Csak sporolók,de ha mész meg is érdemled!

Azt elismerem sokkal gázabb a melóhelyed mint az enyém, ez tény de akkor is nem tudok felkészülni még a közép távra sem rendesen.
Szívás ez az egész
csapat esetében is fejenként értendõ a nevezési díj? tehát 38000 Ft x 4 fõ?
csapat esetében is fejenként értendõ a nevezési díj? tehát 38000 Ft x 4 fõ?
A sebesség mindent megold.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Igen! Köszi!
Én is írtam amúgy neki,nekem is azt írta,hogy rendben!
Viszont írtam a magyar "kontakt" Vikinek is még elõtte és õ azt írta,hogy valaki mástól kérdezte az meg azt írta neki,hogy nem érkezett meg a pénz.Az úgy lehetett,hogy több számlaszám van megadva több bankban...az egyik nem lát a másikba bele .érdekes.
Más, MSONAJ tegnap rákérdeztem a Salz.-ra azt írta Michaela, hogy minden rendben a regisztrációval a pénz megérkezett.
(én is kintre utaltam utánad nem sokkal)
Aki kihívásra vágyik és mindezt olcsón szeretné megvalósítani, az menjen singlespeeddel.
Nem valami olyasmirõl volt szó, hogy fele lesz a külföldi hasonló rendezvényekhez képest?
THM 150 EUR, a kicsit patinásabb Beskidy Trophy 175 EUR.
Aki kihívásra vágyik és mindezt olcsón szeretné megvalósítani, az menjen singlespeeddel.
Voltam salzon, hárman mentünk, 3 éjszaka fejenként mindennel együtt 70ezer volt. Morálisan is ég és föld az igaz, 2009ben esõben is kint volt nem kevés ember szurkolni bent az erdõben, azt már meg sem említem, hogy kint hagytak az erdõben nem egy nem kettõ mozgásérzékelõs fényképezõt állványon! Pályát nézve meg elég lájtos, talán ami terep volt, az a barlang utáni ereszkedés, ha ezt nézzük, itthon egy duna, szilvás stb. lesöpri, cserébe olyan amilyen
A Slaz valamilyen szinten Mekkának számít és kb 40e-bõl kijön,ha nem 4 csillagos szállodába mész...ég és föld a 2 rendezvény..ott legalább egyszer végig kell menni...itthon ingyen is túrázok a északi középhegységbe...