Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Váz építés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
391 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
irj nekik (tolsd ki azt az izet az oldalon)
kuldenek egy 15 napos proba kodot.

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Letöltöttem a 2.8as verziót, de mindenhol 2.5s Cracket találok. A 2.5st pedig nem tudom letölteni, mert v.mi 23kb-s marhaság jön le. Gondolom ez a kis progi irányitaná a letöltést, de mivel nem szeretnék licenset vásárolni, nem szeretném, hogy ez a kis progi töltsön le nekem. Nem tudtok v.mi alternativ helyet, ahonnan letölthetõ a 2.5 verzio full, vagy esetleg nem használ v.ki 2.8ast és küldené el nekem a licese.dat-ot? :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
cosmosm.com
cracket meg innen onnan.

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Hali!
Elõástam a topicot, végig olvastam és lenne egy két kérdésem:
autocAD-ben tervezek és nagyon érdekelnének ezek a szerkezet analizáló programok. (Asszem ez a nevük) Amikkel a megszerkesztett testeket különbõzõ mértékû terhelésnek lehet alávetni. Honnan lehetne ezt pénztárcabarát módon :) megszerezni?
Nem tudná v.ki egy nyilvános helyre kibodni egy-két napra, hogy le tudjam tölteni?
Hogy állnak a vázak amikrõl irtatok?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Nem tú szerencsés!!!  :-/

Sokkal jobban jársz ha eladod és veszel egy komolyabb vázat!!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Sziasztok!

Végigolvastam a topicot és nagyon tetszettek a tervek.Azon gonolkoztam, hogy van egy merev vázam amit fel lehetne áldozni, meg lehetne e oldani szerintetek, hogy a hársó háromszöget egy az egybe újraalkotni? ???
Úgyértem Yoke-os csatlakozást beleépíteni, más csöveket felhasználni, esetleg hátsó papucsot szerezni valahonnan.
Ez volt az elsõ hozzászólásom...
Üdv mindenkinek!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Szép!!!

Az .:AstronautS:. project szünetel!!!

2 okból:

1, Cserkó kolléga egészségügyi gondok miatt kissé eltávolodott (kényszrûségbõl) a bicajozástól!!!  :(

2, Nekem /pillanat se idõm, se energiám egyedül vinni a cuccot!!! Pláne hogy a Salalom bicóm lassan kész van és jó a PolarX váz!!! A DH bicajomból pedig egyenlõre csak a váz van meg szóval ehez sem kell építeni!!! :-/

Ha lesz majd idõm talán fojtatom!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Régen volt errefelé hozzászólás.
Hogy állnak a projectek?

Kedvcsinálónak itt egy kép (komlói versenyen készült tomidny által) Bánkos Lóri bringájáról, amirõl már régebben írtam (sajna nem látszik az egész..)

http://d-eyes.pganet...kep=kep-013.jpg

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali Siga!
Ha kell valamit AutoCad-ben rajzolni valamit,akkor szívesen segítek.Hivatalosan csak a Cad van itt a munkahelyemen meg,de ha nem kell jogtiszta rajz,akkor Pro Engineer-en is meg tudom csinálni.
Üdv:Thommey

chimpy

chimpy

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Csá Mindenki!

Tudna nekem valaki segíteni karbon váz építés ügyben? Országúti lenne. A technológia egyész jól meg van, csak a alu anyagog hiányoznak. Fõleg csövek kellenének.
Rob küld el légyszíves azt a katalógust amit emlegettetek.

Kösz:
Chimpy

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Most olvatam elõször a fórumot, majd lesz egy-két hozzászólásom, csak most nincs idõm.

zajzi bikmakkból

carbonra fel!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Igazad van! Inkább csak a gondolattal játszdoztam az az igazság!!! Valászûmûnek inkább az egyéni festés tûnik!!!!

Peppencs

Peppencs

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
;Dilyen "helyesen" Major sem tud írni ;D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
hey major ...

szerintem ne csinalj tobb problemat magadnak mint amennyi van ..

van millio vaz a marketen me kell kulon csinalni   Szerintem az orszagutinal talan van elonye de dirt-nem humm nem tom .... pezes vagy van mivan >>> ?? :)

szerintem vegy egy jot sztan ha kulonlegeset akarsz fess valami szepet ra..:) ...de te tod..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
KÖzben beszélgettem A.Tom kollégával, és megoldottuk a problémát. (vagyis Õ helyettem :))

flyer

flyer

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Hello,

Bocsi, hogy belepofázok, de szerintem (és ahogy Siga írta) vannak olyan ragasztók amivel a vázba beleragaszthatnátok egy perselyt és ebbe lehetne szerelni a monoblokkot stb.

Udv

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Nem az a baj, hogy nem tudjuk mibõl van, hanem hogy azt nem tudom én sem, hogy az eredetiben hogyan van rögzítve a monoblokkház pl. De ötletem már van!

Siga

Majd kereslek ezügyben.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dobjunk össze pénzt egy OCLV-re és álljunk neki felxxel! Tutira kiderül, hogy mibõl van!  ;D ;D ;D
Vagy vegyük el valakitõl, és áldozzuk fel a tudomány oltárán! 8)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Hello Siga!

Az emilcímemmel szerintem semmi hiba, de van egy alternativ is, rob19@freemail.hu. Küldhetsz privátot is.

OCLV vázat nem tudom, mikor tudok Neked hozni, mert nagyon ragaszkodik a gazdája hozzája, de én már láttam, és semmi az ég világon nincs rajta, mai figyelemfelkeltõ...

Azért nekem van ötletem!

Siga

Siga

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hello Rob!

Pesti vagyok, a Moszkva térhez közel dolgozom, így napközben össze lehetne hozni egy személyes találkozást, ahol bõvebben ki lehetne fejteni ki mit szeretne, stb. Én egy CC, vagy esetleg egy single-speed vázat szeretnék, de az össztelós sem jelenten szerintem gondot megfelelõ tervezés esetén.
A TREK vázak megsasolása negyon jó volna, biztos tudnánk profitálni a közelebbi vizsgálattal.
Írj kérlek egy jó e-mail címet, mert az itt található nem mûködik!

üdv: Siga