Én az elmúlt két évben voltam az összes top maraton közép távon és egy hosszún. Soha nem tévedtem el. Soha nem jutott kaja a célban. És mindig leszartam, hogy milyen a frissítõk felhozatala, bár azt hiszem talán tavaly a Mátrában a kolbász nagyon ott volt. Majd másnap olvasgatva a fórumokat mindig azon csodálkozom, hogy mindenkinek sír a szája, hogy ez mennyire szar , ott eltévedt, ez nem jutott , az elfogyott. Ti mihez szoktatok ? Milyen céllal vesztek részt egy ilyen eseményen ? Csak én látom rosszul, hogy ez nem egy gasztro - wellnes esemény ? Ezzel együtt a dolgok rosszul látásának jogát fenntartom.
Ár-érték arányról van szó, nem a wellnessrõl. Van akinek megér 5-6e forintot egy olyan maraton, ahol megkapja ennyiért a pályakijelölést, van akinek nem. Ha szervezett keretek között tekersz, ott jóformán kapod az élményt (legyen az pozitív, vagy negatív), ha magadnak mész, akkor te csinálod úgy, ahogy neked az tetszik. El kell dönteni, hogy ki melyik csoporthoz tartozik.
Még annyit hozzátennék, hogy a Mátra maraton az egyik nagy kedvencem
Ott nem érdekel sem az itatópont, sem a cél utáni kaja és egyéb dolgok, maga a pálya és a terep nagyszerû
Oda mindig szívesen megyek vissza.