Jelentkezz be Regisztrálj
MTB Piknik | Vértesboglár
Írta 2011. június 25. - 22:36
Paul, legalább volt sportértéke a napnak ;-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2011. június 25. - 20:01
Kivételesen magam elé engedtem Dantét,furcsa volt hogy mindenki jobbról-balról kerüli a pocsolyát-õ meg egyenesen bele.Inkább visszaelõztem,biztos ami biztos nem megyek utána,rossz nézni hátulról hogy mit csinál kerékpározás helyett.
Más.A fiam a 20-as körön indult. Beérkezésem után kicsivel elindultam vissza felé a pályán,mert furcsa volt hogy nem érkezett be.Letekertem a teljes kört de nem jött velem szembe.Mikor vissza érkeztem akkor mondták hogy véletlenül a 50km-es körön megy.Na akkor ismét szembe a pályán elindultam a nagy körön.Szerencsére csak Vérteskozmáig kellett mennem és onnan hátra arc.Szóval nekem elég hosszú napom volt.
Letekerte a közép távot? Gratula neki! Fejlõdik a fiad!
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2011. június 25. - 19:57
https://picasaweb.go...11Vertesboglar#
Írta 2011. június 25. - 19:54
Kivételesen magam elé engedtem Dantét,furcsa volt hogy mindenki jobbról-balról kerüli a pocsolyát-õ meg egyenesen bele.Inkább visszaelõztem,biztos ami biztos nem megyek utána,rossz nézni hátulról hogy mit csinál kerékpározás helyett.Megyünk lefelé, én elõl, mondom magamban, a fene fogja fullyval kerülgetni a tócsákat, na ezt most telibe verem, erre az elsõ kerék jó nagy tempónál kábé eltûnt a gödörben, hátsó felemelkedett, bringa oldalra inogott, miközben kijött a túlsó felén (a teló roppanó és cuppanó hangot hallatott), majd még további x métert elsõ keréken tettem meg, fék nélkül no kontroll.
Más.A fiam a 20-as körön indult. Beérkezésem után kicsivel elindultam vissza felé a pályán,mert furcsa volt hogy nem érkezett be.Letekertem a teljes kört de nem jött velem szembe.Mikor vissza érkeztem akkor mondták hogy véletlenül a 50km-es körön megy.Na akkor ismét szembe a pályán elindultam a nagy körön.Szerencsére csak Vérteskozmáig kellett mennem és onnan hátra arc.Szóval nekem elég hosszú napom volt.
Írta 2011. június 25. - 19:53
Mondták a szervezõk a mikibe hogy a lovas felvezetõ a meglepi. Mondták hogy van ott valami veszélyes homokos rész azt utána kiállnak. Nagyon akartak ránk vigyázni mert az semmi nem volt.köszi. kicsit alakítok rajta, aztán megy is fel
ezt a részt Bence is említette, hogy bravúrosan kezelted a bringát
A lovasokat én kerültem ki. Az aszfalt végén már volt mozgolódás, terepen meg elõre keveredtem, srácokkal beszéltük, hogy széthúzzuk az elejét.
Furcsáltam is, hogy mit keres ott két lovas, hisz bringaverseny van... valamit mondott is az egyik, de gondoltam majd csak félre áll a többiek elõl is, gyorsan kikerültem. a völgy alján hátranéztem, látom mindenki ott sorakozik mögötte. gyanús volt, hogy valamit én ronthattam el, félrehúzódtam, aztán visszaálltam
Amúgy tök jó kis verseny volt! Ahogy néztem valamivel többen voltak, mint amennyi embert láttam a Balaton Bike Festen
Írta 2011. június 25. - 19:40
Megyünk lefelé, én elõl, mondom magamban, a fene fogja fullyval kerülgetni a tócsákat, na ezt most telibe verem, erre az elsõ kerék jó nagy tempónál kábé eltûnt a gödörben, hátsó felemelkedett, bringa oldalra inogott, miközben kijött a túlsó felén (a teló roppanó és cuppanó hangot hallatott), majd még további x métert elsõ keréken tettem meg, fék nélkül no kontroll.
Jól van, akkor legalább felment a pulzusod!
Bár az igazi az lett volna, ha KTT és átgurul a hátadon a bringa, te meg eltûnsz az iszapban.
Írta 2011. június 25. - 19:29
Ariadne, láttunk a mûúton egy outival. Azt hittük itthonról tekertél le. Mondtuk is Orsival, hú ez a csaj aztán kemény Majd átszálltál valami össztelós csodára. Az hogy jutott le?
Egyszerû: a mûúton az nem én voltam, egy hasonmásom lehetett, nem vagyok én olyan kemény. Ahogy írtam is, Szárról jöttünk át páran a vonattól, nekem ez is bõven elég volt a verseny tetejébe, fõleg visszafelé. A bicóm ezúton is köszöni a dicséretet.
Örülök, hogy összefuthattam veled és más Virágokkal, ezután minden bizonnyal többször lesz ilyen alkalom.
Írta 2011. június 25. - 19:23
köszi. kicsit alakítok rajta, aztán megy is felAndris, írtam neked privátban beszámolót, tedd fel a cikkedbe, vagy ahová szeretnéd.
ezt a részt Bence is említette, hogy bravúrosan kezelted a bringátMegyünk lefelé, én elõl, mondom magamban, a fene fogja fullyval kerülgetni a tócsákat, na ezt most telibe verem, erre az elsõ kerék jó nagy tempónál kábé eltûnt a gödörben, hátsó felemelkedett, bringa oldalra inogott, miközben kijött a túlsó felén (a teló roppanó és cuppanó hangot hallatott), majd még további x métert elsõ keréken tettem meg, fék nélkül no kontroll.
A lovasokat én kerültem ki. Az aszfalt végén már volt mozgolódás, terepen meg elõre keveredtem, srácokkal beszéltük, hogy széthúzzuk az elejét.ÉS akkor a képek!
https://picasaweb.go.../MTBPiknik2011#
Mondjuk mintha a lovat nem kellett volna leelõzni, na meg ráfutni sem lehetett semmi. Mondjuk az én véleményem a lovakról: "Elõl harap, hátul rug, középpen meg ráz"!
Furcsáltam is, hogy mit keres ott két lovas, hisz bringaverseny van... valamit mondott is az egyik, de gondoltam majd csak félre áll a többiek elõl is, gyorsan kikerültem. a völgy alján hátranéztem, látom mindenki ott sorakozik mögötte. gyanús volt, hogy valamit én ronthattam el, félrehúzódtam, aztán visszaálltam
Amúgy tök jó kis verseny volt! Ahogy néztem valamivel többen voltak, mint amennyi embert láttam a Balaton Bike Festen
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. június 25. - 19:23
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2011. június 25. - 19:22
Hogyvót - hogyvót? Meséljetek, mit alkotott már megint?
Szegény darázs, akkor õ is dinka lett?
Megyünk lefelé, én elõl, mondom magamban, a fene fogja fullyval kerülgetni a tócsákat, na ezt most telibe verem, erre az elsõ kerék jó nagy tempónál kábé eltûnt a gödörben, hátsó felemelkedett, bringa oldalra inogott, miközben kijött a túlsó felén (a teló roppanó és cuppanó hangot hallatott), majd még további x métert elsõ keréken tettem meg, fék nélkül no kontroll.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2011. június 25. - 19:16
............és megdöntötted az elsõ keréken gurulás világrekordját!
Hogyvót - hogyvót? Meséljetek, mit alkotott már megint?
Szegény darázs, akkor õ is dinka lett?
Írta 2011. június 25. - 19:14
Írta 2011. június 25. - 19:08
Írta 2011. június 25. - 19:07
Jó volt, élveztük. A plusszkörök nekem is megvoltak, de a templomot legalább nem kerültem meg. Ellenben rohadtul fáj a halántékom, ahol a kis bestia (darázs?) megcsípett.
............és megdöntötted az elsõ keréken gurulás világrekordját!
Írta 2011. június 25. - 19:01
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2011. június 25. - 18:48
Írta 2011. június 25. - 18:44
Andris, írtam neked privátban beszámolót, tedd fel a cikkedbe, vagy ahová szeretnéd.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2011. június 25. - 18:37
Ettõl függetlenül, vagy ezzel együtt, nagyon jó volt a verseny, családias a hangulat és a szelet leszámítva igazán minden rendben volt!
Írta 2011. június 25. - 18:16
Írta 2011. június 25. - 17:50
ÉS akkor a képek!
https://picasaweb.go.../MTBPiknik2011#
Mondjuk mintha a lovat nem kellett volna leelõzni, na meg ráfutni sem lehetett semmi. Mondjuk az én véleményem a lovakról: "Elõl harap, hátul rug, középpen meg ráz"!
Meglószolták a lovat.
A legaranyosabb a piknikben az volt, amikor a felvezetõ bringás kissrác teljesen elfáradt a felvezetés végére.
A sebesség mindent megold.