polarral mérve, 1 másodperces mintavétellel.
én 57 km-t mértem, semmi eltévedéssel és 1405 méter szinttel. Ez normál kilométerórával és nem GPS alapú szintmérõvel.
én 57 km-t mértem, semmi eltévedéssel és 1405 méter szinttel. Ez normál kilométerórával és nem GPS alapú szintmérõvel.Köszi, jó buli volt, a gyerekek sem tévedtek el és külön kellemes meglepetés volt a frissítõpontokon a banán.
Nekem a hosszú távot a GPS-em 52.62 km-nek mérte. Másnak mennyire jött ki? (Nem kizárt, hogya GPS "levágott" néhány kanyart.)
köszi és neked hogy ment ?Gratula a versenyszerevezõknek, nehéz lett volna eltévedni és a pálya állapota is nagyon jó lett a két héttel ezelõtti helyzetéhez képest.
Imi gratula a harmadik helyezésért. Aki megtalálta a Nutrixion os ajándék gélemet az fogyassza egészséggel.
Nekem megvannak.Látom új honlapja van a tktk-nak és ott nem elérhetõ még.ha kell írj privit és küldöm. Fõzni nem kell ahhoz tudniKöszi, a tavalyi eredmények meg vannak még valahol?
Jók a képek, de fõzni nem tudok:)
II. Villapark Vértes Maraton - eredmények: http://tktk.hu/data/...edmenylista.pdf
Szívesen veszem, ha bármilyen megjegyzést fõztök hozzá a picassa albumba.
Szuper idõ volt, talán még túl jó is. Szerintem sokan kevés vizet és egyebet ittak és megfõttek a végére a hosszún. A 26 fok így elsõ vagy második versenyre még igen szokatlan volt.
Elkezdtem feltölteni a picassába a "kutyás hölgy" által készített felvételeket.Aki úgy érzi, hogy sérti személyi jogait az írjon és törlöm a képet. Nem lett mind nagyon jó de sok kép visszaadja , hogy milyen meredek is volt az a pukli ott az elején.Profi képeket majd a nutrixion honlapon várhatóak.
Meg majd még innen-onnan még biztos lesznek.
Szívesen veszem, ha bármilyen megjegyzést fõztök hozzá a picassa albumba.Onnan is le lehet tölteni, de ha valaki nem tudja akkor írja meg, hogy melyiket szeretné és szívesen elküldöm.Részemrõl szabadon felhasználhatóak.
https://picasaweb.go...rtesMaraton2012
Köszönöm minden szervezõnek akik sokat tettek azért , hogy ez a verseny újra megrendezésre kerülhetett.
Rónai Feri és csapatának. És külön Buzsónak is.
A GPS koordinátákat nem adhatjuk ki mert az erdészet külön kérése volt, így betartjuk.
Kösz a segítségeteket, BuZsó közbenjárásával már megoldódott a problémám!
Más: Én már járom az esõtáncot, ki milyen sárgumit visz?
Hali!
Mondjatok kérlek arról valamit, hogy etetés-itatás hogyan lesz vagy nem lesz, hogy tudjam, hogy készüljek kulaccsal, kajával. Már nem emlékszem, tavaly hogyan volt, a kiírásban pedig nem találtam erre vonatkozó infót.
Még egy kérés - kérdés: pályatérkép, GPS log - nem találtam ilyesmit. Érdekelne pontosabban, milyen lesz a megváltozott hosszútáv útvonala. De még ennél is jobban szeretnék a gyerekverseny útvonaláról egy GPS logot / tracket, hogy a gyerekekkel Google Earth-ben berepülhessük, hátha ez is segítene abban, hogy kevésbé tévedjenek el.
Aha, már emlékszem a pogácsára tavalyról. A pogácsa pogácsának jó volt, de akkor és ott nagyon nem az kellett volna. Idén legfeljebb a célbaérkezés után kóstolom meg. Akkor viszek banánt. (Az indulás elõtt a helyszínen Nutrixion zselét lehet majd kapni? Ha igen, akkor nem kezdek el szaladgálni.)
Tegnap vettem észre, hogy a nevezésem nincs regisztrálva az Odinon, holott még ápr. 25-én megtettem és el is utaltam az elõnevezés összegét. Hova írjak, hogy rendezõdjön az ügyem? (Hosszútáv singlespeed kategória, K. L. M. néven)
Tegnap jelentkeztem újra az Odinon, ellenõriztem és jó számlaszámra utaltam, annak már meg kellett érkeznie.
ha ilyen idõ marad és nem ázik szét a pálya jó lesz. Segítségként Conti Race King a másik bicon Geax Saguaro van.