Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
717 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
miért neveznek ilyen sokan legalább kétszer? :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Köszönöm a válaszokat, akkor szerintem beírom a klubom nevét és kész....

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

akkor saját név? Te mit írtál be, ha megkérdezhetem?

Hegylakók , mondjuk ez fedi a valóságot. A csapat "létezõ" és baráti.
Szerintem nem lenne probléma a saját név vagy akármi.
De egy mail-t megér a kérdés aktívosok elég gyorsan válaszoltak, most meg gondolom elsõ nap és verseny
pláne figyelnek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
egyéni induló pl ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Szerintem mindegy a név, csak a rajtszámra kell. -gondolom!?

akkor saját név? Te mit írtál be, ha megkérdezhetem?

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

Egyéni nevezés esetén, csapatnévhez kell valamit írni, vagy nem? Csak mert piros betûvel van az is.

Szerintem mindegy a név, csak a rajtszámra kell. -gondolom!?
Mondjuk ez jó kérdés, nem értem mit befolyásolna. Nem egy születési dátum. :)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Egyéni nevezés esetén, csapatnévhez kell valamit írni, vagy nem? Csak mert piros betûvel van az is.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Végre kapok pénzt, én is benevezek, de ahogy áll a szénám, ez olyan márciusban lesz csak. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Fent van minden, ha valaki elolvasta miket tartalmaz a nevezés, kezet csókolhat a szervezõknek, abban az esetben, ha a valóságban is így lesz!

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Neveztem. Ez is megtörtént.
38k alulmúlta a várakozásaimat, jó lesz ez meglátjátok!

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Szerintem tökmindegy mennyi. Mindenki eldöntheti megér-e neki annyit, és passz

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Nem valami olyasmirõl volt szó, hogy fele lesz a külföldi hasonló rendezvényekhez képest?

THM 150 EUR, a kicsit patinásabb Beskidy Trophy 175 EUR.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Majd a Hédi úgyis kisírja hogy indulhasson soloban... :D

Szerintem bármelyik férfi örül neki, ha vele indul párosban. Itthon majdnem garantált gyõzelem.

Ja, már lehet nevezni.

A sebesség mindent megold.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Majd a Hédi úgyis kisírja hogy indulhasson soloban... :D

bike_maniac

bike_maniac

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
A sportaktív oldalon most olvastam hogy 13:00 órától lehet nevezni a Trans Hungária Maratonra :)
ha valaki nem nézné meg ide írom mi van ott:

A NEVEZÉS ma (02.01) 13:00-tól indul az elsõ 4 napos magyarországi mountainbike versenyre. Mivel most nem az ODIN rendszerben, hanem itt a honlapunkon kell nevezni, egy új nevezési rendszert kellett létrehoznunk. Több olyan információt is szeretnénk kapni Tõletek, amelynek alapján körültekintõen fel tudunk készülni minden olyan szolgáltatásra, amely számotokra színvonalasabbá, kényelmesebbé teszi a versenyen való részvételed.

Észrevételeiteket, javaslataitokat, kérdéseiteket várjuk registration@sportaktiv.hu e-mail címre.

Eddig felvetett kérdésekre szeretnénk válaszolni:

1. A Tokajból való visszaszállítást természetesen megoldjuk, folyamatban vannak a tárgyalások errõl, legrosszabb esetben is ennek költsége kb. 3000 Ft.- lesz.

2. A csapatversenyben lehet váltani szakasz közben, de csak a kijelölt ponton fél távnál. Így a csapattagok tudnak pihenni, és ez lehetõvé teszi, hogy olyanok is részt vehessenek a versenyen, akik nem tudnák mind a 4 szakaszt letekerni egyfolytában.

3. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a teljesíthetõség szempontjából nem csak a szakaszok hossza a meghatározó, hanem a szintkülönbség is, ezért új jelöltük ki a szakaszokat, hogy általában 1500-2500m között vannak a szintek. Szakembere és élversenyzõk véleménye szerint, ez kb. Top Maraton középtáv nehézségi fokával megegyezõ nehézségû szakaszonként. Az elmúlt évek Top Maraton statisztikáit alapul véve, ez azt jelenti, hogy 5-6 óra alatt teljesíthetõek a szakaszok. A cél 19órakor zár, tehát ez idõ alatt azok is beérkeznek, aki turista tempóban tekerik végig a távot. Nagyon fontos, hogy a cél elõtti frissítõ állomásnál, lesz egy limitpont, ide mindenféleképpen 16:00-ig oda kell érni. Csak ebben az esetben mehet tovább versenyzõ az szakasz hátralevõ részén. A limitpontokon összegyûlt versenyzõket autóbusszal beszállítjuk a cél területre és idõeredményük egységesen 10órával kerül jóváírásra, másnap természetesen folytathatják a versenyt.

4. Minden szakaszon 3 chip ellenõrzõ szõnyeg lesz elhelyezve, amelyek helyét a rendezõség csak közvetlenül a szakaszverseny elõtt határoz meg. Aki e 3 ellenõrzõ pont bármelyikén nem halad át, annak az idejét szintén 10órás idõjóváírást kap. Második esetben pedig kizárásra kerül a versenybõl.

5. Rendkívül nagy gondot fogunk fordítani a versenyzõk megfelelõ étkezésének biztosítására. Elõre közzé fogjuk tenni itt a honlapon, hogy melyik szakasz célállomásokon, milyen ételválaszték várható.

6. Mind a 4 szakasz célterületen, közvetlenül a versenyközpontban biztosítjuk az ingyenes sátorozási lehetõséget, zuhanyzó, WC, öltözõ, szárító használattal. Aki egyéb szállást szeretne ezen felül foglalni, február 10-tõl információkat talál hozzá itt a honlapon.

7. A nõi páros kategóriában induló hölgyeket, egyénileg is értékeljük, idõeredményük alapján, így gyakorlatilag van külön nõi egyéni verseny is de erre külön nem kell nevezni.

Jó felkészülést, kalandra fel! Várunk mindenkit sok szeretettel!

Harangvölgyi András fõrendezõ és a Szervezõ Bizottság

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

nem is neked fogják megtartani az eredményhirdetést, ill. nem miattad fogják az adott kategóriát díjazni.

Persze, de azert azoknak a lanyoknak igazan tarthatnanak akik fele annyi ido alatt teszik meg a tavot mint en.

Igazabol nem ertem mire gondoltal pontosan. Hogy nincs sporterteke annak az idoeredmenynek ami alatt megtennek a tavot, es ezert nem eri meg dijazni?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azt vágjátok, hogy Magyarország pont emiatt a hozzáállás miatt képtelen egy normális nõi MX mezõnnyel elõrukkolni?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

amiért hosszún se indulhatnak a nõk. mert tisztelet a kivételnek nem bírnák rendesen. 4 napig hosszúzni nem menne túl sokuknak...

Elnézve a szinteket és a távokat, egyik nap se felel meg egy igazi hosszú távnak. Biztos lennének, akik nem bírnák, de ezt a versenyzõ feladata eldönteni, hogy teljesítõképességéhez mérten nevezhet-e vagy sem. Szerintem.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nem is neked fogják megtartani az eredményhirdetést, ill. nem miattad fogják az adott kategóriát díjazni.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

amiért hosszún se indulhatnak a nõk. mert tisztelet a kivételnek nem bírnák rendesen. 4 napig hosszúzni nem menne túl sokuknak...

Veluk ellentetben en viszont akkora nagy meno vagyok, hogy csuhaj... Szoval erted... En siman nevezhetek semmi felkeszultseggel, mert kisujjbol razom a hosszutavokat, napi kettot, ha kell, akar egy labbal hajtva is.