irj nekik (tolsd ki azt az izet az oldalon)
kuldenek egy 15 napos proba kodot.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Váz építés
Indította
Major
, 2001. november 23. 17:36
Írta 2003. június 10. - 13:09
Írta 2003. június 10. - 11:06
Letöltöttem a 2.8as verziót, de mindenhol 2.5s Cracket találok. A 2.5st pedig nem tudom letölteni, mert v.mi 23kb-s marhaság jön le. Gondolom ez a kis progi irányitaná a letöltést, de mivel nem szeretnék licenset vásárolni, nem szeretném, hogy ez a kis progi töltsön le nekem. Nem tudtok v.mi alternativ helyet, ahonnan letölthetõ a 2.5 verzio full, vagy esetleg nem használ v.ki 2.8ast és küldené el nekem a licese.dat-ot?
Írta 2003. június 03. - 13:35
Írta 2003. június 03. - 10:42
Hali!
Elõástam a topicot, végig olvastam és lenne egy két kérdésem:
autocAD-ben tervezek és nagyon érdekelnének ezek a szerkezet analizáló programok. (Asszem ez a nevük) Amikkel a megszerkesztett testeket különbõzõ mértékû terhelésnek lehet alávetni. Honnan lehetne ezt pénztárcabarát módon megszerezni?
Nem tudná v.ki egy nyilvános helyre kibodni egy-két napra, hogy le tudjam tölteni?
Hogy állnak a vázak amikrõl irtatok?
Elõástam a topicot, végig olvastam és lenne egy két kérdésem:
autocAD-ben tervezek és nagyon érdekelnének ezek a szerkezet analizáló programok. (Asszem ez a nevük) Amikkel a megszerkesztett testeket különbõzõ mértékû terhelésnek lehet alávetni. Honnan lehetne ezt pénztárcabarát módon megszerezni?
Nem tudná v.ki egy nyilvános helyre kibodni egy-két napra, hogy le tudjam tölteni?
Hogy állnak a vázak amikrõl irtatok?
Írta 2002. május 01. - 12:31
Nem tú szerencsés!!! :-/
Sokkal jobban jársz ha eladod és veszel egy komolyabb vázat!!!
Sokkal jobban jársz ha eladod és veszel egy komolyabb vázat!!!
vendég__*
Írta 2002. május 01. - 00:56
Sziasztok!
Végigolvastam a topicot és nagyon tetszettek a tervek.Azon gonolkoztam, hogy van egy merev vázam amit fel lehetne áldozni, meg lehetne e oldani szerintetek, hogy a hársó háromszöget egy az egybe újraalkotni? ???
Úgyértem Yoke-os csatlakozást beleépíteni, más csöveket felhasználni, esetleg hátsó papucsot szerezni valahonnan.
Ez volt az elsõ hozzászólásom...
Üdv mindenkinek!
Végigolvastam a topicot és nagyon tetszettek a tervek.Azon gonolkoztam, hogy van egy merev vázam amit fel lehetne áldozni, meg lehetne e oldani szerintetek, hogy a hársó háromszöget egy az egybe újraalkotni? ???
Úgyértem Yoke-os csatlakozást beleépíteni, más csöveket felhasználni, esetleg hátsó papucsot szerezni valahonnan.
Ez volt az elsõ hozzászólásom...
Üdv mindenkinek!
Írta 2002. április 29. - 21:20
Szép!!!
Az .:AstronautS:. project szünetel!!!
2 okból:
1, Cserkó kolléga egészségügyi gondok miatt kissé eltávolodott (kényszrûségbõl) a bicajozástól!!!
2, Nekem /pillanat se idõm, se energiám egyedül vinni a cuccot!!! Pláne hogy a Salalom bicóm lassan kész van és jó a PolarX váz!!! A DH bicajomból pedig egyenlõre csak a váz van meg szóval ehez sem kell építeni!!! :-/
Ha lesz majd idõm talán fojtatom!!!
Az .:AstronautS:. project szünetel!!!
2 okból:
1, Cserkó kolléga egészségügyi gondok miatt kissé eltávolodott (kényszrûségbõl) a bicajozástól!!!
2, Nekem /pillanat se idõm, se energiám egyedül vinni a cuccot!!! Pláne hogy a Salalom bicóm lassan kész van és jó a PolarX váz!!! A DH bicajomból pedig egyenlõre csak a váz van meg szóval ehez sem kell építeni!!! :-/
Ha lesz majd idõm talán fojtatom!!!
Írta 2002. április 29. - 21:11
Régen volt errefelé hozzászólás.
Hogy állnak a projectek?
Kedvcsinálónak itt egy kép (komlói versenyen készült tomidny által) Bánkos Lóri bringájáról, amirõl már régebben írtam (sajna nem látszik az egész..)
http://d-eyes.pganet...kep=kep-013.jpg
Hogy állnak a projectek?
Kedvcsinálónak itt egy kép (komlói versenyen készült tomidny által) Bánkos Lóri bringájáról, amirõl már régebben írtam (sajna nem látszik az egész..)
http://d-eyes.pganet...kep=kep-013.jpg
Írta 2002. március 11. - 19:12
Hali Siga!
Ha kell valamit AutoCad-ben rajzolni valamit,akkor szívesen segítek.Hivatalosan csak a Cad van itt a munkahelyemen meg,de ha nem kell jogtiszta rajz,akkor Pro Engineer-en is meg tudom csinálni.
Üdv:Thommey
Ha kell valamit AutoCad-ben rajzolni valamit,akkor szívesen segítek.Hivatalosan csak a Cad van itt a munkahelyemen meg,de ha nem kell jogtiszta rajz,akkor Pro Engineer-en is meg tudom csinálni.
Üdv:Thommey
Írta 2002. március 09. - 23:03
Csá Mindenki!
Tudna nekem valaki segíteni karbon váz építés ügyben? Országúti lenne. A technológia egyész jól meg van, csak a alu anyagog hiányoznak. Fõleg csövek kellenének.
Rob küld el légyszíves azt a katalógust amit emlegettetek.
Kösz:
Chimpy
Tudna nekem valaki segíteni karbon váz építés ügyben? Országúti lenne. A technológia egyész jól meg van, csak a alu anyagog hiányoznak. Fõleg csövek kellenének.
Rob küld el légyszíves azt a katalógust amit emlegettetek.
Kösz:
Chimpy
vendég__*
Írta 2002. március 07. - 13:37
Most olvatam elõször a fórumot, majd lesz egy-két hozzászólásom, csak most nincs idõm.
zajzi bikmakkból
carbonra fel!!
zajzi bikmakkból
carbonra fel!!
Írta 2002. február 27. - 21:59
Igazad van! Inkább csak a gondolattal játszdoztam az az igazság!!! Valászûmûnek inkább az egyéni festés tûnik!!!!
Írta 2002. február 27. - 12:14
Írta 2002. február 27. - 05:23
hey major ...
szerintem ne csinalj tobb problemat magadnak mint amennyi van ..
van millio vaz a marketen me kell kulon csinalni Szerintem az orszagutinal talan van elonye de dirt-nem humm nem tom .... pezes vagy van mivan >>> ??
szerintem vegy egy jot sztan ha kulonlegeset akarsz fess valami szepet ra.. ...de te tod..
szerintem ne csinalj tobb problemat magadnak mint amennyi van ..
van millio vaz a marketen me kell kulon csinalni Szerintem az orszagutinal talan van elonye de dirt-nem humm nem tom .... pezes vagy van mivan >>> ??
szerintem vegy egy jot sztan ha kulonlegeset akarsz fess valami szepet ra.. ...de te tod..
Írta 2002. február 26. - 15:59
KÖzben beszélgettem A.Tom kollégával, és megoldottuk a problémát. (vagyis Õ helyettem )
Írta 2002. február 22. - 19:39
Hello,
Bocsi, hogy belepofázok, de szerintem (és ahogy Siga írta) vannak olyan ragasztók amivel a vázba beleragaszthatnátok egy perselyt és ebbe lehetne szerelni a monoblokkot stb.
Udv
Bocsi, hogy belepofázok, de szerintem (és ahogy Siga írta) vannak olyan ragasztók amivel a vázba beleragaszthatnátok egy perselyt és ebbe lehetne szerelni a monoblokkot stb.
Udv
Írta 2002. február 21. - 17:04
Nem az a baj, hogy nem tudjuk mibõl van, hanem hogy azt nem tudom én sem, hogy az eredetiben hogyan van rögzítve a monoblokkház pl. De ötletem már van!
Siga
Majd kereslek ezügyben.
Siga
Majd kereslek ezügyben.
vendég_Charon_*
Írta 2002. február 18. - 14:35
Dobjunk össze pénzt egy OCLV-re és álljunk neki felxxel! Tutira kiderül, hogy mibõl van! ;D ;D ;D
Vagy vegyük el valakitõl, és áldozzuk fel a tudomány oltárán! 8)
Vagy vegyük el valakitõl, és áldozzuk fel a tudomány oltárán! 8)
Írta 2002. február 18. - 14:28
Hello Siga!
Az emilcímemmel szerintem semmi hiba, de van egy alternativ is, rob19@freemail.hu. Küldhetsz privátot is.
OCLV vázat nem tudom, mikor tudok Neked hozni, mert nagyon ragaszkodik a gazdája hozzája, de én már láttam, és semmi az ég világon nincs rajta, mai figyelemfelkeltõ...
Azért nekem van ötletem!
Az emilcímemmel szerintem semmi hiba, de van egy alternativ is, rob19@freemail.hu. Küldhetsz privátot is.
OCLV vázat nem tudom, mikor tudok Neked hozni, mert nagyon ragaszkodik a gazdája hozzája, de én már láttam, és semmi az ég világon nincs rajta, mai figyelemfelkeltõ...
Azért nekem van ötletem!
Írta 2002. február 14. - 19:41
Hello Rob!
Pesti vagyok, a Moszkva térhez közel dolgozom, így napközben össze lehetne hozni egy személyes találkozást, ahol bõvebben ki lehetne fejteni ki mit szeretne, stb. Én egy CC, vagy esetleg egy single-speed vázat szeretnék, de az össztelós sem jelenten szerintem gondot megfelelõ tervezés esetén.
A TREK vázak megsasolása negyon jó volna, biztos tudnánk profitálni a közelebbi vizsgálattal.
Írj kérlek egy jó e-mail címet, mert az itt található nem mûködik!
üdv: Siga
Pesti vagyok, a Moszkva térhez közel dolgozom, így napközben össze lehetne hozni egy személyes találkozást, ahol bõvebben ki lehetne fejteni ki mit szeretne, stb. Én egy CC, vagy esetleg egy single-speed vázat szeretnék, de az össztelós sem jelenten szerintem gondot megfelelõ tervezés esetén.
A TREK vázak megsasolása negyon jó volna, biztos tudnánk profitálni a közelebbi vizsgálattal.
Írj kérlek egy jó e-mail címet, mert az itt található nem mûködik!
üdv: Siga